Beauty

Review: Demak’Up producten

17 mei 2011


Alweer even geleden vertelde ik jullie over de prachtige Beautyblogger Press Kit die ik van Demak’Up kreeg toegestuurd om uit te kunnen gaan proberen (klik hier voor dat artikel). We zijn nu een maand verder en ik heb alle producten goed uit kunnen proberen. Kijk mee voor meer foto’s, informatie en reviews van de verschillende watjes, reinigingsdoekjes en oogmake-up removerpads.


Laat ik beginnen met de watjes. Er gaan bij mij ontiegelijk veel watjes doorheen in de week aangezien ik ze erg vaak gebruik: om make-up te verwijderen, om lotion/tonic aan te brengen, om nagellak te verwijderen etc. Ik gebruik hier zelf al jaren de Duo watjes van Demak’Up van aangezien deze voor mij het beste werken. Het fijne is de toegevoegde Cotton Science met de positieve effecten van de katoenplant. Hierdoor werken de watjes ook ontstekingsremmend, kalmerend, verzachtend, vochtinbrengend, helend en voedend.


De Sensitive Silk watjes zijn bij mij, ondanks mijn gevoelige huid, niet zo heel erg favoriet. Dit komt omdat ze bij mij nogal snel wat gaan pluizen en dat vind ik niet prettig werken. Tenzij je met echt een nat watje werkt dan zijn deze wel heel erg zacht. Je hebt hier grote watjes van welke fijn zijn voor het gehele gezicht of om in één keer alle nagels nagellakvrij te kunnen maken met nagellakremover, deze kosten €2,29 voor 45 stuks. De normale watjes, voor het preciezere werk zoals oogmake-up verwijderen kosten €1,85 voor 60 stuks. Hier zijn zijde proteïnen en Aloe Vera toegevoegd zodat ze zelfs voor de meest gevoelige huidjes geschikt zijn.


Zoals ik al eerder vertelde zijn de Duo watjes van Demak’Up hier in huis al jaren favoriet. Door de honingraatstructuur aan de ene kant en de zachte structuur aan de andere kant pluizen ze niet, kan je er nog fijner nagellak of oogmake-up mee verwijderen en krijgt je huid gelijk een zachte scrub waardoor deze extra schoon wordt. Ik heb een gevoelige huid en deze watjes zijn daar zeker niet te grof voor. De grote watjes kosten €2,39 per 58 stuks. De normale watjes kosten €2,99 en hier zitten er 105 in (maxi pack).

Naast watjes heeft Demak’Up ook een aantal vochtige producten: reinigingsdoekjes Katoen Fris met reinigingslotion (voor de droge of gevoelige huid), reinigingsdoekjes Katoen Zacht met reinigingsmelk (voor de droge of gevoelige huid) en oogmake-up reinigingspads tegen wallen en donkere kringen.

De reinigingsdoekjes met lotion zijn heerlijk fris en zijn volgens de verpakking geschikt voor gezicht & ogen. Het formaat is lekker ruim voor het gezicht en de doekjes voelen stevig en zacht aan. Wel laat deze versie bij mij een beetje een plakkerig gevoel achter waardoor ik na gebruik nog een watje met lotion gebruik om dit gevoel weg te krijgen. De doekjes verwijderen op een zachte manier alle make-up zonder al teveel te hoeven boenen en dat is weer erg fijn voor die avonden dat je te moe bent om met remover, milk, facewash, lotion etc. aan de gang te gaan. In een verpakking zitten 25 doekjes en deze kost €3,79.

De reinigingsdoekjes met melk ruiken fris en voelen zacht aan. Ook deze zijn volgens de verpakking geschikt voor het gezicht & ogen en ook hiermee krijg ik alle make-up gemakkelijk van mijn gezicht. Wel laten deze doekjes een voor mij prettiger gevoel achter en geven ze een iets zachtere huid. In één verpakking zitten 25 doekjes en deze kost €3,79. Heb je een drogere en gevoeligere huid dan kan ik deze zeker aanraden. Ook zijn vochtige doekjes als deze fijn om mee te nemen met een weekendje weg of op vakantie.

Als laatste heb ik ook de oogmake-up reinigingspads uitgeprobeerd. Deze zitten met 30 stuks in een verpakking (€3,99) en ik heb één pad nodig per keer, hiermee kan ik gerust 2 ogen die flink zijn opgemaakt schoonmaken. De pads zouden ook moeten werken tegen wallen en donkere kringen. Aangezien ik hier geen last van heb, heb ik dit niet kunnen testen. De pads ruiken zacht/frissig, zijn stevig maar zacht van structuur en voelen fijn op de ogen. Ze laten geen vettig waasje achter, al vind ik het wel prettig erna nog een watje met lotion te gebruiken. Let wel op hoe je de pads uit de verpakking haalt, aangezien je al snel de neiging hebt om niet een compleet watje te pakken waardoor je met een pluiskant zit.

Een algemene tip voor de pads èn de reinigingsdoekjes: bewaar deze verpakkingen op de kop zodat je altijd met een lekker vochtige pad/vochtig doekje in de weer kan.

Voor de overige producten en meer informatie neem je een kijkje op Demak’Up.nl. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, producten, tips etc. schrijf je dan gelijk in voor de Demak’Up Beautyclub.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beautyandso
  Reply Beautyandso 17 mei 2011 at 16:54

  Ik gebruk altijd de wattenschrijfjes van DemakeUp, die vind ik het beste in gebruik. Leuke review!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 17 mei 2011 at 13:06

  Ik vind het fijne producten, ik heb ook alles eerst een maand gebruikt… Ik vind het net als jij fijn als je ècht weet wat producten voor je doen :-) Ik hem 'm toevallig ook vandaag geplaatst en de oogpads zijn mijn favoriet (ik mis ze heel erg haha, ze zijn op :( ) Liefs!
  My recent post Nice ‘n Yellow! Chanel Mimosa look á like

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 mei 2011 at 13:05

  Het zijn stuk voor stuk fijne producten. Ik heb de kit ook gekregen. Leuk dat jij hem ook mocht testen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Beauty For You 2010*08
  Reply Beauty For You 2010*08 17 mei 2011 at 10:54

  Ik gebruik altijd van Nivea Visage die reinigingsdoekjes in de wit-roze verpakking, oooh ik kan gewoon niks anders hebben aan mijn ogen. Alle doekjes zijn of te vochtig of ik moet zo hard schuren omdat ze te droog zijn. En als ik dan Nivea Visage doekjes gebruik dan heb ik nergens last van. Misschien ook iets voor jou Desirée als je een gevoelige huid en ogen hebt. Ik vind het namelijk echt een aanrader.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2011 at 12:00

   Dankjewel voor de tip! :D

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 17 mei 2011 at 10:22

  Dat probeer ik altijd te doen, eerst ècht goed testen voor er een artikel online komt :)

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 17 mei 2011 at 09:57

  Dit was voor mijn (ongelooflijk maar waar) pas de tweede review die ik erover lees. De eerste las ik nèt precies ergens anders LOL. Maar het klinkt allemaal wel erg fijn, wat ik alleen niet helemaal begrijp, de milk en tonic doekjes, hoor je die eigenlijk na elkaar te gebruiken of staat het volledig los van elkaar?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2011 at 10:19

   Nee, het zijn echt afzonderlijke producten. Is maar net waar je de voorkeur aan geeft of wat jouw huid het fijnst vindt. :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 17 mei 2011 at 09:51

  Interessante review! Ik ben sinds kort weer over gestapt op Demak´Up wattenschijfjes, de beste!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 17 mei 2011 at 08:29

  Goede tip om de vochtige doekjes en pads op zijn kop te bewaren. :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.