Beauty

Teeez Hypnoteeez collectie – foto’s, swatches en review

27 mei 2011


Deze maand introduceerde Teeez Cosmetics de nieuwste collectie: Hypnoteeez. Deze collectie valt op door de veelzijdigheid aan krachtige kleuren in combinatie met romantische en natuurlijke tinten. De collectie bestaat uit de Silk Fantasy Eyeshadow, Magic Pigment Powder, So Soft Lipgloss, Exotic Sparkle Eyeliner en Professional Brush Collection. Vandaag wil ik jullie enkele producten uit deze nieuwe lijn. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.


Uit deze collectie ontving ik 2 verschillende kleuren van de Silk Fantasy Eyeshadow (02 Icy & 09 Free) en 2 verschillende kleuren van de Magic Pigment Powder (05 Smooth & 06 Outta Control). Wat mij direct opvalt zijn de leuke verpakkingen die zeker opvallen in mijn make-up verzameling. Dromerige hippieprintjes in felle kleuren, I like! Een klein detail: de print op de verpakkingen zijn geen stickertjes maar zitten echt in het kuntstof gedrukt.

De verpakking van de oogschaduws zijn vierkant en voelen helaas een beetje ‘cheap’, al sluiten ze wel goed. De verpakking van de losse oogschaduwpoeders voelen stevig, liggen fijn in de hand en sluiten met een extra ‘click’ waardoor je zeker weet dat er geen pigment terug te vinden zal zijn in je stash.

Silk Fantasy Eyeshadow €4,79
Maak je ogen sprankelend en verleidelijk met de zijdezachte Silk Fantasy Eyeshadow. De duizelingwekkende kleuren zijn super helder en licht reflecterend, waardoor je ogen schitteren als nooit tevoren. Door de extreem hoge pigmentatie is de Silk Fantasy Eyeshadow long lasting en intens van kleur, waardoor je de hele dag kunt genieten van je fonkelende ogen. Wees creatief en durf te combineren met de 8 verschillende kleuren.Zoals je kan zien hebben beide kleuren een prachtige glans en is de witte kleur Icy perfect voor de binnenste ooghoekjes en onder de wenkbrauw als highlighter. De groene kleur Free valt op door de helderheid van de kleur waardoor deze echt van je ogen afknalt als je deze in een look verwerkt. De swatches hierboven (boven in zonlicht, onder in schaduw) zijn droog aangebracht zonder oogschaduwbasis eronder. Ze brengen fijn aan, zijn absoluut niet poederig en laten zich gemakkelijk blenden.

Magic Pigment Powder €5,29
Voor een subtiel of intens kleureffect gebruik je de Magic Pigment Powder. Deze losse poeder bevat 2 unieke kleurpigmenten, hierdoor creëer je een gelaagd effect met een ultieme glinstering. Magic Pigment Powder is een multifunctionele oogschaduw. Naast een intense oogschaduw kun je ook subtiele highlights op je ogen aanbrengen, of gebruik je één van de roze kleuren om je wangen of decolleté te accentueren met een subtiele sexy glinstering. Go crazy en meng de losse poeders met elkaar of met een andere oogschaduw en creëer je eigen favoriete kleur met de Magic Pigment Powder.Deze losse oogschaduwpoeders zitten in een stevige, rondgevormde verpakking met een sifter waardoor het pigmentpoeder nog enigszins te doseren is. Ik gebruik deze door wat poeder in het dekseltje te tikken en hier vervolgens mijn kwast in te deppen. Met losse poeders als deze is het sowieso aan te raden een oogschaduwbasis te gebruiken en het product al deppend aan te brengen. Hierdoor zal je zo min mogelijk last krijgen van fallout. De swatches hierboven (boven in zonlicht, onder in de schaduw) zijn droog gemaakt zonder oogschaduwbasis en je kan direct de intense kleuren zien. De roze kleur Smooth is ook op de wangen erg goed te gebruiken als highlighter over een blush. De paarsbruine kleur Outta Control is als creasekleur prachtig bij een lichtere ooglook.

De producten van Teeez zijn parfumvrij, hypoallergeen, dermatologisch getest, dierproefvrij en bevatten vitamine E waardoor ze de gevoelige ooghuid verzorgen.

Al met al ben ik weer aangenaam verrast door deze nieuwe producten van Teeez. Teeez Cosmetics is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, kapperszaken en trendy kledingzaken. Voor verkoopadressen en meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Teeez Cosmetics: Teez.eu.

Heb jij producten van Teeez in je collectie? Wat vind jij van deze nieuwste collectie?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 29 mei 2011 at 02:18

  Geweldige pigmentatie! Ik heb ook de LCY en gebruik 'm als highlighter, perfect!
  My recent post TIP- Fashion Tape

 • Avatar van roos
  Reply roos 28 mei 2011 at 14:28

  Die roze dingetjes vind ik wel mooi.
  Ik had deze al op andere blogs gezien maar dan met andere kleuren en toen vond ik ze niet zo mooi.
  Maar die laatste twee vind ik erg mooi!
  My recent post Inspiratie fotos

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 28 mei 2011 at 11:19

  Wow, wat een pigment komt daar vanaf!! Echt heel mooi. Ik heb nog niks van Teeez maar ik denk dat daar snel verandering in gaat komen!
  My recent post Review- Sally Hansen ‘Blue Me Away’ nagellak

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 27 mei 2011 at 22:34

  Oh wauw, die losse poeders zijn mooi zeg!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 mei 2011 at 20:19

  Het is een leuke collectie.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Cjs
  Reply Cjs 27 mei 2011 at 19:57

  Hele mooie collectie!

 • Avatar van deltacephei
  Reply deltacephei 27 mei 2011 at 18:42

  Outta Control vind ik tof!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 27 mei 2011 at 18:01

  Pretttyyyy <3 :D
  My recent post Gosh Effect Powder

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 27 mei 2011 at 16:27

  Teeez, nog nooit van gehoord! Maar het lijkt me wel een erg leuk merk, waar ik wel wat meer van zou willen zien. De verpakkingen vind ik er gezellig uitzien, en de produkten hebben een mooie pigmentatie.
  Leuk dat je vaak over niet zo`n bekende ~maar wel goede ~ merken schrijft!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2011 at 23:39

   Ik probeer ook zeker graag nieuwe merken uit en ben er altijd naar op zoek, gelukkig wordt Teeez steeds bekender! :D

 • Avatar van beautyblacknesz
  Reply beautyblacknesz 27 mei 2011 at 16:10

  Zo ziet er goed uit !

  xxx

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 27 mei 2011 at 15:34

  Ik heb nog geen producten van de Teez, maar het ziet er wel onwijs mooi uit :)
  My recent post Zumba

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 mei 2011 at 15:17

  Mooi spul zeg! Ik heb er niks van in huis, maar t ziet er leuk uit, die verpakkingen ook <3
  My recent post In het zonnetje- Jorien

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 27 mei 2011 at 14:15

  Icy en Smooth vind ik erg mooi! :D
  My recent post Skin79 BB Cream review &amp swatches Missha

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 mei 2011 at 14:13

  erg mooie kleuren :D
  My recent post Photo Of The Week- Bird Girl

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.