Beauty

The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder 01 – foto’s, swatches en review

30 mei 2011

Vandaag kan ik heel erg mooi nieuws laten zien voor diegenen met net zo’n lichte huid als mij: ik heb dè perfecte bronzer gevonden! Uit de Honey Bronze lijn van The Body Shop die ook nog eens vochtregulerend werkt èn zorgt voor een stralend uiterlijk. Dit komt door de Community Fair Trade honing, bijenwas èn maroela-olie uit Namibië die erin verwerkt zit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Honing staat bekend om zijn buitengewone vochtregulerende eigenschappen en de bijenwas zorgt voor een gladmakende en verzachtende werking. Deze ingrediënten zijn afkomstig van traditionele bijenteelt. Deze bijenteelt vindt plaats bij het internationale hoofdkantoor van The Body Shop in Engeland, waar de korven worden onderhouden door speciaal opgeleide medewerkers.
De maroela-olie uit Namibië komt van een coöperatie die volledig gerund wordt door vrouwen. Door hun eigen fabriek op te zetten hebben de 5000 leden van deze coöperatie ondernemingsvaardigheden geleerd en een inkomen voor hunzelf vastgesteld.

Allereerst zit de bronzer in een prachtige verpakking die perfect past bij de zomerse producten van deze lijn. De verpakking voelt stevig en heeft aan de binnenkant een handige spiegel. Er zit 11 gram product in en dat is een beste hoeveelheid waar je wel even mee vooruit kan. Het printje op de bronzing poeder is natuurlijk geïnspireerd op de honingraat van de bijen, leuk! Op de foto hierboven kan je ook goed zien dat het poeder compleet mat is.
De bronzing powder werkt fijn, is niet poederig/korrelig als je er met je kwast overheen gaat en de kleur blijft over mijn foundation de hele dag op zn plek.


De kleur is voor de meiden/vrouwen met een erg lichte huid perfect om als bronzer te gebruiken. Hij geeft, ondanks dat het product mat is, toch een mooie glow zònder te ‘modderig’ of oranje te ogen. Ik ben er helemaal verliefd op geworden en heb hem de afgelopen dagen elke dag gebruikt. Zeker nu het zonnetje zich zoals vandaag goed laat zien, kan je zo een mooie sunkissed glow tevoorschijn toveren zonder dat je daarvoor hebt hoeven te zonnen.Hieronder zie je een swatch op mijn hand, aan de voorkant kan je de bronzer goed zien in vergelijking met de rest van mijn hand erachter:

Deze bronzing powder kost €14,50 en is nu verkrijgbaar bij The Body Shop in 4 verschillende kleuren waarvan bovenstaande de lichtste is. In deze make-up collectie zitten ook de volgende producten:

Brilliance Powder €19,50
Bronzingpoeder met geïntegreerde kwast, voor een zongebruinde gloed in een handomdraai. Met de kwast breng je eenvoudig een vleugje lichtreflecterende deeltjes aan die de huid doen schitteren.
Shimmering Dry Oil €25,00
Deze olie is een lichte, niet vette bodyolie die snel door de huid wordt geabsorbeerd. Masseer de olie met draaiende bewegingen in voor een streeploze, langhoudende kleur.
Bronzing Gel €14,00
Deze lichte, vochtregulerende gel voor het gezicht is geschikt voor elke teint en zorgt direct voor een frisse, natuurlijk ogende zonnige kleur.
Lip Nectar €14,00
Twee sensuele tinten gloss voor je lippen die perfect passen bij een zongebruinde teint. Je kan deze zo òf over een andere lipstick heen gebruiken voor een extra glans.
En… The Body Shop heeft een wel heel erg leuke actie! Wat bij aankoop van 2 make-up producten of meer krijg je nu 25% korting! Neem snel een kijkje op TheBodyShop.nl waar je ook online kunt bestellen èn bij bestellingen boven de €25,00 geen verzendkosten betaald.
Vraag: Wat vind jij van deze zomerse make-up collectie van The Body Shop?
Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van miss_matc
    Reply miss_matc 31 mei 2011 at 11:39

    Ziet er goed uit!
    My recent post Eyeslipsface Nagellak Smokey Brown

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 30 mei 2011 at 21:39

    Ziet er mooi uit!!

  • Avatar van Kimberly
    Reply Kimberly 30 mei 2011 at 21:00

    Ziet er goed uit!!!
    My recent post TIP- Fashion Tape

  • Avatar van Selina
    Reply Selina 30 mei 2011 at 19:10

    Ik vind dit zo n mooie bronzer!

  • Avatar van BeautyPolish
    Reply BeautyPolish 30 mei 2011 at 18:14

    Fijn dat je eindelijk een mooie gevonden hebt die bij jouw lichte huid past :-)
    My recent post Review- etos smokey eyes kit &amp lipgloss

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 30 mei 2011 at 18:14

    Mooi product, ziet er goed uit.

  • Avatar van valleydollbeautyblog
    Reply valleydollbeautyblog 30 mei 2011 at 18:01

    Ik zou dit gewoon al kopen voor het honingraatpatroontje :d Hij is echt wel mooi. Misschien ook maar eens passeren langs TBS, alsof ik nog niet genoeg bronzers heb ;-) hihi.
    My recent post Le Brumisateur par Evian – facial spray

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 1 juni 2011 at 12:24

      Nooooit genoeg bronzers ;) Of foundations, blushes, lipsticks…. xD

  • Avatar van miichelle
    Reply miichelle 30 mei 2011 at 16:30

    ziet er mooi uit :)

  • Avatar van Joan-LovelyStuff
    Reply Joan-LovelyStuff 30 mei 2011 at 16:21

    Ziet er voor mij iets te oranje uit, heb ook een hele bleke huid.
    My recent post Mijn favoriete SuperTrash outfit

  • Avatar van Kayla
    Reply Kayla 30 mei 2011 at 15:55

    Ziet er mooi uit!
    My recent post Justin Bieber Someday

  • Avatar van Sabine
    Reply Sabine 30 mei 2011 at 15:36

    Hij is echt wel mooi! Ik vind de verpakking ook zo pretty ^^
    My recent post Ik heb een aardbeienplantje!

  • Avatar van supketchup
    Reply supketchup 30 mei 2011 at 14:42

    Ziet er goed uit!
    My recent post Producten die ik te weinig gebruik

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.