Fashion

Webshop: Tassentic

11 mei 2011


Er is één grote liefde van mij die ik maar niet kan onderdrukken. Toen ik het persbericht van Tassentic ontving was ik dan ook direct nieuwsgierig en onder de indruk. Kijk mee voor meer informatie over deze nieuwe webwinkel vol met prachtige tassen.

De nieuwe online tassenwinkel Tassentic.com wil een webwinkel zijn waar shoppen behalve makkelijk, ook gewoon leuk is. Er is een ruim aanbod aan tassen van mooie kwaliteit van merken die in Nederland nog niet heel erg bekend zijn. Hiermee koop je al snel een unieke tas die je niet op elke hoek van de straat terugvindt. Morena van den Wittenboer (tevens eigenaresse van Capricci.nl) struinde voor het aanbod nationale en internationale beurzen af.

Een aantal merken die deze webshop aanbiedt zijn; Treasures, Mischa Barton, Ri2k en Nica. De tassen zijn te koop in een gevarieerd aanbod voor elke portemonnee, de tassen beginnen bij €26,95. Een uitgebreide zoekfunctie gecombineerd met het exclusieve aanbod en gratis verzending binnen Nederland maakt dit tot een unieke webwinkel.

Bij Tassentic.com kan je eenvoudig betalen via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Hierboven zie je een paar van mijn favorieten uit het assortiment. Maar ik zou zeggen: neem snel zelf een kijkje want er zit nog veel meer moois tussen. Heb jij ook een tassentic?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 2 juni 2011 at 07:57

  Ik heb een tijdje echt een tassentic gehad. Elke 2 weken kocht ik weer een nieuwe tas. Daar was ik een week later weer klaar mee, dus dan zocht ik weer een nieuwe. Laatste tijd is dat minder geworden, al ik heb afgelopen week wel weer 2 tassen besteld. Soms zijn ze te mooi om te laten liggen! De rechtse roze tas op je plaatje is trouwens echt enorm mooi!!!
  My recent post Discussiepunt- Hoe duur is te duur

 • Avatar van @Leon10eke
  Reply @Leon10eke 11 mei 2011 at 21:08

  Ik ben echt dol op tassen, maar helaas niet zo praktisch voor me. Ik moet ze natuurlijk op schoot zetten en dan zien ze er nooit zo mooi en vooral zo ingevallen uit.. Maar mijn liefde voor tassen blijft wel.

 • Avatar van BeautyForGirls
  Reply BeautyForGirls 11 mei 2011 at 20:36

  Oeeh, ze hebben wel leuke tassen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 11 mei 2011 at 17:09

  ik heb een kijkje genomen en aangemeld voor de nieuwsbrief :D

  zitten zeker leuke tassen tussen

 • Avatar van makeupinfo1
  Reply makeupinfo1 11 mei 2011 at 12:27

  Ik ben dol op tassen
  My recent post Vraagje

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 11 mei 2011 at 12:14

  Mijn tic is wel minder geworden, maar ik ben nog steeds DOL op tassen.. ik zie er al wat mooie tussen zitten <3
  My recent post Winactie- Wie jarig is trakteert !!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 mei 2011 at 11:33

  ik ben meer schoenverslaafd XD maar wel mooie tassen :D
  My recent post Preview Shoot 25-4

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 11 mei 2011 at 11:18

  Pfff tassentic here here… En het erge is, dat ik meestal daaaagen achter elkaar met dezelfde tas rondstruin omdat ik te lui ben om te wisselen!
  My recent post Aankopen über die Grenze

 • Avatar van roos
  Reply roos 11 mei 2011 at 10:44

  Ik heb geen tassentic, ik heb maar drie tassen. Ik heb meer een schoenentic en een nagellak tic :)
  My recent post Cupcakes plaatjes

 • Avatar van @LieveIlda
  Reply @LieveIlda 11 mei 2011 at 10:08

  Tic wil ik het niet noemen. Ik hou wel van tassen! Heb er ook een aantal maar heb eigenlijk de perfecte nog niet gevonden. Ik gebruik een tas altijd wel een hele tijd achter elkaar voordat ik m weer beu ben en weg hang, het namelijk zoveel gedoe steeds alles over te zetten van tas naar tas…
  Ik ga een kijkje nemen! Net als bij schoenen kun je nooit teveel tassen hebben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:06

   Misschien is zo'n bag-in-bag wel handig? Dan kan je zo alles meenemen van de ene tas naar de andere :)

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 11 mei 2011 at 07:36

  Ik heb geen tassentic. Sterker nog: ik zoek al een jaar een nieuwe, beetje nette tas, maar heb er nog steeds geen gevonden! (of ben ik gewoon perfectionistich…?) Dus ik ga snel even kijken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2011 at 21:05

   De perfecte tas moet natuurlijk ook aan een heleboel eisen voldoen :p

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.