Fashion

Winactie: win 4 REBL kettingen!

1 mei 2011

In de Nederlandse webwinkel REBL kan je terecht voor ‘nerdbrillen’, zonnebrillen, horloges, kettingen en meer van o.a. de merken Nooka, Komono en Lazy Oaf. Samen met deze leuke webshop heb ik voor deze week weer een erg leuke winactie op kunnen zetten. Je kan namelijk kans maken op 4 kettingen naar eigen keuze uit het complete assortiment! Hoe?


Meedoen is heel eenvoudig!
1. Laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie
2. Volg @CurvaciousNL en @reblfashion op Twitter en tweet de volgende zin: Ik maak kans op 4 kettingen van @reblfashion op de website van @CurvaciousNL. Ook meedoen? Neem een kijkje op curvacious.nl! 

Er zal één winnaar worden gekozen die 4 kettingen mag gaan uitzoeken uit het complete assortiment kettingen van deze webwinkel. Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 6 mei 2011. De winnaar wordt random gekozen en krijgt in het weekend na sluiting persoonlijk bericht.Ik wens iedereen veel succes! En… Neem alvast een kijkje op de website van REBL. Welke kettingen vind jij het mooist?

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.