Beauty

Word Holland’s Best Make-up Artist 2011!

20 mei 2011


Vandaag wil ik graag even aandacht geven aan de wedstrijd die nu weer van start is waarmee je tot Holland’s Best Make-up Artist 2011 kan worden bekroond. Wil jij kans maken op deze titel waarmee je direct ook €1000,- èn een masterclass van Beautypartner naar keuze kan winnen? Lees dan zeker verder voor meer informatie.


Deze landelijke visagiewedstrijd wordt georganiseerd door BEAUTYPARTNER. Holland’s Best Make-up Artist is de zoektocht naar de beste visagisten van het land die strijden om de felbegeerde titel: Holland’s Best Make-up Artist! Denk jij dat jij behoort tot de beste visagisten van Nederland? Geef je dan nu op en strijd mee om de titel “Holland’s Best Make-up Artist”! De wedstrijd vindt plaats op maandag 13 juni (2de Pinksterdag) waarbij je zelf de ronde uitkiest met het tijdstip waarop jij deelneemt. Er zijn 10 deelnemersplaatsen per tijdstip. Meld je snel aan!

Het thema van dit jaar is “Summer Color Queen“. Een geweldig thema om mee aan de slag te gaan! Een deskundige jury zal jouw creatie beoordelen. Daarnaast worden alle creaties door een professionele fotograaf gefotografeerd en kan men een maand lang online stemmen op zijn/haar favoriete creatie. Een fantastische kans voor voor je online promotie! Meer informatie over hoe je het kunt uitwerken en wat de richtlijnen zijn krijg je toegezonden nadat jouw aanmelding binnen is. Lees meer over deze wedstrijd, het wedstrijdreglement en veelgestelde vragen op deze pagina.

BEAUTYPARTNER verzorgt een speciale Contest Masterclass waarin het thema wordt gedemonstreerd en je je technieken kunt bijschaven. Klik hier voor meer informatie.

Het prijzenpakket
1ste prijs: De titel “Holland’s Best Make-up Artist 2011” Een geldprijs van €1000,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze.
2de prijs: De titel Runner-up Holland’s Best Make-up Artist 2011 Een make-up pakket t.w.v. €350,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze.
3de prijs: Een make-up pakket t.w.v. €150,- Een masterclass van BEAUTYPARTNER in 2011 naar keuze.

De bekendmaking van de winnaar en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 15 juli. Voor diegenen die meedoen… Succes!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.