Beauty

Zomers bruin worden èn blijven met Designer Skin

7 mei 2011


Ik ben zelf iemand die niet graag in de zon ligt aangezien ik nooit ook maar iets van een tintje ervan krijg, enkel roodheid en een geïrriteerde huid. Maar de nieuwe producten van Deisgner Skin klinken mij wel erg goed in de oren (en zien de verpakkingen er niet superleuk uit?!) dat ik ze graag met jullie wil delen. Kijk mee voor meer informatie.

Paramour 400ml, €59,00
Deze exclusieve parabeenvrije zonnebanklotion met 9-voudige bronzers zorgt voor een ultiem gebruind resultaat in slechts zeer korte tijd onder de zonnebank. Dit product bevat Faith Complex dat ervoor zorgt dat de bronzers tot diep in de huid kunnen doordringen zodat het effect lang aanhoudt. De verzorgende ingrediënten waaronder aloë vera, olijfolie en  antioxidanten zorgen ervoor dat je huid wordt beschermd tegen voortijdige veroudering. Paramour heeft een Blackberry Spice geur. Ook in een proefsachet van 15ml te verkrijgen voor €8,95.

Black! 400ml, €89,00
Dankzij de 20-voudige megabronzers en het toegevoegde Mega Melamax Complex krijgt je huid een sublieme glans en een ultieme bruining onder de zonnebank. Dit product heeft een frisse citrusgeur bevat verschillende werkzame stoffen die ervoor zorgen dat de bruine teint langdurig aanhoudt. Ook in een proefsachet van 15ml te verkrijgen voor €10,95.

Maar dan nu het product waar ik zelf het meest nieuwsgierig naar ben…

Undercover Angel 600ml, €18,50
Wie eenmaal mooi bruin is wilt deze kleur zo lang mogelijk behouden. Na het zonnebanken, maar ook na een dagje strand, heeft je huid behoefte aan vochtverzorging, voeding en herstel. Undercover Angel is een royale en handige pompflacon met daarin een luxe after sun moisturizer en rijke bodylotion voor dagelijks gebruik op basis van hennepzaad. Daarnaast zit er o.a. saffloerolie, aloë vera, jojoba olie, avocado olie, Japanse groene thee en soja proteïne in. De antioxidanten co-enzym Q10 en vitamine E gaan een voortijdige huidveroudering tegen. Een verstevigend complex zorgt voor een opvallend elastische en stevige huid. De Clean Fresh geurbeleving maakt deze lotion tot een heerlijke verfrissende afsluiting van ieder lichaamsverzorgingsritueel!

De producten van Designer Skin zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Designer Skin.

Ok, Undercover Angel is dus een extreem voedende, anti aging èn verstevigende bodylotion met een heerlijke geur in een megaflacon voor een goede prijs? Die moet ik testen! Mijn droge huid schreeuwt nu bijna letterlijk naar dit product. Ik hou jullie op de hoogte ;)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van M070
  Reply M070 13 mei 2011 at 00:33

  het is toch algemeen bekend dat je kanker krijgt van de zonnebank, of ligt dat nou ineens aan mij? raad het iedereen juist af.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 mei 2011 at 07:50

  Ik ga in de winter wel eens een keertje onder de zonnebank, we hebben thuis zo'n enkel model zodat je een keertje moet draaien, maar dat doe ik meer voor ontspanning dan dat ik echt een kleurtje krijg/wil. Ik denk niet dat ik deze zo snel zou gebruiken, maar ik vind het wel erg leuke verpakkingen.

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 7 mei 2011 at 20:11

  Wow! Wat een superleuke verpakkingen zijn het! Die staan superleuk in mijn badkamer ;) die undercover angel spreekt mij het meeste aan, ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee!
  My recent post Verkleurde nagels

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 mei 2011 at 19:52

  Undercover angel lijkt mij wel wat. leuke verpakking.
  Liefs, xxx

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 7 mei 2011 at 13:22

  Leuke verpakkingen! De Undercover Angel klinkt goed maar ik ben niet zo voor zonnebank
  My recent post Chainzz webshop

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 7 mei 2011 at 12:21

  Leuke verpakkingen! Ik heb een keertje onder de zonnebank gedaan maar vind niet nodig dus eenkeertje is genoeg voor mij
  My recent post Review – Minyak Telon cap tiga anak

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 7 mei 2011 at 11:47

  Leuke verpakkingen! Ik ga alleen nooit onder de zonnebank, en kom ook niet echt in de zon door mn zonneallergie, dus heb er niks aan helaas.
  My recent post Review- Tradition de Hammam verzorgende arganbalsem

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 7 mei 2011 at 10:48

  Ah ik ben ook echt verliefd op die verpakkingen. Ik ga ook testen dus ben benieuwd!
  My recent post Korte mededeling- Aangepast

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 mei 2011 at 09:54

  Ik heb gelukkig geen zonnebank of bruiningscreme nodig, maar de verpakkingen zijn wel erg mooi!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 7 mei 2011 at 08:28

  De Undercover Angel lijkt mij ook het meest interessant. De overige produkten… zonnebank-lotions… ik maak zowiezo geen gebruik van de zonnebank, dus deze zijn niet aan mij besteed. Leuke verpakking, dat wel!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.