Beauty

Essence Holographic Body Oil – foto’s, swatches en review

10 juni 2011


Ok laat ik beginnen te zeggen dat Essence de hoge verwachtingen van de aankomst van een complete holografische collectie niet waargemaakt heeft, aangezien er in geen enkel product een holografisch effect te bekennen is. Maar dat de collectie alsnog heel erg leuk is en dat er producten tussen zitten met mooie kleuren, glansjes, glittertjes etc. dat bewijst deze body oil uit de collectie. Kijk mee voor meer foto’s, swatches en mijn mening over dit product.De lichaamsolie uit de meet_me@holographics.com collectie komt in een glazen flesje met 85ml inhoud en is wat mij betreft echt een aanrader uit deze collectie. Als je over de flacon heenkijkt zie je al een aparte glans, een soort van parelmoer effect: mooi! Misschien is het een nadeel dat het in een glazen fles zit omdat je dit echt niet uit je handen moet laten vallen, maar aan de andere kant oogt en voelt het wel luxer.

Bovenstaande foto heb ik qua lichtinstelling een beetje bewerkt zodat je de glittertjes in het product goed kan zien. Zo lijkt het wel heel erg glitterig natuurlijk, maar het is wel de bedoeling dat je dit mooi verdeelt. De geur van de olie is zacht en bloemig, iets wat ik wel lekker vind. De geur blijft alleen niet zo lang hangen, zo kan hij ook niet gaan vloeken met je normale parfum dus dat vind ik niet zo erg. Je moet de olie wel goed schudden voor gebruik, zo krijg je een mooie verdeling van de glittertjes/glans. De naam van de olie is Discotonic, zo met bovenstaande swatch kan ik die inspiratie wel terugzien inderdaad ^^

Eenmaal verspreid zie je de glittertjes alleen nog in de zon en wat er overblijft is een mooie glans die geweldig zou staan op je lichaam (decolleté, sleutelbeen, armen en benen) maar ook gemengd met je foundation of bodylotion voor een mooie all-over-glow zou het goed kunnen. De glittertjes verdwijnen langzaam als je de olie eenmaal ophebt, maar de glow blijft langer te zien. Ik vind het een mooi effect en vergeleek hem even geleden in een twitpic met de MAC Strobe Cream qua glans. Waar de MAC meer rozig is, is deze olie meer blauwig maar de glow heeft zeker wat weg van elkaar.

Al met al vind ik dit een leuk product voor de zomer, zeker voor de prijs van €3,99. Wil jij deze body oil ook bemachtigen dan moet je hollen naar Kruidvat. Deze collectie ligt namelijk in de schappen en de producten gaan zoals met elke LE collectie weer erg hard.

Wat vind jij van deze collectie en heb je er al wat van aangeschaft?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 13 juni 2011 at 10:07

  Hmmmmm ik wil deze wel voor de zomer voor op mijn benen, als die in de salebakken ligt ga ik m halen!
  My recent post Review- Bourjois Minerale Douche Deo

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 12 juni 2011 at 23:34

  Heb zelf nog niet aangeschaft maar wil het wel gaan doen.
  My recent post Examens

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2011 at 22:31

   Wat zou je graag van deze collectie willen gaan aanschaffen? :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 11 juni 2011 at 11:58

  Hij is niet zo glitterig als ik verwacht had, maar ik ben ook geen glittermens, dus ik denk niet dat ik hem ga kopen.

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 11 juni 2011 at 08:12

  Mooi! Ik dacht dat het misschien echt veel te glittery zou zijn maar dat valt zo te zien hartstikke mee!
  My recent post Outfit inspiratie- Topshop loves Amsterdam

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 10 juni 2011 at 23:14

  Als ik hem straks tegen kom in de afprijsbakken neem ik hem misschien wel mee. Toch wel leuk zo'n body oil :)

 • Avatar van bellastar008
  Reply bellastar008 10 juni 2011 at 22:40

  Dit is het enigste product wat mij aansprak van de lijn! Verder was alles nogal teleurstellend…
  My recent post Mini Essence Kabuki kwast

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 10 juni 2011 at 22:36

  Ik mis in je review echt de "holografische glitter" opmerking die ik op diverse blogs ben tegengekomen ^^ haha! Maar is idd een mooi product en ruikt heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2011 at 22:58

   Haha ;) Ik begin er zelfs mijn review mee :p

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 10 juni 2011 at 21:30

  Deze heb ik gisteren toevallig ook gekocht :)
  My recent post Tag Show your screen

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 10 juni 2011 at 21:13

  Ik vind het er wel mooi uitzien! Jammer dat ik het nog nergens ben tegen gekomen, dan neem ik het zeker mee. Ik vind het wel leuk voor in de zomer.
  My recent post OPI Touring America Collection herfst- winter 2011-2012

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 10 juni 2011 at 18:37

  Hij ziet er wel heel leuk uit.
  Liefs, xxxx
  My recent post Winactie- Pretty Beauty Pakket! TWV €30-

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 10 juni 2011 at 18:31

  Vind hem erg mooi, maar denk niet dat ik het vaak zal gebruiken
  My recent post Stash- Vloeibare eyeliners

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 10 juni 2011 at 17:57

  ziet er leuk uit :) maar ik ga het niet kopen

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 10 juni 2011 at 17:32

  Ik kijk altijd wekelijks in de Essence-schappen, maar heb deze nog helemaal niet kunnen ontdekken. Ik vrees dat ie dus al uitverkocht is… S..T!!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 juni 2011 at 16:06

  ik heb hem ook en ik vind hem ook leuk! hij laat alleen geen kleur achter als je hem verdeeld hebt.
  je moet hem ook niet op je gezicht gebruiken!! daar is hij niet geschikt voor.
  liefs,
  Romy

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2011 at 16:13

   Als klein beetje op je jukbeenderen als highlighter of een drupje vermengen met je foundation geeft een mooi resultaat. Waarom zou hij niet op je gezicht gebruikt mogen worden?

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 juni 2011 at 15:07

  ik ben sowieso niet zo'n fan van zulke producten en heb dit keer niets van deze LE gekocht
  My recent post Nailfoil Oftewel Nagelfolie

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 juni 2011 at 14:49

  Ik heb hem meegenomen, samen met een lipglossje. En ik vind het een heel leuk spulletje. Okay, niet holografisch maar het past wel bij mij, die parelmoer glittertjes =)
  En ik vond m stiekem ook nog best lekker ruiken ^_^'
  My recent post Foto’s ophangen met canvas

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 10 juni 2011 at 14:46

  Ziet er erg mooi uit..
  My recent post Filmpje – How to gel eyeliner aanbrengen

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 10 juni 2011 at 14:38

  Ik heb hem met enkele andere spulletjes ook meegenomen,en ik vind hem erg mooi,ik heb er geen spijt van:) Hij smeert ook lekker uit.

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 10 juni 2011 at 14:23

  lijkt me mooi, maar zoiets ga ik toch niet dragen..
  My recent post Dancing

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 10 juni 2011 at 14:18

  Ziet er lekker zomers uit… Ik heb hem toch laten staan, ik gebruik liever een poeder highlighter :-)
  My recent post De lipstick enquête -’Vul in en win!’

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.