Beauty

Gehwol Zachte Voeten Crème – foto’s en review

3 juni 2011


Dat het zonnetje zich weer lekker vaak laat zien is geweldig, maar daarmee komen ook de blote voetjes weer vaker in het zicht. Het is belangrijk om ze goed te verzorgen zodat je zonder schaamte je voeten in slippertjes, sandalen en andere open schoenen kan steken. Deze crème van Gehwol is een echte voetentip! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

Gehwol zachte voetencrème is gemaakt op basis van huidvriendelijke lipiden, avocado-olie en bevat peptiden uit melkproteïnen om te zorgen voor een verbeterde veerkracht en elasticiteit van de huid. De combinatie van werkzame bestanddelen uit honing, melk en ureum (een natuurlijk product dat het vocht in de huid vasthoudt) voeden en hydrateren de huid intensief om uitdroging tegen te gaan. Breng de crème 2 keer per dag aan, het liefst ’s ochtends en ’s avonds, door het zachtjes op je voet in te masseren.

De crème zit in een zogenaamde apothekerstube, het voordeel van zo’n tube is dat je hem gemakkelijk tot het laatste beetje leeg kan krijgen. De bedrukking qua kleuren spreekt mij niet heel erg aan, het oogt wat klinisch, maar het gaat tenslotte om de inhoud! En deze inhoud is ge-wel-dig. Ik heb al veel verschillende voetproducten in huis en ik vind het heel belangrijk om mijn voetjes goed te verzorgen en deze crème is een nieuwe aanvulling op mijn dagelijkse routine geworden.

De crème heeft allereerst een heerlijke, zachte geur en een romige structuur. Gelukkig is het geen te dikke crème, want zo trekt hij lekker vlot in en kan je erna gemakkelijk je schoenen weer aantrekken of je bed induiken zonder plakvoeten. Je hebt niet veel product nodig om beide voeten in te kunnen smeren, a little goes a long way!

Hoe vaker je de crème gebruikt, hoe zachter je voeten worden dus je hebt geen droge hielen meer als je deze crème regelmatig smeert. Ik gebruik hem zelf niet 2x per dag, maar wel zo goed als elke avond voor het slapen gaan en ik merk zeker verschil.

Gehwol
Het merk Gehwol is misschien niet heel bekend, vandaar dat ik graag wat erover wil vertellen. Al sinds 1868 is dit merk expert op het gebied van voetverzorging. Alle producten bevatten werkzame en natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun verzorgende eigenschappen. Er zijn verschillende basisproducten en daarnaast is er een ruim aanbod voor voet- en nagelproblemen. Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op Gehwol.nl.

De Gehwol Zachte Voeten Crème is verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek en kost €8,95 voor 75ml.

Hoe belangrijk is voetverzorging voor jou?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 11 juni 2011 at 17:35

  Ik zag er iets over in de reclame van Gehwol. Voor mij wel bekend, maar ik had nog niet eerder van de crème gehoord.
  My recent post Japanmarkt 2011

 • Avatar van annemieke14
  Reply annemieke14 5 juni 2011 at 13:05

  Oh deze ga ik ook halen! Ik heb die anti-kloven crème en die duurt echt eeuwig voordat die intrekt!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 4 juni 2011 at 05:01

  Oooh, die klinkt echt wel super :)
  My recent post Finally got Born This Way

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 juni 2011 at 21:35

  Ik was er al benieuwd naar. Klinkt goed.
  Liefs, xxx
  My recent post Pink Lady Make-up Webshop!

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 3 juni 2011 at 21:11

  Dat klinkt wel goed uit, mijn voeten kunnen zeker een oppepper gebruiken! Zacht & poezelig zijn ze helaas niet. Ik kende dit merk wel maar heb er nog nooit iets van gebruikt.
  My recent post Trend- Veren in je haar

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 3 juni 2011 at 18:11

  Ik kende t merk al, maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd. Ik gebruik wel elke dag een voetencreme, dus als mijn creme van Lush op is, ga ik deze eens proberen.
  Ik vind t alleen altijd heel erg irritant, om s ochtends creme te smeren, en dan in sandaaltjes te stappen; ik heb dan altijd de hele dag last van glibberige voeten! Dus ik smeer tegenwoodig ook alleen maar s avonds…

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 3 juni 2011 at 16:38

  Voetverzorging is best wel belangrijk voor mij. Ik vind wel van mezelf dat ik lelijke voeten heb, je zal me nooit in sandalen zien, maar ik probeer ze wel goed te verzorgen. Deze crème lijkt me wel fijn. Ik heb nog wat liggen van Gehwol, zijn altijd fijne producten.
  My recent post Isnt this cute

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 juni 2011 at 16:30

  Heel belangrijk vind ik!
  Lijkt mij fijne voeten creme
  My recent post Review – 21 Drops Aromatherapie parfumes

 • Avatar van miss_matc
  Reply miss_matc 3 juni 2011 at 15:39

  Leuke tip! Ik heb er zoveel last van eens zien dat ze hem bij ons in de aptoheek hebben!
  My recent post Mijn wondermiddel tegen een slechte adem heet Orabrush!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 juni 2011 at 15:27

  Dat lijkt me een erg fijne voetencreme.
  My recent post Welke beauty regels overtreed jij

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.