Beauty

GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream – foto’s en review

7 juni 2011


Ik gebruik eigenlijk altijd standaard een gezichtsprimer als ik me opmaak. Niet alleen blijft de foundation dan (als het goed is…) de hele dag zitten, ook brengt hij gemakkelijker aan en merk ik dat ik minder foundation hoef te gebruiken voor een mooi resultaat. Er zijn al veel verschillende primers door mijn testgrage vingers op mijn gezicht aangebracht, van o.a. MAC tot E.L.F en Yves Rocher. Deze nieuwste Foundation Primer van GOSH is er één die anders is dan de meeste andere primers, lees verder voor meer informatie, foto’s en mijn mening.

“Deze primer vormt de perfecte basis voor alle make up: gaat huidveroudering tegen en fijne lijntjes worden geminimaliseerd. Doordat de primer niet glimt, maakt het de perfecte uitvalsbasis voor alle make-up. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten is de toepassing van de primer heel eenvoudig. Deze geweldige primer bevat het werkzame MPC (Milk Peptide Complex) ingrediënt wat fijne lijntjes vermindert en zorgt voor een versteviging en verbetering van de elasticiteit van de huid. Vitamine F Forte werkt effectief tegen een droge huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, brengt de conditie van de huid weer in balans en verbetert de hydratatie van de huid. Deze primer verbergt huidoneffenheden en zorgt voor een perfect, egaal huidoppervlak met een zijdezacht en glad gevoel.”

Zodra ik de primer op mijn vingertoppen verdeel om het vervolgens op mijn gezicht aan te brengen, voel ik al een flink verschil met andere primers die ik heb geprobeerd. Deze voelt niet vettig, olie-achtig of droog aan maar echt als een lekkere, hydraterende crème. Hij smeert fijn uit en zorgt ervoor dat ik in no-time verder kan met het aanbrengen van mijn foundation. Je merkt duidelijk de verzorgende aspecten in deze primer en het is de eerste primer waarvan ik geen jeukend gezicht krijg of een-of-andere uitslag. De foundation brengt erna fijn aan en blijft tot ik de make-up ’s avonds verwijder goed op z’n plek.

Ik gebruik deze primer sinds ik hem heb èlke keer als ik mijzelf opmaak, hij is gewoonweg geweldig! ♥ Ik heb een drogere en gevoeligere huid en vind het fijn dat er nu een primer is die ik zonder problemen kan gebruiken en waarvan ik merk dat het ook nog eens wat voor mijn huid doet. Hij verzorgt zonder te rijk te zijn, het is meer als een lekkere, hydraterende moisturizer die ervoor zorgt dat mijn make-up de hele dag blijft zitten. Daarnaast is hij ook nog eens heel erg zuinig in gebruik, één pompje is genoeg om mijn gezicht en hals in te smeren.

Zoals je merkt ben ik echt heel erg enthousiast en ik vind de GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream een echte aanrader! Hij is exclusief te koop bij Kruidvat voor €16,99 per flacon van 30ml.

Gebruik jij een primer voor je gezicht?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 12 juni 2011 at 23:40

  Ziet er fijn uit. Heb zelf pas 2 Gosh primers gekocht en deze werken ook prima
  My recent post Examens

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 8 juni 2011 at 13:28

  wat fijn dat je een goede primer heb gevonden :D
  ik smeer niets op mijn gezicht (behalve dag/nacht creme) dus heb ook geen primer nodig

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 7 juni 2011 at 22:04

  Ik gebruik vichy dagcreme, maar deze lijkt mij ook wel erg fijn :)
  My recent post Island Breeze by Tropical Pleasure

 • Avatar van Divaofgeneva88
  Reply Divaofgeneva88 7 juni 2011 at 20:50

  Ik heb ook al wat primers geprobeerd, maar mijn huid kon er ook niet tegen en begon gelijk te jeuken en te irriteren. Ik ga deze ook aanschaffen en ik hoop dat mijn huid niet geïrriteerd raakt van dit product. Dank je wel voor de review

 • Avatar van Fleur♥
  Reply Fleur♥ 7 juni 2011 at 20:10

  Wanneer moet je een primer nou eigenlijk aanbrengen? Ik snap wel dat het vóór de foundation moet:) Maar moet het dan na je dagcrème? Of heb je die dan niet meer nodig?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2011 at 21:45

   Je reinigt je gezicht, doet vervolgens je normale dagverzorging op (serum, oogcrème, dagcreme of wat je gebruikt), laat dit even intrekken en doet dan een paar minuten voor je je foundation op doet de primer over je gezicht verdelen :)

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 7 juni 2011 at 19:16

  klinkt goed! Ik heb een primer van sephora voor mijn gezicht en diverse primer voor de oogleden

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 7 juni 2011 at 18:34

  Ik heb eigenlijk nog nooit een gezichtsprimer geprobeerd, maar zoals jij t hierboven beschrijft… wil ik meteen naar t Kruidvat rennen!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 juni 2011 at 18:28

  Dat klinkt best goed. Ik heb dit product nog niet gezien. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx
  My recent post Maybelline One By One Mascara

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 7 juni 2011 at 18:17

  Jeeeeeetje, wat duur voor GOSH? Wel goed dat 'ie zo goed is (?) maar vind de prijs wel beetje tegenvallen.
  My recent post Hello Kitty gsm houder of toch niet

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2011 at 19:34

   Gelukkig zijn er bij Kruidvat vaak leuke acties met GOSH ^_^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 7 juni 2011 at 17:48

  Deze klinkt echt heel fijn! Zeker iets om te onthouden als er weer een leuke actie is :-)

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 7 juni 2011 at 17:30

  Klinkt goed! Ik heb de 'gewone' Velvet Touch Primer, maar deze ziet er nog beter uit! Een crème lijkt me inderdaad ook fijner om aan te brengen :)
  Ik vond de eyeprimers net niet zo goed (toch niet als oogschaduwbasis).
  My recent post H&ampM Conscious collection

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 7 juni 2011 at 17:14

  Dit lijkt mij echt zo'n fijne primer, je hoort er veel positieve reviews over.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 juni 2011 at 17:07

  Klinkt heel erg fijn, je hebt hetzelfde huidtype als ik dus ik ga hem zeker eens proberen!

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 7 juni 2011 at 17:04

  Zo, dat klinkt goed!
  Die ga ik onthouden, binnenkort eens kijken bij t Kruidvat!

 • Avatar van Anne-Mieke
  Reply Anne-Mieke 7 juni 2011 at 16:44

  Wow, goed om te weten! Omdat die eyeshadowprimer bij velen niet in de smaak viel…:$

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 7 juni 2011 at 16:40

  Milk Peptide Complex? Melkeiwitten dus :P

  Ik gebruik op dit moment The Porefessional van Benefit, maar niet op mijn hele gezicht. Alleen waar mijn poriën megagroot zijn, zodat ze minder opvallen.
  My recent post Sheet masks van PEACHIES

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 7 juni 2011 at 16:35

  Blij dat je dit deelt, want ik was erg nieuwsgierig naar deze primer. Volgende keer gaatie in m'n shopmandje ;)

 • Avatar van @missesdevin
  Reply @missesdevin 7 juni 2011 at 14:57

  Thanks voor je review. Ik heb zelf een droge en supergevoelige huid. Omdat je stelt dat je al meerdere primers hebt geprobeerd vind ik je verhaal absoluut geloofwaardig. Ik ben om!

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 7 juni 2011 at 14:54

  Jij hebt dus ook een wat drogere huid lees ik, want ik ben bang dat zo'n primer niet snel geschikt is voor mijn huid. Ik heb hier en daar wat velletjes op mijn gezicht en wat ik van veel primers lees is dat ze hier dan niet zo goed geschikt voor zijn. Maar ik heb een paar rimpels op mijn voorhoofd en bij mijn mondhoeken (zit in de familie, erg fijn) en ook blijft mijn foundation niet altijd goed zitten, dus ben eigenlijk al een hele tijd op zoek naar een primer die geschikt is voor mijn gezicht. Deze klinkt heel fijn!
  My recent post Ooglook 7

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2011 at 15:30

   Ik heb inderdaad een droge huid met op sommige plekken hardnekkige schilfertjes. Met deze primer vallen ze direct minder op en worden ze ook wat zachter door de hydraterende bestanddelen :)

   • Avatar van Joan-LovelyStuff
    Reply Joan-LovelyStuff 7 juni 2011 at 15:36

    Thnx voor de reactie! Klinkt als de perfecte primer voor mijn huid! Hmm denk dat ik dit product maar voor mijn verjaardag ga vragen. :D
    My recent post Ooglook 7

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 juni 2011 at 14:51

  ik gebruik eigenlijk nooit een primer ^^ gebruik ook nooit foundation XD
  My recent post Nailfoil Oftewel Nagelfolie

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 7 juni 2011 at 14:39

  Ooeh klinkt goed ! Ik gebruik ook een primer, kan niet meer zonder. Wanneer mijn huidige primer op is, ga ik deze zeker halen !
  My recent post Buit van de dag

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 7 juni 2011 at 14:39

  Ik vond de prijs alleen een beetje veel, maar je hebt me overtuigd! :D
  My recent post Boozyshop Get The Look – Vote for me!

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 7 juni 2011 at 14:39

  Klinkt super! Is het ook geschikt voor onzuivere huid (niet comodogeen) of zou je er puistjes van krijgen? Ik krijg nl al vrij snel puistjes van foundation etc. :( Verder klinkt deze wel super.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 juni 2011 at 15:30

   Het is toch een kwestie van zelf uitproberen denk ik, maar ik kreeg van sommige andere primers wel uitslag en van deze absoluut niet :)

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 7 juni 2011 at 14:38

  Elke keer als ik bij de Kruidvat was dan wilde ik hem al meenemen!
  Thnx voor de review!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.