Beauty

Hanskin Super Magic BB Cream

30 juni 2011


Ik schreef al eerder over BB Cream en sinds dat artikel heb ik al veel vragen gekregen of ik vaker een BB Cream wilde reviewen. Vandaag wil ik er eentje uit een duurdere prijsklasse laten zien dan de vorige, om zo te kijken of hier veel verschil in zit. Dit artikel gaat over de Hanskin Perfect Super Magic BB Cream, de naam zorgt er in ieder geval al voor dat de verwachtingen hoog geschept worden. Kijk mee voor foto’s, swatches en een review.

Deze BB Cream zit in een handige tube met 43,5gr inhoud. Dit is meer dan menig foundation en dan is dit ook nog eens een alles in één product; dagcrème, zonnebescherming (SPF30), anti-rimpelcrème en een whiteningcrème (tegen pigmentvlekjes etc.). De formule van deze BB Cream is specifiek gemaakt voor huidverbetering en is er eentje die ook voor de droge en oudere huid gebruikt kan worden. Er zit vitamine E in om de huid te beschermen, verschillende kruiden met huidherstellende eigenschappen en hij beschermt tegen UVA en UVB stralen.

De crème heeft een zachte geur en een wat dikkere textuur waardoor je even de tijd moet nemen om hem goed in de huid te werken. Maar zodra je dit gedaan hebt zal je merken dat het echt een fantastisch resultaat geeft. Een druppel ter grootte van een erwt is meer dan genoeg voor je gezicht en hals en je zal merken dat de kleur zich aanpast aan jouw huidskleur. Ik ben zelf heel erg licht en kan hem zonder problemen gebruiken en ik heb hem al door verschillende meiden laten testen met een andere huidskleur waarbij hij elke keer een mooi resultaat gaf. Al denk ik dat wanneer je echt een donkere huidskleur hebt, je dit niet moet proberen ;)

De dekking is medium en semi-matte wat er natuurlijk uitziet. Ik gebruik hem graag als ‘foundation’ op de dagen dat ik thuis ben, enkel wat boodschapjes hoef te doen etc. Wel merk ik dat mijn huid na enige tijd wat gaat glimmen, maar dit heb ik bij meer producten waar een SPF inzit. Een beetje transparante poeder zorgt ervoor dat het glimmen snel weg is en de BB Cream nog langer op zijn plek blijft.

Hieronder zie je mijn kale hand, vervolgens de hoeveelheid die genoeg is voor je gezicht en hals, erna hoe de crème blend en als laatste mijn hand met de geblende crème:


Je kan op deze manier goed de dekking van het product zien, dat hij niet in de fijne lijntjes ophoopt en de finish. Ik ben zeker tevreden over deze BB Cream want ik merk ook echt dat mijn huid lekker zacht en gevoed aanvoelt.

Deze BB Cream van Hanskin kost €48,55 en is te koop bij BBCreamShop.eu. Je kan hier betalen via bankoverschrijving, iDeal, PayPal en zelfs contant of via PIN als je je bestelling afhaalt in Hoofddorp. De verzendkosten zijn maximaal €4,95 en je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

BB Cream Shop is onderdeel van Diamant Wellness, waar ik eerder over schreef.

Heb jij ervaring met BB Cream?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 30 juni 2011 at 23:10

  Nog geen ervaring met BB Cream, maar wil hem wel eens heel erg graag proberen!
  My recent post Glitter Mani Groen

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 30 juni 2011 at 22:23

  Ik ben helemaal weg van BB Cream! Heb er een op ebay aangeschaft, was rond de 10 euro of zo. Dus ik schrik wel even van de prijs van jouw BB cream ! Maar Hanskin schijnt wel een goed merk te zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juli 2011 at 18:30

   Ze hebben bij BBCreamShop veel verschillende BB Creams in verschillende prijsklasses :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 juni 2011 at 22:00

  Klinkt wel heel erg goed.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 30 juni 2011 at 17:12

  klinkt erg goed!!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 30 juni 2011 at 15:39

  Ik hoor ook goede verhalen over BB-Cream, ik vind het alleen zo lastig om mijn kleur te bepalen dat ik er nog niet een durf te kopen :$ waar ik trouwens nieuwsgierig naar ben zijn de ingrediënten van de BB-cream. Ik ben nameiljk nog geen review tegengekomen die deze vermeld.
  My recent post Foto’s Sudan – Streetview

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 30 juni 2011 at 13:57

  Klinkt goed.. maar wel duur helaas

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 30 juni 2011 at 13:37

  Wow das wel duur voor BBcream ik gebruik altijd de Gold edition van skin79 op ebay kost dat bijna niets vergeleken met foundations
  My recent post May favorites 2011

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 30 juni 2011 at 10:52

  Huh een gele BB Cream? Interesting… Ik ken ze alleen in roze/beige :P
  My recent post Lush – Alkmaar

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juni 2011 at 10:55

   Ik zie dat de foto wat geler uitvalt, het is echt een beigige ondertoon die denk ik bij veel huidtonen zal aansluiten. Ik heb zelf namelijk eerder een koele huidskleur en hij kan er goed bij :)

   • Avatar van Melissa
    Reply Melissa 30 juni 2011 at 11:38

    Ik heb idd ook een beige kleur nodig en bb cream mengt echt heel goed met je huid.
    Die van mij leek grijs maar eenmaal op mijn huid zag je dat niet eens meer!

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 30 juni 2011 at 07:47

  Ik ben hier heel erg nieuwsgierig naar! Ik heb nog nooit een BB cream geprobeerd.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 30 juni 2011 at 07:39

  Ben al tijden nieuwsgierig naar BB cream maar jeetje da's wel een enorm prijzige zeg, misschien ooit 's als ik wat extra geld heb ;) want hij ziet er inderdaad wel erg mooi uit!
  My recent post Rimmel London – Aqua Cool & Hot List

  • Avatar van Melissa
   Reply Melissa 30 juni 2011 at 11:37

   Ze hebben op bbcreamshop.eu ook goedkopere bb creams xD

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 30 juni 2011 at 06:50

  Ik heb helaas nog geen ervaring met BB Cream, maar ik heb er wel veel goede verhalen over gelezen. Het resultaat ziet er in ieder geval veebelovend uit :)!
  My recent post Etos Hand & Nail Lotion

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.