Persoonlijk

Lieve bezoekers…

19 juni 2011

Vandaag heb ik een ander artikel dan normaal en dit omdat ik jullie wil bedanken èn om hulp wil vragen. Bedankt dat je mij volgt via de site, Twitter, Facebook of andere media. Bedankt voor alle leuke en lieve tweets, mailtjes, comments en berichtjes: they make me happy! Ik ben gewoonweg zo dankbaar dat ik elke dag kan werken aan mijn grootste hobby en passie: beauty in de ruimste zin van het woord!

Omdat ik het belangrijk vind dat de site met mij als persoon meegroeit kan je binnen nu en enkele weken een nieuwe, frissere, layout verwachten en enkele nieuwe technische aanpassingen die de site naar mijn mening duidelijker maken en nog fijner in het gebruiksgemak voor jullie. Maar… Hierbij heb ik ook jullie hulp nodig!

Graag zou ik van jullie horen wat jullie leuk vinden aan Curvacious, wat jullie minder leuk vinden, wat jullie graag (meer) zouden willen zien of wat jullie anders zouden willen? En dan bedoel ik qua layout, artikelen, technische snufjes etc. Maar ook als je vragen hebt over mijn site of mij persoonlijk dan kan je deze in de comments van dit artikel achterlaten. Ik vind het namelijk vooral heel erg belangrijk dat de site ook met jullie meegroeit en leuk blijft om te bezoeken.

Zouden jullie daarnaast het volgende korte vragenlijstje willen overnemen en in willen vullen?
– Hoe oud ben je?
– Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.)
– Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious?

Alvast heel erg bedankt voor jullie mening, tips, feedback, onderbouwde kritiek, opmerkingen en meer en vooral een hele fijne zondag toegewenst!

Liefs Desirée

P.S. Onder iedereen die een comment achterlaat verloot ik wat leuke beautyproducten..

Reacties op dit artikel

 • Avatar van silvia
  Reply silvia 22 juni 2011 at 23:26

  – Hoe oud ben je? 38
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.) paar keer per week
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious? Nee, maar ik wil zo op de hoogte blijven van allerlei nieuwe producten en hoe het ios om ze te gebruiken.
  Meestal bezoek ik deze site omdat ik een leuke tweet van je lees.
  Succes met de layout!

 • Avatar van @rasblackfire
  Reply @rasblackfire 22 juni 2011 at 12:04

  ik vul hem ook wel in als trouwe twitter/blog volger :)

  – Hoe oud ben je? 19
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? paar keer per week
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious? nog niet… maar wil vaak wel dingen proberen als ik somige reviews zie :) maar gaat niet door geld problemen… :(

  en ik wil graag JOU bedanken voor je leuke blog :)

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 21 juni 2011 at 18:03

  Hey, ik vul graag je lijstje in hoor!

  – Hoe oud ben je?
  Ik ben vijftien
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.)
  Ik volg je op bloglovin en ik lees ieder artikel. Dus, telkens als je een artikel plaatst.
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious?
  Ja hoor, beautyblogs beïnvloeden mijn koopgedrag wel. Als ik iets wilde kopen en het krijgt slechte reviews laat ik het achterwege en ik doe hier ook ideeën en inspiratie op.

  xx

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 20 juni 2011 at 21:42

  Ik ben 39 jaar, en kom meerdere keren per week op je site. Ik vind dat je erg leuk schrijft, en voor mij zijn zowel de beauty onderwerpen als de "curvy" ;) onderwerpen favoriet. Ik heb zelf een maatje meer, en heb veel meer sites voor grote maten ontdekt via deze site, dankjewel. :)

 • Avatar van roos
  Reply roos 20 juni 2011 at 18:03

  Ik ben 15, ik bezoek je site elke dag en ik weet zo niet uit mijn hoofd of ik een product wel eens of juist niet heb aangeschaft, vanwege jou site. Maar het is vast wel eens voorgekomen :)
  My recent post review Essence stay with me long lasting lipgloss

 • Avatar van Juffrouwlara
  Reply Juffrouwlara 20 juni 2011 at 11:49

  Ik ben 19 en bezoek dagelijks Curvacious!
  Ik koop niet specifiek producten omdat jij ze gereviewed hebt, maar wat ik wel doe is de webshops die jij aanraadt bekijken en daar geregeld een bestelling plaatsen. Doordat ik geen standaart maat heb is dat echt superhandig!

  Wat zou ik nog graag meer willen zien?
  Ik vind jouw filmpjes zoooo leuk! Ik heb ze al meerdere keren bekeken en hoop elke keer dat er weer snel een komt. Je vertelt leuk en rustig en je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Zo leer je ook de persoon achter Curvacious beter kennen en dat vind ik erg prettig.

  Al met al vind ik Curvacious een superleuke en fijne site. Ik laat niet altijd reacties achter, maar waardeer het werk wat je doet zeer, daarom nu zeker een reactie!

  Liefs Lara

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 20 juni 2011 at 11:33

  26
  Meerdere keren per week
  Ik schaf weleens een product aan dankzij je review. Bij sommige producten wil ik juist een aantal ervaringen lezen van anderen om te kijken of ik het juist moet proberen.

  Ik vind het gebruik van je website fijn. Niet te druk, simpel en alles is vaak wel in een paar klikken terug te vinden. Dat vind ik zelf wel belangrijk bij een website. De social media knoppen bovenaan vind ik een goede uitvinding. Je blog staat ook niet vol met alleen maar reclame. Dat is bij andere blogs vaak wel wat anders, daar lijkt de reclame meer te schreeuwen dan de inhoud. Er is rust op je blog.
  My recent post Boris @ 013

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 20 juni 2011 at 10:45

  Ik vind het leuke aan je site, dat het voornamelijk op de volle vrouw gericht is. Ook vind ik het leuk om je reviews te lezen omdat je alles op een positieve manier benadert. Persoonlijk zou ik het wel leuk vinden om outfits of the day te zien. Van jou maar ook van de andere dames. Misschien moet ik het startsein geven? B) Het enige minpuntje aan je site vind ik dat je fotos vaak van erg dichtbij genomen zijn en het dus niet duidelijk is hoe het staat. Maar ik begrijp wel dat dit meer een persoonlijke keus is! Ik ben 24 jaar, lees je blog bijna dagelijks via bloglovin en koop af en toe wat kleding aan de hand van je artikels.

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 19 juni 2011 at 23:24

  Oke, mijn complimenten. Je schrijft erg volwassen waardoor ik jouw reviews net iets geloofwaardiger vind dan grotere beautyblogs. Verder vind ik de variatie fijn en je kennis uit eigen ervaringen. Verder zou ik soms iets meer foto's bij een artikel willen zien, omdat ik dan gewoon benieuwd ben naar het product. Maar ook omdat producten altijd fijn om naar te kijken zijn :)
  Ik ben 17, ik bezoek je site dagelijks ( al moet ik vaker een comment achterlaten, ik weet het. *schaam*) en op dit moment schaf ik geen producten aan omdat mijn portemonnee leeg is, maar normaal lees ik altijd heel wat reviews af voordat ik een (duur) product aanschaf. :)

  Zo, en nou lekker slapen :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juni 2011 at 22:59

  Hey! Ik ben een nieuwe bezoekster. Ik ken je blog nu ongeveer twee weken en bezoek hem iedere dag. Je artikelen variëren wat ik erg leuk vind. Het gaat niet alleen over beauty maar ook over handige spullen en mooie grote maten kleding. Ook de blogs die je laat zien van anderen zijn zeker weten het bekijken waard!
  Omdat ik je blog nog niet zo heel lang ken heb ik ook niet veel op of aanmerkingen. Het enige wat ik wil zeggen is ga zo door!
  – Hoe oud ben je? Ik ben 21
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.) Elke dag
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious? Zoals ik al vertelde ken ik je blog nog niet heel erg lang dus ik heb ook nog geen producten aangeschaft die je liet zien. Maar wie weet gaat dit in de toekomst wel gebeuren!

 • Avatar van @Miss_Roxx
  Reply @Miss_Roxx 19 juni 2011 at 22:28

  Hey,

  ik ben 23 en lees meerdere malen per week jouw blog. Vaak zie ik via Twitter als je een nieuw artikel gepost hebt. Soms koop ik ook wel eens iets n.a.v. een van je reviews. Als ik bijvoorbeeld twijfel over een artikel of als er een nieuw artikel uitkomt, zijn je reviews erg handig!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 juni 2011 at 22:23

  – Hoe oud ben je? – Ik ben 35 :)
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.) – Ik heb je eerder deze week pas ontdekt! Heb je deze week twee keer bezocht.
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious? – Kan ik helaas nog niets over zeggen, mag wel graag reviews lezen, zijn altijd leerzaam ;)

  My recent post Jack Sparrow and the grey bottle of disappointment

 • Avatar van Beauty For You 2010*08
  Reply Beauty For You 2010*08 19 juni 2011 at 22:17

  – Hoe oud ben je?
  20, geboren 29 augustus 1990
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.)
  als ik een update op twitter zie met een titel die me interesseert
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious?
  Nog niet mee gemaakt.

  Verder als tips;
  Houdt je site zo, dat hij dicht bij je staat. Hij ziet er al super uit, maar msischien is het leuk om het allemaal wat sierlijker en vrouwelijker en vrolijker te maken.
  En qua technische snufjes; je hebt al van die deel knoppen dus dat is top.
  En ja, ik denk dat je alleen de layout wat vrolijker, vrouwelijker, kleurrijker, sierlijker zou kunnen.
  Verder ken ik je blog niet heel erg goed, ik kom er nog niet heel erg veel, maar dat is wat me tot nu toe opvalt.
  Hopelijk heb je er toch wat aan.

  x Michelle

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 19 juni 2011 at 22:07

  Wat ik vergeet te zeggen:

  Ik heb van de week voor het eerst iets besteld bij Yours Clothing, en dat nav jouw blog!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 19 juni 2011 at 22:06

  Ik ben 30 en kom meerdere malen per week op je blog.
  Ik vind jouw blog leuk omdat het gevarieerd is, het is niet alleen maar beauty.
  Ik zou graag iets meer plussize willen zien, en dan graag een outfit of the day, had daar gisteren al over gereageerd in je vorige post. Zo kan ik wat inspiratie opdoen.

  Groetjes Mirjam

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 19 juni 2011 at 17:46

  Ik ben 23 jaar en ik volg je via Bloglovin (wat betekend dat ik elke dag wel een keertje op Curvacious kijk :-)) Ik schaf niet altijd direct iets aan naar aanleiding van een artikel, maar je maakt me altijd wel nieuwsgierig. Toch wil ik meestal eerst nog een product even zelf proberen…

  Tops vind ik je variatie in artikelen, je oprechtheid, je plezier in het bloggen, de mooie foto's en de informatieve stukjes bij je posts.

  Een tipje van mij: Laat wat meer van jezelf zien.. een fullface foto, meer filmpjes een outfit off the day ofzo! Je bent een leukerd en ik vind het altijd erg leuk om meer van de persoon achter een blog te zien. Nu ken ik jou natuurlijk al persoonlijk, maar hier een daar een foto van je koppie zou wel leuk zijn :-)

  Liefs Ilja
  My recent post Review – Ciaté foot lotion ‘girls night in’

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 19 juni 2011 at 16:09

  – Hoe oud ben je? 20
  – Hoevaak bezoek je Curvacious? (Dagelijks, meerdere keren per week, wekelijks etc.) Een aantal keer per week, check sowieso elke dag bloglovin en pik er de interessante artikelen uit (ik volg echt teveel blogs…)
  – Schaf je wel eens een product juist wel of juist niet aan door een artikel/review op Curvacious? Nog nooit gedaan, maar kan natuurlijk wel gebeuren, als ik op zoek ben naar iets en jij schrijft een positieve review over zo'n soort product, dan kan het best zijn dat ik dat dan koop!
  My recent post Chanel – Le Vernis 68 Vert Sacrilège

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 19 juni 2011 at 15:05

  Ik ben (net) 16 jaar. Tussen mijn favorieten staan enorm veel blogs dus ik vergeet dagelijks een stuk of tien blogs te bekijken, heb niet genoeg tijd om alles te bezoeken elke dag. Dus ik denk dat ik je site ongeveer 4 à 5 keer per week bezoek! Heb nog niks gekocht naar aanleiding van een artikel volgens mij. Laat meestal geen reactie achter ook, oeps!
  My recent post School Journalistiek

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
Personal: Sleepover met Sarah en Ilja

Afgelopen zondag kwamen de lieve meiden Sarah van CherryPlumSky en Ilja van BeautyPolish naar mij toe voor een gezellige sleepover...

Sluiten