Beauty

L’Oréal Professionnel Mythic Oil – foto’s en review

24 juni 2011


Ik gebruik graag een haarolie nadat ik mijn haar gewassen heb, omdat het je haar voedt en heerlijk zacht maakt. Nu heb ik sinds een tijdje de Mythic Oil van L’Oréal Professionnel in gebruik en ik ben verliefd. Niet alleen heeft het product een heerlijke geur, maar merk ik ècht verschil aan mijn haar. Zelfs nu het kort is. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over dit product.


Prachtig detail: de doorzichtige bloemen in de verpakking waardoor je de flacon kan zien.

“Al in de oudheid ontdekten Oosterse vrouwen hoe ze bijzondere oliën konden mengen voor een rijke voeding van het haar. Met haar jarenlange expertise op het gebied van haarverzorging zet L’oréal Professionnel de innovatie voort en introduceert Mythic Oil; een veelzijdige olie met luchtig anti-frizz effect dat het haar voedt en glans geeft.”

Het product bevat avocado olie voor zijn voedende eigenschappen met een luchtig effect en druivenpit olie wat een hoge concentratie aan essentiële vetzuren bevat, één van de meest krachtige antioxidanten ter wereld.

De handige pompflacon bevat 125ml en 1 a 2 pompjes zijn genoeg per keer, zeker omdat het een olie is: less is more! Anders loop je misschien met vettig haar rond en dat is niet de bedoeling. Je kan het product gebruiken als finishing voor een langdurig anti-frizz effect op de lengten en punten van het haar of voor het fohnen door het te verdelen op handdoekdroog haar. Met beide manieren krijg je een prachtige glans over je haar en voelt het superzacht, zonder dat ik mijn volume kwijtraak of dat het vettig oogt. Mijn haar krijgt er een zacht, aaibaar en ‘fluffy’ textuur van ^^

Al met al vind ik dit zeker een aanrader om eens uit te proberen. Mocht je van jezelf uit snel last krijgen van vet haar dan zou ik Mythic Oil enkel in de puntjes gebruiken, maar dan nog denk ik dat je het een fijn product zal vinden.

De L’oréal Professionnel Mythic Oil is exclusief verkrijgbaar bij de L’oréal Professionnel salon voor €24,10. Voor meer informatie: lorealprofessionnel.nl.

Gebruik jij ook graag een haarolie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ingie
  Reply ingie 28 januari 2013 at 17:26

  Deze gekocht via -SPAM!- voor 9 euro.. aanrader!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 8 september 2012 at 15:52

  Heerlijk spul! Al jaren aan verslaafd.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 10 juli 2011 at 15:11

  onder andere door jouw review heb ik de mythic oil aangeschaft. Ik heb erg droog haar, dat door het vele kleuren ook nog eens flink beschadigd is. Ik heb het nu enkele keren gebruikt en ik moet zeggen dat ik het een heel fijn product vind! Ik wilde graag vragen wat jouw favoriete manier van gebruik is? Ik was namelijk vaak 's avonds mijn haar, maar is het handig om dan al de olie erin te doen, of te wachten tot de volgende dag, voor het föhnen?
  Alvast bedankt!

 • Avatar van notjustbeauty
  Reply notjustbeauty 25 juni 2011 at 18:37

  Ken je biosilk? Doet dit hetzelfde of werkt het anders? Dit van L'oreal is veel goedkoper dus dan een mooi alternatief voor mij!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 juni 2011 at 19:56

  Klinkt als een fijn product!!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 24 juni 2011 at 19:27

  lijkt me een leuk product!!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 juni 2011 at 19:20

  Klinkt heerlijk :-)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 24 juni 2011 at 19:19

  Deze lijkt me heel fijn!
  My recent post Preview: Snowberry

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 24 juni 2011 at 17:12

  Ik gebruik altijd olie, omdat mijn haar nogal droog en pluizig van mezelf is. Ik heb nu CHI Silk Infusion, maar ik blijf eigenlijk nooit lang bij 1 merk. Misschien wordt dit wel m'n volgende!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 24 juni 2011 at 16:45

  Ik gebruik eigenlijk nooit haarolie! Maar deze lijkt me wel heel fijn :)
  My recent post Leuke Youtube make-up filmpjes

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 24 juni 2011 at 11:32

  Hmm serum, I love it ! Deze klinkt echt fijn en is idd niet zo duur voor de grote hoeveelheid die je krijgt !
  My recent post Pink Flamingo on my lips !

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 24 juni 2011 at 09:16

  Ik gebruik op 't moment Argan olie van de tuinen, kan je voor huid, haar en nagels gebruiken, :) ook mooi spul.
  My recent post Dashica Beauty and Boozyshop haul

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 24 juni 2011 at 08:55

  Dat klinkt goed! De verpakking is ook erg mooi, het lijkt me een fijn serum. Ik gebruik ook vaak en serum voor mijn haar. Mijn haar is vrij droog en voelt anders ook helemaal niet fijn aan!
  My recent post Rodial Chin &amp Neck Lift

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 24 juni 2011 at 08:23

  Ik ben erg benieuwd! :D Zo duur is het niet eens als je nagaat hoe lang serum mee gaat!

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 24 juni 2011 at 06:47

  Dit lijkt me een erg fijn product. Ik heb zelf wel snel last van droge punten, hier heb ik een soort serum van Chi voor. Die ruikt echt heerlijk! Deze lijkt me ook erg fijn.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.