Beauty

MAC Sized to Go – vanaf 1 juli 2011

16 juni 2011


Vanaf 1 juli kan je terecht voor enkele reinigers en gezichtsproducten van MAC in kleinere verpakkingen. Niet alleen heel erg handig voor op reis, maar vooral ook heel erg fijn als je een product eens wilt uitproberen. Kijk mee voor meer foto’s èn informatie over de producten.

IN TRAVEL, SMALL HAS A VIRTUE THAT GOES BEYOND SIZE. IT’S MANDATORY! AND IN YOUR M·A·C SKINCARE FORMULA OF CHOICE, SMALL UNIVERSALLY APPROVED VOLUMES OF 30 ML. OR LESS ARE NOT ONLY MORE TOTE-ABLE, THEY ALLOW YOU TO CARRY ON ALL OF YOUR FAVORITE REGIME: FIX +, CLEANSE OFF OIL, CLEANSE OFF OIL/TRANQUIL, PRO EYE MAKEUP REMOVER, DEMI-WIPES, STUDIO MOISTURE CREAM, STROBE CREAM, GREEN GEL CLEANSER AND OIL CONTROL LOTION – EVERYTHING YOU NEED TO KEEP YOUR SKIN CLEANSED, REFRESHED AND HYDRATED. IN ANYTHING BUT A ROUND-THE-WORLD MARATHON, SMALL IS MOST LIKELY ALL YOU NEED. THESE HANDY SIZES ALSO FAVOUR LOCAL JAUNTS AND CAN BE GREAT FOR THE SPACE-CHALLENGED.

Cleanse off oil 30ml €9,50
Een make-up remover op basis van olijfolie met jojobaolie, teunisbloemolie en vitamine E. Deze remover bevat géén minerale olie en is zacht voor de huid. Dit product masseer je zachtjes in de huid, ook over je ogen, en verwijder je vervolgens met water waardoor het een soort reinigingsmelk wordt en geen vettig gevoel achterlaat.

Cleanse off oil tranquile 30ml €9,50
Deze make-up remover zonder minerale olie bevat extracten van zeegras, perzikblad en kamille en heeft een citrusgeur. Ook bevat de remover druivenpitolie, olijfbladolie, zonnebloemolie en lavendelolie waardoor deze extra fijn is voor de drogere en/of rijpere huid.

Green gel cleanser 30ml €9,50
Een zachte reiniger met extracten van komkommer en algen welke goed schuimt maar geen zeep bevat. Je gebruikt hem met een beetje water en maakt zo niet alleen je huid schoon maar tegelijkertijd verzorg je deze ook.

Pro eye make up remover 30ml €9,50
Alle oogmake-up gemakkelijk verwijderen zonder irritatie of een vettig waasje? Dan is deze pro oogmake-upremover echt wat voor jou! Deze remover heeft een kalmerende, hydraterende en verzorgende werking met komkommerextract.

Demi wipes 30st €13,50
Deze doekjes verwijderen zonder moeite make-up, grime, vuil en vettigheid van je gezicht. De doekjes hebben een groot formaat, bevatten vitamine E en hebben een opfrissende, hydraterende en verzorgende werking.


Fix+ 30ml €9,50
Een frisse spray met een fijne verneveling die je kan gebruiken als opfrisser op een warme dag maar ook om je make-up mee te ‘setten’. Fix+ bevat verschillende mineralen en vitamines zoals groene thee, kamille, komkommer en heeft een frisse geur.

Strobe cream 30ml €13,50
Een moisturizer vol vitamines en groene thee waar lichtreflecterende deeltjes in zitten voor een mooie glow! Kan gebruikt worden als dagcrème maar bijvoorbeeld ook vermengd worden met je foundation.

Studio moisture cream 30ml €13.50
Een rijke moisturizer vol extracten van passievrucht, spinazieblad, groene thee, algen, tarwekiem en kokosnoot. De crème heeft een hydraterende, voedende, verstevigende en beschermende werking op de huid. Zorgt niet alleen voor een stralende huid maar geeft ook een vermindering van fijne lijntjes. Kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden.

Oil control lotion 30ml €13,50
Dè basis zonder glans waar exfoliërende bestanddelen aan zijn toegevoegt die de textuur van de huid verbeteren. Na het opsmeren van deze lotion is je huid direct mat en zorgt het ervoor dat make-up beter aan je huid hecht en hierdoor langer blijft zitten. De lotion bevat geen oliën maar wel fijne mineralen en antioxidanten.

Ik hoop dat jullie zo ook direct wat wijzer zijn geworden van (werking van) de producten en een betere keuze kunnen maken. Ik heb in ieder geval een paar producten op mijn lijstje gezet om uit te gaan proberen, waaronder de Studio Moisture Cream en de Demi Wipes. De Cleanse off oil, Strobe Cream en Fix+ heb ik allemaal in het groot en zijn aanraders om zo eens te kunnen proberen.

Deze verpakkingen zijn vanaf vrijdag 1 juli verkrijgbaar bij de MAC Pro Store. Neem ook eens een kijkje op MacCosmetics.nl.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van rimkeromee
    Reply rimkeromee 17 juni 2011 at 19:25

    Wat een fijn artikel. Is dit een limited edition of blijft het in het assortiment?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 juni 2011 at 22:37

      Volgens mij gaan ze in het assortiment blijven, wel enkel aan te schaffen bij de Pro Store in Amsterdam…

      • Avatar van rimkeromee
        Reply rimkeromee 18 juni 2011 at 11:24

        Oke, thanx!

  • Avatar van DianaAPBL
    Reply DianaAPBL 16 juni 2011 at 20:02

    Echt een goed idee, ik ga zeker een paar aanschaffen.

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 16 juni 2011 at 17:54

    De FIX en de make-up remover lijken mij wel wat. Wie weet ga ik die wel halen.

    Liefs, xxxxx

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 16 juni 2011 at 15:18

    *visagist en MAC verslaafde*

    Geweldig idee van MAC om dit te doen! Ik nam altijd wat goedkoops mee zodat ik mijn dure grote verpakkingen niet mee hoefde te nemen!
    Het verschil merk je meteen op je huid dus erg blij hiermee!

    Tja het is idd wat duurder maar ik vind het zeker het geld waart! Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk!

    Goede blog ;)

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 16 juni 2011 at 15:15

    Nice! Mooi artikel. Die doekjes lijken me fijn, al vind ik ze wel best duur D:
    My recent post Uit de oude doos- Rimmel ’60 seconds’ 877 Mania nagellak

  • Avatar van Beauty For You 2010*08
    Reply Beauty For You 2010*08 16 juni 2011 at 13:47

    MAC <3 (jou schuld Desirée hahaha)

    goed artikel trouwens, erg duidelijk en netjes opgezet. Dat verdient wel een compliment.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 juni 2011 at 13:59

      Dankjewel Michelle, dat vind ik heel erg fijn om te horen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.