Media

Magazine tip: Match

13 juni 2011


Eéns in de zoveel tijd geef ik een leuke tip voor een tijdschrift en vandaag wil ik Match Magazine laten zien. Misschien niet het 1e magazine waar je aan denkt bij beauty, maar er zijn toch zeker een heleboel raakvlakken met de onderwerpen van Curvacious en er worden leuke onderwerpen in behandeld. Kijk mee voor meer informatie.

Match is een magazine over sport, life & style voor vrouwen. Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod zoals interviews met verschillende interessante mensen, mooie achtergrondverhalen, informatieve artikels voor body, mind en lifestyle en daarnaast komt er ook een deel beauty voorbij.

Er staan verschillende pagina’s in met leuke en handige items om te gebruiken bij het sporten, zoals mooie navulbare drinkflessen, mooie sportkleding (zoals hardlooprokjes!) en meer. Er staan tussendoor ook leuke fashionweetjes vermeld. Wist je bijvoorbeeld dat Ralph Lauren met een exclusieve jeanslijn ‘True Luxury Denim’ gaat komen dit najaar waarvan de prijzen tussen de $300 en $2.000 zullen komen te liggen? 0_0

De beauty-pagina spreekt mij (hoe kan het ook anders) ook aan. De nieuwste producten van o.a. Grahams, Alessandro en hannah komen aan bod en ook hier staan weer leuke weetjes vermeld. Wist je dat de gemiddelde handtas 13 beautyproducten bevat met een waarde van gemiddeld €300,- per tas? Ik kan wel zeggen dat mijn gemiddelde een stuk lager is, zo heel erg veel beautystuff neem ik niet mee…

Al met al is het een leuk blad voor alle vrouwen, maar met name voor de sportievere vrouwen. Het tijdschrift Match is te koop bij MagVilla.nl. De verzendkosten bedragen bij MagVilla nooit meer dan €1,95 per bestelling.

Liefs,
Desirée

Dit tijdschrift is mij toegestuurd door MagVilla.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 juni 2011 at 17:34

  Wat een leuk tijdschrift. bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 13 juni 2011 at 16:41

  Inderdaad, dat is ook wat mij het meest opviel, die volle handtas met beautyprodukten twv 300 euro. Ik heb even in mijn tas gekeken en het volgende zit er in op het moment… komt ie:
  – kleintje Kruidvat hairspray – Kruidvat WAX – Dove deoroller – Vaseline cacaoboter – Dove bodylotion – 3 Kruidvat-lipsticks – Kruidvat-camouflagestick – Action-handcrème – Kruidvat oogschaduw – Kruidvat eyeliner… Opgeteld maximaal 25 eurootjes!!!!!

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 13 juni 2011 at 15:52

  Lijkt me een leuk blad, maar ik lees er al zoveel!
  Haha, moet wel lachen om die 13 beautyprodukten in 1 handtas, en dan vooral de gemiddelde waarde van 300 euro. ALS ik al 13 produkten meeneem, dan zijn t meestal kleinere verpakkingen, en kom ik zeker niet aan de 300 euro. Ik zou wel eens willen weten, wat die mensen dan allemaal meenemen!!

 • Avatar van jacky
  Reply jacky 13 juni 2011 at 13:13

  Het magazine is ook gewoon bij de ah enzo te koop. Ik vind dit tijdschrift een beetje jammer. Voor mijn opleiding hebben wij een periode een tijdschrift moeten verzinnen en maken en dit was 'ons' idee. Tijdens onze pitch zaten verschillende uitgevers in de zaal, waaronder die van match. Er staan veel rubrieken in die letterlijk uit onze pitch (konden) komen… Ach, ook wel een compliment dat ons idee kennerlijk goed was.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 13 juni 2011 at 12:43

  Dit lijkt me ook wel een leuk blad en ik neem ook zeker geen 13 beautyproducten mee :S het is hooguit maar 5 of zo.. beetje apart weer dat ze dat denken.
  My recent post RS Natural Cosmetics Bedouin Beauty masker serum

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juni 2011 at 22:30

   Ik ben ook heel benieuwd wie er wel zoveel en dure beautyproducten in haar handtas heeft zitten… Laat gerust een reactie achter als je dit leest ^_^

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 13 juni 2011 at 10:54

  Nou ik ben best wel sportief! hihi :$
  Alleen ik mag niet online bestellen.

  xxxxx

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 13 juni 2011 at 10:52

  Lijkt me wel een leuk blad om een keertje te lezen. Mijn favoriete tijdschrift is de Jackie :)
  My recent post Catrice- I wear my sunglasses at night

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 13 juni 2011 at 10:44

  ziet er leuk uit :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.