Beauty

Megareview Colgate Total Whitening #3

21 juni 2011


We hebben vandaag al 7 reviews over deze tandpasta gelezen van lieve bezoekers van Curvacious. In dit laatste deel van de megareview vertel ik jullie meer over deze tandpasta. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening.


Ik mocht van The Insiders deze tandpasta testen en kreeg hierbij naast informatie en enkele grote tubes ook 10 kleine tubes. Het kwam direct in me op om weer een testpanel te organiseren zodat er zoveel mogelijk meningen gevormd konden worden over deze vernieuwde tandpasta. Ik deed een oproepje op Twitter en binnen slechts een paar minuten kreeg ik tientallen reacties van enthousiaste volgers/bezoekers/lezers die wel mee wilden helpen. Ik heb de eerste 10 aanmeldingen gekozen en zo gingen er 10 pakketjes met elk een tube tandpasta, informatie en een begeleidend briefje van mijn kant de post op.

Helaas heb ik van 3 mensen geen review mogen ontvangen, zelfs nadat ik wat extra tijd heb gegeven. Dit is natuurlijk erg jammer, maar met de in totaal 8 reviews die er nu online staan (7 testers plus mijzelf) moet er ook een mooi resultaat te lezen zijn denk ik zo.

Ik vind zelf mondverzorging erg belangrijk. Niet alleen ruik je zo lekker fris uit je mond en houdt je je tanden schoon, maar ook ga je zo tandsteenvorming, gaatjes, tandvleesproblemen, slechte adem, zuuraanvallen en verkleurde tanden tegen doordat je de bacteriën wegpoetst. Tandpasta zorgt ervoor dat het de tanden reinigt en beschermt ze tegen bederf.


Colgate Total is geen gewone tandpasta! Het is bovendien klinisch bewezen tot 12 uur lang antibacteriële bescherming te bieden voor je tanden en tandvlees. Colgate Total bevat namelijk een unieke formule die een beschermend laagje rond de tanden en het tandvlees vormt dat tot 12 uur lang effectief blijft. Hier zijn 47 klinische onderzoeken naar geweest waaraan meer dan 10.000 personen hebben deelgenomen. Voor meer informatie over de unieke tandpastaformule kan je een kijkje nemen op ColgateTotal.nl.


Er zijn 4 varianten van deze tandpasta. De whitening die een langdurige bescherming biedt en de natuurlijke witheid van de tanden herstelt, de original die een 12 uur lange non-stop bescherming biedt, de fresh die naast de langdurige bescherming ook een schoon en fris gevoel geeft en de sensitive die een langdurige bescherming voor gevoelige tanden geeft. Elke variant kost €2,99 per tube en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.


Mijn mening? Wij wisselen graag van tandpasta om zo nieuwe soorten en merken te kunnen proberen, maar ook omdat we de perfecte tandpasta nog niet gevonden hebben. Deze Colgate Whitening formule is een fijne tandpasta die middelmatig schuimt en gelukkig een niet al te sterke smaak heeft: gewoon lekker fris! Je voelt echt aan je tanden dat ze zo goed als de hele dag door een zacht en schoon ‘laagje’ lijken te hebben en dit is erg prettig. Ook merkte ik na enkele weken poetsen duidelijk dat mijn tanden helderder lijken en ik minder last heb van mijn tandvlees. This one is a keeper!

Heb jij ervaring met deze tandpasta? Dan ben ik ook zeker heel benieuwd naar jouw mening… Mocht je het leuk vinden om in de toekomst eens mee te doen met een testpanel van het één of ander (wat natuurlijk met beauty te maken zal hebben) dan kan je dit ook in de comments achterlaten :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nils
  Reply Nils 1 juli 2011 at 10:37

  Leuke review! ;-) Als je nog meer testimonials over Colgate Total wil bekijken, ga dan naar de volgende link http://www.theinsiders.eu/site/index.php?section=… .

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 21 juni 2011 at 21:45

  Blij dat je een ideale tandpasta op het spoor bent! Ik meld me uiteraard aan voor je testpanel, leuk! :D

 • Avatar van @nindegroot
  Reply @nindegroot 21 juni 2011 at 20:35

  Hoi hoi,
  Het lijkt me leuk om eens in een panel mee te helpen :) Geen voorkeur voor producten.
  xxxx

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 21 juni 2011 at 19:35

  Lijkt me een fijne tandpasta! Wat vervelend dat je van sommige testers geen review hebt ontvangen!
  My recent post Escada Especially

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 juni 2011 at 18:24

  Ik heb er nog geen ervaring mee. Maar al veel goede dingen erover gelezen.
  liefs, xxx
  My recent post Catrice Ultimate Nudes- 030 My café Au Lait At Nôtre- Dame

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 21 juni 2011 at 16:26

  Ik gebruik ook verschillende tandpasta's.. Ik vind de colgate ook altijd erg fijn:)
  My recent post Filmpje – How to gel eyeliner aanbrengen

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 21 juni 2011 at 15:59

  Zelf gebruik ik al een hele tijd Parodontax en vind dat wel een hele fijne tandpasta. Maar nu ik deze positieve reviews allemaal lees… Wie weet dat ik hier ook eens een tube van ga halen!
  Meedoen met een testpanel, daar hou ik me ook zeker voor aanbevolen! Ik probeer graag nieuwe producten uit, zeker als dit wat meer "natuurlijke" producten zijn.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.