Beauty

Pink Lady make-up productreview en VIP-night

22 juni 2011


Het is alweer even geleden dat ik over Pink Lady make-up schreef (klik hier voor dat artikel) en ik mag vertellen dat de kortdurende kortingscode een groot succes was, super! Daarom heb ik vandaag weer enkele reviews inclusief swatches en foto’s voor jullie mèt wederom een hele leuke actie. Kijk mee voor meer informatie over de producten van bovenstaande foto en de VIP-night actie.

Deze review gaat over de lipproducten die ik in het vorige artikel al even voorbij kwamen. Deze producten verdienen toch wat meer aandacht en daarom komen ze voorbij in een aparte review. Het gaat om de:

– NYX round lipstick in Strawberry Milk
– Sebastian Trucco lipstick in Fatal
– L’Oréal Glam Shine lipgloss in Crystal Bronze Glow

die je hieronder van boven naar beneden in 2 verschillende belichtingen geswatched ziet:


Laat ik beginnen met de gloss van L’Oréal (€4,95) waarvan ik in de verpakking nog dacht dat ik hem nooit zal gaan dragen omdat ik hem te bruin vond. Maar eenmaal aangebracht is het een mooie gloss die perfect past bij een beach-look, een mooie goudkleurige gloed met veel gouden microglittertjes. De applicator heeft een fijne vorm en de lipgloss plakt niet te erg. Al met al toch zeker een fijn product die ik van de zomer vaak zal gebruiken:

De lipstick van NYX (€3,75) is er zeker weten eentje die ik niet vaak zal gaan gebruiken. Dat heeft niks met de kwaliteit en de heerlijke crèmige textuur van de lipstick te maken want het zijn nu eenmaal erg fijne lipsticks (ik heb er meerdere kleurtjes van in mijn verzameling), maar dit heeft alles met de kleur te maken. Het is een erg lichtroze kleur die mij nogal… ehhh… ‘goedkoop’ staat. Maar ik heb van deze lipstick nog wel een boel andere kleurtjes op mijn verlanglijstje staan. Kijk mee naar de swatch van Strawberry Milk:

De lipstick van Sebastian Trucco (€2,95) heeft een matte finish, maar door de lichtreflecterende deeltjes oogt hij toch niet zo mat als andere matte lipsticks doen. Het is een diepe, wijnrode kleur die helaas wat stroef aanvoelt op de lippen maar eenmaal aangebracht wel lang blijft zitten. Wel is het bij een matte lipstick als deze aan te raden dat je je lippen vrij maakt van velletjes door bijvoorbeeld zachtjes te scrubben met je tandenborstel, want droge lippen vallen bij een matte kleur veel meer op. Kijk mee naar de swatch:

Bij PinkLadymakeup.nl kan je make-up aanschaffen van zo’n 40 verschillende merken. Maar één ding: op = op. Je kan hier producten vinden uit voorgaande collecties maar ook uit de nieuwste collecties, dus ga zeker eens lekker snuffelen in deze webwinkel. Je kan betalen via bankoverschrijving, de verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts €0,95 per bestelling (pakketpost €6,75) en bestellingen worden in de regel binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden.

VIP-night
Vanavond is er een leuke actie gaande bij Pink Lady make-up, het is namelijk VIP-night! Alleen vanavond kan je tussen 20.00 en 22.30 uur met maar liefst 25% korting shoppen. Voer hiervoor de code VIP in bij het afrekenen. De korting is niet geldig op Nfu Oh. Daarnaast ontvang je bij een bestelling boven de €35,00 excl. verzendkosten ook nog eens een mooie miniaturen/sampleset. Heel veel shopplezier toegewenst!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 27 juni 2011 at 15:14

  prachtige kleuren!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 22 juni 2011 at 19:02

  Ahh zo mooi allemaal!
  My recent post Leuke Youtube make-up filmpjes

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 22 juni 2011 at 17:24

  Mooie make-up producten! :)
  My recent post Challenge accepted – The Harry Potter marathon!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 22 juni 2011 at 15:22

  Ziet er mooi uit
  My recent post Stash- Vloeibare eyeliners

 • Avatar van roos
  Reply roos 22 juni 2011 at 15:06

  Wauw, echt heel mooi!
  My recent post Review Essence bronzing blush

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 juni 2011 at 14:35

  erg mooie lipsticks :D
  My recent post Artikel Van Vandaag Komt Iets Later

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 22 juni 2011 at 13:40

  ze zijn echt mooi!
  vooral die donkere is opvallend (:

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 juni 2011 at 13:19

  Prachtige kleuren <3
  Vooral dat nude kleurtje.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 22 juni 2011 at 12:07

  Wow mooie kleuren zeg!

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 22 juni 2011 at 11:54

  Mooie kleuren, ik vind de laatste echt amazing!
  My recent post Filmpje – How to gel eyeliner aanbrengen

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 22 juni 2011 at 11:43

  Mooi kleurtjes
  My recent post NOTD – BYS “Bottle Blonde”

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 22 juni 2011 at 10:59

  Oh wauw! DIe L'oreal lipgloss <3 geweldig! Strawberry Milk doet me denken aan Jersey Shore's Snooki haha ;)
  My recent post Swatches- Essence Circus Confetti

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juni 2011 at 12:32

   Daar geef ik je wel een beetje gelijk in inderdaad :x

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 22 juni 2011 at 10:48

  Vooral de laatste lipstick ziet er goed uit!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 juni 2011 at 10:45

  Oeh die donkerrode lipstick, die vind ik erg tof! Jammer dat ze niet een bepaald palette van NYX hebben die ik graag wil, anders had ik vanavond m'n slag geslagen ;)
  My recent post Pretty packaging!

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 22 juni 2011 at 10:45

  wauw, wat zijn die lipsticks mooi zeg: me like!
  My recent post 03 06 2011

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 22 juni 2011 at 10:38

  Leuke spulletjes in de shop :-) Strawberry milk deed 't hem ook voor mij niet inderdaad… Maar de lipsticks zelf zijn super! <3
  My recent post My grandma lips! OCC Lip Tar ‘Grandma’

 • Avatar van Evelyn
  Reply Evelyn 22 juni 2011 at 10:35

  Nice! Op de foto's vind ik alle kleuren mooi, maar de L’Oréal Glam Shine lipgloss is m'n favoriet!

  Weet jij of Pink Lady Make-up ook verzendt naar België? Ik vindt daarover spijtig genoeg niets terug op de website…
  My recent post All I Ever Wanted- All I Ever Needed- is hier in dit lijstje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juni 2011 at 12:32

   Ik denk dat je dan beter een mailtje kan sturen naar de webwinkel zelf, ze zijn heel servicegericht :)

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 22 juni 2011 at 10:24

  De swatches zien er goed uit! Ik ga vanaovond eens kijken op de site en misschien een mandje vullen!
  My recent post Review- Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 22 juni 2011 at 10:06

  Eigenlijk staan alle kleuren prachtig. Zelfs die bruine waar ik in eerste instantie van dacht, meh dat lijkt me niks. En je hebt zulke mooie witte tanden!
  My recent post Wie wint…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juni 2011 at 12:31

   Dat effect creëert de flits voor me ;)

 • Avatar van Alissa
  Reply Alissa 22 juni 2011 at 09:57

  Mooie lipswatches!
  Ik ben ook niet zo'n fan van Strawberry milk maar die rode kleur van Sebastian Trucco is echt prachtig wat een apparte kleur!!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 22 juni 2011 at 09:47

  Ik ben zo verliefd op jouw lipswatches! <3 De gouden en rode kleur staan je gorgeous! Strawberry milk is inderdaad gewoon een kleurtje dat je kunt hebben of niet. Ik heb zelf Cremesheen of royalty van MAC, die er behoorlijk op lijkt, en hoe vaak ik het ook geprobeerd heb, het staat me gewoon niet. :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juni 2011 at 12:31

   Nee, ik krijg zo'n kleurtje ook echt niet 'passend' bij mij, hoe ik me voor de rest ook opmaak… Dankjewel voor je compliment! :*

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 22 juni 2011 at 09:31

  Producten en kleuren zien er erg mooi uit! Vooral de roze vind ik heel mooi. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de website.
  My recent post Catrice- I wear my sunglasses at night

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.