Fashion

Plus Size: Bonprix

18 juni 2011

bonprix2 - Plus Size: Bonprix
Een leuke Nederlandse webwinkel waar je terecht kan voor kleding t/m maat 56/58? Dan moet je ook zeker eens een kijkje nemen bij Bonprix. Er is hier veel te verkrijgen voor de curvy ladies onder ons, zeker als je de kleding leuk combineert en ‘af’ maakt met enkele leuke accessoires/sieraden. Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel.

Ook voor basics als longsleeves, leggings, hemdjes en meer kan je bij Bonprix goed terecht en dat ook nog eens voor erg leuke prijsjes. Als je let op de kwaliteit van de stof die overal bijstaat weet je zeker dat je geen miskoopjes doet. Een tip: ga voor de natuurlijkere stoffen voor meer draagcomfort en langere duurzaamheid. Onderstaand jeansjack en jurkje vind ik persoonlijk erg leuk:
bonprix1 - Plus Size: Bonprix
Ook voor o.a. accessoires, sieraden, tassen en schoenen kan je bij Bonprix terecht en dat maakt het dat deze shop zeker een plekje in de spotlight verdient. In de grote maten categorie kan je je zeker even lekker uitleven want er is meer dan genoeg keuze uit verschillende stijlen kleding. Dat de webwinkel verder overzichtelijk is winkelt wel net zo prettig.

Betalen bij Bonprix.nl gaat via acceptgiro die je bij je bestelling krijgt meegeleverd, iDeal, creditcard of onder rembours. Je betaald €5,00 verzendkosten per bestelling (onder rembours €10,00) en je hebt je bestelling binnen uiterlijk 7 werkdagen in huis.

Op zoek naar meer leuke plus size shops? Neem dan een kijkje op de shopspagina!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 23 juni 2011 at 08:53

  Ik heb één keer een tas besteld bij Bonprix die ik nooit heb binnen gekregen… ben ik nog steeds boos over! Ze hebben wel echt leuke kleding, jammer..

 • Avatar van Laralaurenthia
  Reply Laralaurenthia 21 juni 2011 at 11:25

  Dat jurkje is erg leuk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 juni 2011 at 21:33

  Zelf heb ik in het verleden een galajurk gekocht die wel goed was, erg leuk. Maar na wat negatievere verhalen in mijn omgeving dat men het geld niet terug kreeg als men wat terug stuurde, de kwaliteit slecht was, heb ik daar niet meer besteld.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 18 juni 2011 at 19:08

  Wat een leuke dingen hebben ze daar op de webshop. Ik kende het nog helemaal niet.
  Liefs, xxxx
  My recent post Max Factor Xperience Weightless Foundation

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 18 juni 2011 at 19:02

  Heb er ook al een paar keer bij besteld, en de kledingstukken waren wel mooi, maar waren echt élke keer in 1 maat kleiner als dat ik besteld had. Bestelde ik bv een 46, en dan kreeg ik een 44. Dus ik denk dat ze daar Franse maten hanteren ofzo, ik heb geen idee, maar het is wel vervelend. En het staad ook nergens vermeld ofzo..

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 18 juni 2011 at 13:54

  dat kleedje is mooi!

 • Avatar van fleursbeautytips
  Reply fleursbeautytips 18 juni 2011 at 11:19

  Ik heb 3 keer iets besteld bij deze webshop. Ik heb 2x een kledingstuk terug gestuurd. Het andere kledingstuk, een jurk, heb ik nu bijna een jaar en nog nooit gedragen. Ik kreeg een jaar lang de catalogus, nu gelukkig niet meer. Ik ga nooit meer iets bij hen bestellen want de kwaliteit valt mij gewoonweg wat tegen. Het zou nog wat goedkoper moeten zijn want de kwaliteit is echt niet zo best, de stoffen ogen goedkoop en voelen ook zo.

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 18 juni 2011 at 08:58

  Persoonlijk vind ik Bonprix een leuke webwinkel. Ik koop er niet supervaak dingen, maar als ik er iets koop is het eigenlijk meteen goed. De prijs valt ook mee, dus dat is wel fijn :)
  My recent post Catrice- I wear my sunglasses at night

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 18 juni 2011 at 08:38

  Dat jurkje is mooi!
  My recent post Stash- Vloeibare eyeliners

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.