Fashion

Plus Size: IGIGI

3 juni 2011

Eén van de vele plus size webwinkels die ik graag met jullie wil delen is IGIGI. Een webwinkel waar je terecht kan voor de meest geweldige jurken (van een little black dress tot een trouwjurk aan toe) en nog veel meer prachtige kleding voor de curvy ladies. Kijk mee voor meer informatie over deze webshop èn enkele van mijn persoonlijke favorieten van dit moment.

Als je op zoek bent naar kleding die echt voor het lichaam van een volle vrouw gemaakt is, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Igigi. Van broeken, tot mooie rokken, jassen en een enorm uitgebreid aanbod van de meest prachtige jurken… Hier kan je het vinden! Kijk mee naar enkele van mijn favorieten van dit moment:

Het peachyroze omslagblazertje zou het perfect doen als jas voor de zomer en de 3 jurken vind ik prachtig qua model en kleur. Ohhh mijn wishlist is weer enorm aan het groeien… ♥ Ik heb zelf een jurk van Igigi en kan je zeggen dat ze echt geweldig mooi zijn afgewerkt en als je op de maatadviezen let van de website, dan past hij als gegoten. De prijzen vind ik persoonlijk heel erg redelijk voor de kwaliteit die je geleverd krijgt. Jurken varieren van ongeveer $125,00 tot $525,00 voor de duurste trouwjurk.
Bij Igigi.com kan je terecht t/m maat 60, kan je veilig betalen via creditcard of PayPal en heb je je bestelling binnen ongeveer een week in huis. De verzendkosten bedragen $35,00 en je krijgt je jurk mooi, stevig verpakt thuisgestuurd.
Wat vind jij van de afgebeelde jurken? Draag jij graag jurken of ben je meer van de broeken?

Liefs,
Desirée
P.S. Voor meer Plus Size Shops kan je een kijkje nemen op *deze* pagina.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anne marie
  Reply Anne marie 15 augustus 2015 at 17:16

  Heb jurken gekocht bij IGIGI, stuurde ze terug naar San Francisco. Kreeg een mail dat alles in goede orde was ontvangen, maar nooit mijn geld terug. Mailde zonder antwoord, belde kreeg steeds voicemail (we zijn in gesprek met andere klant). Oplichters

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 11 juni 2011 at 17:41

  Ik ben niet van de jurken of rokjes. Voel ik me ongemakkelijk bij (en ik denk dat het me niet staat). Maar ja… dat zegt niet dat broeken me ook staan. Hahaha. Maar je moet iets aantrekken! ;)
  My recent post Japanmarkt 2011

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 4 juni 2011 at 10:19

  Die lange jurk zou ik zo aantrekken, prachtig!
  My recent post Fotorecept- WayMadi Pizzaaaaa

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 juni 2011 at 13:24

  Hele mooie jurken!! Vooral die laatste ♥

 • Avatar van laar101
  Reply laar101 3 juni 2011 at 12:54

  Die tweede groene jurk van rechts is echt magnificent

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 3 juni 2011 at 12:02

  Die tweede groene jurk is erg mooi zeg! Wel jammer dat het héel erg duur is (ook al krijg je dan ook goede kwaliteit),,, Ik draag echt nóoit jurken haha!
  My recent post Shoplog vr-za-zo

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 3 juni 2011 at 11:44

  Mooie kleding! draag voor mijn werk altijd broeken, in mijn vrije tijd het liefst rokjes en jurkjes. Dit zowel in de winter als in de zomer.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 3 juni 2011 at 11:43

  wel pittige verzendkosten zeg… maar ik ga zekereens kijken want de jurkjes zijn wel mooi! Al is het maar ter inspiratie…

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 3 juni 2011 at 10:04

  Heel mooi allemaal ! Ik heb een gelijkaardig kleedje als op de eerste foto van de mango, looove it ! Ik draag wel graag jurkjes, maar dan enkel in de zomer.
  My recent post Isnt this cute

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.