Fashion

Plus Size: Julotte

11 juni 2011


Hmmm wat zal dit zachte witte stofje met vreemde split en mooi kanten randje toch zijn? Het is een supertip voor vrouwen met vollere bovenbenen: de Julotte! Een naadloos, soepel, zacht, luchtig en comfortabel broekje wat je kan dragen onder een rok/jurk. Nooit meer plakkende benen of een warme legging nodig om het schuren tegen te gaan. Kijk mee voor meer informatie.


Ok, toegegeven: het lijken wel van die Bridget Jones onderbroeken en echt heel erg sexy zijn ze niet. Maar de voordelen wegen hier toch zeker wel tegenop. Het is een onderbroekrokje dat het schuren van de bovenbenen voorkomt en waarmee je ongehinderd een rok of jurk kan aantrekken. Het broekje is er in een taille- en heupmodel in de kleuren Ivory en Taupe en in 2 maten: M/L t/m kledingmaat 44 en L/XL t/m kledingmaat 54/56.

Het broekje is trouwens ook erg lekker dragen in bed als nachtbroekje: niet te strak en lekker luchtig maar toch niet te bloot. De stof komt uit Italië en is ademend, soepel en zacht. Door de elastan valt hij mooi naar beneden en doordat de stof pilling-free is blijft hij lang mooi.

Ik vind het een fijn broekje en zal deze van de zomer vaak gaan gebruiken onder een jurk/rok of in bed, lekker luchtig en hij voelt heerlijk zacht tegen de huid.

De Julotte is verkrijgbaar via Julotte.com voor €29,95 per broekje. Je kan betalen via iDeal en je hebt je bestelling snel in huis. Mocht hij toch niet bevallen dan kan je deze gratis retourneren en krijg je gewoon je geld terug.

Dit leek mij, zeker nu de zomer echt bijna begint, een fijne tip voor alle curvy ladies.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van cynthia
    Reply cynthia 4 augustus 2011 at 19:37

    ja is een leuk idee maar ik zou er neit aan beginnen omdat ik bang ben dat die opkruipt ja , ik doe idd wel gewoon een legging aan of een fietsbroekje of corigerend ondergoed houd de boel strak en gaat t schuren ook tegen :)

  • Avatar van @Stephvanberkel
    Reply @Stephvanberkel 30 juni 2011 at 22:29

    Ziet er best wel ok uit, maar ik heb het idee dat deze juist alleen mar omhoog schuift, waardoor het alsnog gaat schuren, omdat hij "los" om de benen zit.

  • Avatar van Dewii
    Reply Dewii 26 juni 2011 at 17:53

    Wat een supertip zeg! Ik vind ze wel prijzig maar het zou zo fijn zijn om ook eens een leuk zomerjurkje aan te doen zonder plakbenen. Leuke blog heb je trouwens, heel origineel!
    My recent post Day Zero Project

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 12 juni 2011 at 17:45

    ik hou me bij Sarah's Sweeties, dat is meer mijn smaak ;-)

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 11 juni 2011 at 17:39

    Ik kan me goed voorstellen dat dit voor de vollere vrouw een geweldige oplossing is! :)

  • Avatar van miranda
    Reply miranda 11 juni 2011 at 13:54

    Wat een leuke tip :D
    My recent post Filmpje – How to gel eyeliner aanbrengen

  • Avatar van Beauty For You 2010*08
    Reply Beauty For You 2010*08 11 juni 2011 at 12:21

    geef mij maar een legging als ik het zo bekijk, dan maar een lange legging als ik geen korte kan vinden maar geen oma onderbroek

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 juni 2011 at 16:24

      Het ziet er misschien zo uit, maar als je hem aanhebt valt het nog best mee. Op de site van Julotte kan je zien hoe het broekje 'aan' staat :)

      • Avatar van Beauty For You 2010*08
        Reply Beauty For You 2010*08 11 juni 2011 at 19:57

        Oke ik zal even kijken

      • Avatar van Beauty For You 2010*08
        Reply Beauty For You 2010*08 11 juni 2011 at 19:59

        Hmm apart, maar volgens mij schuurt dit juist meer. Zou je een keer een echte review willen schrijven hierover?!

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 11 juni 2011 at 11:59

    dat ziet er uit als een fijn broekje. :) Ik heb er ook last van, en draag inderdaad al zulk soort broekjes onder mijn jurken.

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 11 juni 2011 at 10:04

    Wat een goede tip! bij elk jurkje dat ik zei denk ik, komt mijn fietsbroekje daar niet onderuit? en nu is er een broekje speciaal tegen het schuren, deze ga ik zeker proberen! bedankt voor de tip ;)

  • Avatar van Noelle
    Reply Noelle 11 juni 2011 at 07:31

    Wat een ontzettend leuke tip! Ik heb daar ook last van maar ik draag vaak wat meer fittende jurkjes dus dan is zo een broekje eronder niet ideaal. Ik vind een panty op zich niet zo heel erg en als ik niet kilometers loop, heb ik van eht schuren nauwelijk last.
    My recent post Outfit inspiratie- Topshop loves Amsterdam

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.