Fashion

Shick Shoes herfstcollectie 2011

22 juni 2011


Ook al is de zomer pas net begonnen en kan je het aan bovenstaande afbeelding niet aflezen, de nieuwste herfst- en wintercollecties vullen mijn mailbox al. Aangezien ik naast tassen ook een tic heb voor schoenen wil ik deze herfstcollectie van Shick Shoes alvast met jullie delen. Er zitten erg leuke exemplaren tussen kan ik jullie vertellen. Bereidt je voor op veel foto’s…

De nieuwe Shick* herfstcollectie staat voor Funky Fab & Cool Girly. Superstoere boots met veters, feminine sleehakken of hippe bont bootees for low budget. Haal Shick* in huis and look all fabulous this season. Bring it on!

Fake fur shoes
Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe garderobe en nieuwe schoenen! Fake fur is hotter dan hot dit najaar en mag dan ook echt niet ontbreken in your walk-in closet. Hoog of laag, met of zonder veters, in zwart of grijs; het kan allemaal! Ga voor stoere leren veterboots of op z’n hollywoods voor de shiny variant. Zin in een tropische verrassing? Hello warm stylish feet, adios cold winter toes!

Go Feminine
Met dat leuke feestje of die spannende date in het vooruitzicht is het tijd om die flashy outfit uit de kast te toveren. Bij een feestelijke outfit horen natuurlijk glamorous & feminine shoes! Wat te denken van extra high sleehakken of een klassieke suède pump? Lekker uitpakken met je Shick* look betekent een nieuwe, goed gevulde pagina in je Fashion dossier!

Casual look
Ook de brogues behoren tot dé trend van dit seizoen. Voor een happy face gaan alle trendy ladies voor deze casual look. Ga voor de oude roze tint when you look pretty in pink. Een trendy shirtje met baggy trousers of een jeans met comfy vest in combinatie met de metallook of bedazzled bling for no reason? Bring out the big guns!

Als je met je muis op een model blijft hangen dan komt de prijs van dit model vanzelf in beeld:


Ik vind zelf de loafer en de bruine boot leuk, ben meer van de casual schoenen met een klassieke twist. Ja, heel stiekem kijk ik uit naar de nieuwe herfst- en winterseizoenen, er gaat veel moois in de schappen komen! ♥ Voor meer informatie: Shick-Shoes.com.

Welke modellen spreken jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 28 juni 2011 at 20:11

  Die pumps met bloemen print zijn echt heel erg mooi!
  My recent post Glitter Mani afhalen

 • Avatar van Alissa
  Reply Alissa 23 juni 2011 at 17:36

  Oehh die bloemenprint pumps zijn echt leuk!! :D

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 23 juni 2011 at 15:57

  Oh wow! Die loafer en dat enkellaarsje met die rits zijn favoriet.
  My recent post Weekly pics- 19 juni

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 22 juni 2011 at 22:19

  die eerste zijn simpel maar mooi!!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 22 juni 2011 at 19:06

  Ooooooh oh oh BAD BAD BAD! Die zwarte met die bloemen! Die rode en zwarte plateau's …. argh. Wat doe je me aan?

 • Avatar van Laralaurenthia
  Reply Laralaurenthia 22 juni 2011 at 19:03

  Die bloemen pumps zijn echt prachtig.
  My recent post Vernieuwingen aan Make-up and More

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 juni 2011 at 18:58

  leuke pumps met die bloemenprintjes :D
  My recent post Artikel Van Vandaag Komt Iets Later

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.