Beauty Huis & interieur

Tag: What’s on my nightstand?

16 juni 2011


Van de dames van Bloggin’ Beauties ontving ik deze tag die ik wel erg leuk vind! Het is de bedoeling dat je laat zien wat je op/in je nachtkastje hebt staan en daar wat uitleg bij geeft. Zoals je ziet staat er bij mij bovenop mijn nachttafeltje niet zo veel: een lampje, een foto van mij en Paul van zo’n 9 jaar geleden en een klokje. Kijk mee wat er verder in mijn nachtkastje te vinden is.


Op het plankje van het nachtkastje staan allemaal verzorgingsproducten die ik of dagelijks gebruik of aan het testen ben voor de site. Over de Ciaté producten heb ik al een artikel geschreven (klik), net als over de Palmer’s bodybutter (klik) en de Mohdoh (klik). De MAC lipbalm kon je terugvinden in dit artikel met filmpje over een leuke shopmiddag met een groep leuke bloggers. De Zarqa producten zijn er die ik op dit moment aan het uitproberen ben, hier gaan jullie zeker nog wat over lezen!

In het laadje liggen een paar lege portemonnee’s en een brillenkoker voor een zonnebril. Niet zo boeiend ;) Ik lees nooit in bed, we kijken nooit televisie vanuit bed en er staat zelfs geen cd-speler… Nee, onze slaapkamer is een oase van rust zonder afleiding. ♥

Ik geef deze tag door aan Elly, Ilja, Sarah, Priscilla en Suzanne. Veel plezier met deze tag meiden! En voor de lezers… Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat er zoal op/in/onder jouw nachtkastje te vinden is?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 22 juni 2011 at 10:48

  Leuke tag is dit!

 • Avatar van Noelle
  Reply Noelle 18 juni 2011 at 09:27

  Ik heb niet echt een nachtkastje, meer een nachtplankje die vast zit aan ons bed. Daarop ligt mijn pil, lippenbalsem en soms mijn iPod of telefoon. Eronder altijd een fles water. Niet zoveel dus!
  My recent post I Love Moschino!

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 17 juni 2011 at 22:36

  Dankjewel! Die is van Ikea :)

 • Avatar van roos
  Reply roos 17 juni 2011 at 17:15

  Leuk om te zien :)
  My recent post Wat zit er in

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 17 juni 2011 at 11:49

  He nu moet ik mijn nachtkastje nog opruimen ook LOL.
  My recent post Vernieuwde layout- I hope you like it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2011 at 12:23

   Jeps, je moet eraan geloven nu xD

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 17 juni 2011 at 04:05

  Wat leuk om te zien! :)
  My recent post Music video of Edge Of Glory by Lady Gaga released!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 17 juni 2011 at 01:59

  Klinkt goed, rust in de slaapkamer! Kon dat hier maar! :) Ziet er mooi opgeruimd uit bij jou! Leuke foto ook!

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 16 juni 2011 at 20:01

  Indd heel rustig… Ik heb zelf geen nachtkastje. Ik heb een gigantische stapel boeken naast mijn bed, dat is mijn 'nachtkastje'..haha!
  My recent post Catrice- I wear my sunglasses at night

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 juni 2011 at 19:02

  leuk om te zien :D
  My recent post Nailfoil Oftewel Nagelfolie

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 16 juni 2011 at 18:41

  Wat een rust inderdaad… En wat een lieve foto van jullie ♥ Bedankt voor je tag! (moeaahahaha ik mag eerst wel even opruimen, want het is me toch een rommel op mijn nachtkastje ghehe)
  My recent post Review – Ciaté foot lotion ‘girls night in’

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.