Beauty

Urban Decay Supercurl Curling Mascara

30 juni 2011


Alweer een paar maanden geleden kon ik het mooie nieuws meedelen dat Urban Decay ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn (klik hier voor dat artikel). Ondertussen heb ik de mascara van dit persbericht een hele tijd kunnen proberen en gebruik ik hem nog dagelijks. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze mascara een echte favoriet van mij geworden is. Kijk mee naar meer foto’s en een review over de Urban Decay Supercurl Curling Mascara.

“Curl makes a lady. Sculpt your lashes with perfectly sexy curves to feel instantly prettier-than-pretty. Our formula boosts curl, separates lashes, and literally crafts each one into an expertly-shaped, battable set. Part of the secret lies in our molded and curved new technology wand that shapes lashes AND holds curl effectively throughout the day. Even more impressive are the incredible conditioning ingredients in our formula – packed with glycoprotein for lash thickening, moringa seeds to help with curl definition, and Meadowfoam seed oil and Shea Butter for conditioning and smoothing. Take that. We’d probably love this mascara no matter what the tube looked like…. But in the spirit of looking pretty we put it in a stunning mirrored gunmetal tube, embellished with swirling black scrolls. Go on with your pretty self.”

De mascara zit in een mooie glimmende flacon met een polymeren borsteltje met korte ‘haartjes’ en een mooie bolling zodat hij de vorm van je oog volgt. De mascara brengt gemakkelijk aan, al moet je er wel even mee leren omgaan. De foto’s hieronder zijn namelijk genomen aan het begin toen ik met deze mascara begon en toen kreeg ik nog her en der wat klontjes:Nu heb ik daar absoluut geen last meer van. Het is een mascara die je met één laagje aan kan brengen en je krijgt er direct een sprekendere blik van met direct wat extra krul, zònder dat je hiervoor een wimperkrultang hoeft te gebruiken. Wil je een nog dramatischer effect dan zou ik de wimperkruller er alsnog even bijpakken ;)

De mascara blijft bij mij de hele dag zitten, laat geen sporen achter waar het niet hoort en is ’s avonds gemakkelijk te verwijderen met een milde make-upremover. Kortom: ik ben heel erg tevreden over deze mascara en zal hem zeker aanschaffen als deze op is of uitgedroogd raakt.

De mascara zal in Nederland rond de €20,00 kosten en is verkrijgbaar bij Sephora, voor de vestigingen kan je hier een kijkje nemen.

Heb jij dit mooie merk al bekeken (en er misschien zelfs al wat van gekocht) bij Sephora?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 2 juli 2011 at 17:55

  Wow die is echt heel fijn! Wel prijzijg alleen!
  My recent post Review: Sleek iDivine palette ‘Bad Girl’

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 30 juni 2011 at 23:08

  Heb er zelf nog niets van gekocht. Misschien de volgende keer dat ik in Nederland kom
  My recent post Glitter Mani Groen

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 juni 2011 at 21:22

  Dat klinkt wel even heel goed, lijkt mij een fijne mascara.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 30 juni 2011 at 20:19

  Ziet er goed uit! :)
  My recent post A video of the Forever 21 Belgium show

 • Avatar van simo
  Reply simo 30 juni 2011 at 19:45

  Ik ga zaterdag eens kijken naar de mascara in DB ;) :D

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 30 juni 2011 at 18:26

  erg mooi resultaat!

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 30 juni 2011 at 18:16

  Ooh sounds nice ! Nee jammer genoeg niet, geen Sephora in België, buh :-(. Maar binnen een weekje shop ik toch wat UD in de VS, joepieee !! :d Naked Palette, here I come !
  My recent post Review Givani producten

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 juni 2011 at 17:20

  Klinkt idd goed, ga eens kijken of ik die aan ga schaffen!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 juni 2011 at 16:47

  Ik heb nog niets van dit merk , helaas;(
  My recent post Tutorial : invlechten

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 30 juni 2011 at 15:49

  Jaa ik heb pas geleden het Naked palette (eindelijk) gekocht en via Ebay heb ik nog de Preen shadow box gekocht :-) Mooie spullen!
  My recent post Favoriet – ELF Mineral Lipstick ‘party pink’

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.