Beauty

Van Manen okselpads & reinigingsdoekjes – foto’s en review

14 juni 2011


Alweer even geleden kreeg ik een mail binnen van Irma, de eigenaresse van deze webwinkel vol hygiëneproducten die vooral ook erg handig zijn voor onderweg. Zo kan je er terecht voor wegwerpwashandjes, wc-brildekjes, brilpoetsdoekjes, desinfectiedoekjes en nog veel meer handigheidjes. Ik kreeg de reinigingsdoekjes en okselpads toegestuurd om uit te proberen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

De gezichtsdoekjes zitten met 50 stuks in een verpakking en 1 verpakking kost €3,95. De doekjes zijn gemaakt van een materiaal gebaseerd op nanotechnologie. Er is verder niets aan toegevoegd. Door de doekjes met lauw water nat te maken kun je heel eenvoudig je make-up verwijderen en kom je eenvoudig bij alle kleine hoekjes.

Ok, de verpakking spreekt niet heel erg aan maar het gaat om de inhoud en de werking, nietwaar? De doekjes zijn 22x12cm en liggen hiermee fijn in de hand. Eenmaal nat voelt het stevig en toch ook zacht. Ik probeerde er een complete make-up mee te verwijderen en dit is het resultaat:

Niet slecht! Mijn gezichtshuid was compleet schoon, ook de oogmake-up kwam goed mee. Alleen de mascara lukte me niet om weg te krijgen met enkel een vochtig reinigingsdoekje. Maar al met al ben ik tevreden, het is zeker voor vakanties een aanrader.

De okselpads vond ik een erg interessant item, zeker met de zomer in aantocht. Je plakt hem in je shirt onder je oksels en het voorkomt zo dat je natte plekken te zien krijgt van het transpireren doordat ze het vocht opnemen. ’s Avonds gooi je de okselpad weg en de volgende dag kan je een nieuwe inplakken. Ik vond het persoonlijk niet heel erg lekker zitten, irriteerde me er een beetje aan en ik ben niet zo’n snelle/enorme zweter dus heb het niet goed kunnen uitproberen. Wel denk ik dat het voor een feestje of diner erg prettig is, aangezien je dan geen genante plekken zal krijgen.

De okselpads zijn er in verschillende formaten, voor vrouwen en mannen. Hieronder zie je het verschil in beide formaten:

De okselpads kosten per 40 stuks voor vrouwen €24,90 en voor mannen €29,90. Om elke dag te gebruiken is het best prijzig, maar voor die speciale gelegenheden is het zeker goed te doen!

Alle bovenstaande producten en nog veel meer kan je vinden in de webwinkel van vanManen.com.

Neem jij op vakantie al je normale reinigingsproducten mee of ga je dan ook eerder voor doekjes?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Irma
  Reply Irma 12 september 2011 at 13:52

  Okselpads hoef je inderdaad niet te gebruiken als je weinig last hebt van transpireren. Maar als ik voor mezelf spreek, heb ik een aantal kledingstukken waarbij het wel handig is. Zeker als je ’s zomers iets draagt met mouwtjes en als de kleur verandert wanneer de stof nat wordt. Dan is het zeker een uitkomst. Bovendien voorkom je op deze manier kringen in je kledingstukken. De okselpads zijn namelijk gemaakt van supercore en nemen heel goed al het vocht en daarnaast geur op. Na verloop van tijd, merk je eigenlijk niet meer dat je de okselpads in je kleding hebt zitten.

 • Avatar van notjustbeauty
  Reply notjustbeauty 21 juni 2011 at 21:37

  Ik heb die okselpads ook ooit eens gebruikt toen ik met 35 graden in de horeca werkt.e Het werkte wel maar zat echt verschrikkelijk en vond het ook echt heel erg genant eigenlijk. Heb verder nooit zo'n last eigenlijk, maar die zomer wel, haha. Verder gebruik ik altijd Oderex spray voor 7 dagen. Ik vind de meeste deo geurtjes niet zo lekker dus ik gebruik dat. Dan zweet je echt niet meer en werkt prima!

 • Avatar van Krulletje
  Reply Krulletje 14 juni 2011 at 18:32

  Gelukkig heb ik geen okselpads nodig, lijkt me ook niet lekker zitten.

  Op vakantie neem ik eigenlijk nooit reinigingsdoekjes mee, maar mijn ´dagelijkse´ produkten, die ik dan wel in kleinere verpakkingen doe.

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 14 juni 2011 at 14:54

  Die okselpads zien er handig uit, maar ze lijken me echt niet lekker zitten!
  My recent post Sleek Blush Flamingo 937

 • Avatar van roos
  Reply roos 14 juni 2011 at 14:07

  Ik heb wel eens gedacht aan okselpads, maar dan van die doorzichtige.
  Alleen mij lijken ze echt iritant!
  My recent post Op vakantie!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 14 juni 2011 at 13:16

  Slim bedacht, maar ik denk dat het me heel erg zou irriteren…
  My recent post Review – Ciaté foot lotion ‘girls night in’

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 14 juni 2011 at 13:10

  Handig die okselpads, al draag ik in de zomer vaak geen shirts waar je zweetplekken in kunt zien :)
  My recent post Ask a Dude 12

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 14 juni 2011 at 12:08

  ik neem gewoon altijd me normale spulletjes mee :)

 • Avatar van Miss_Murphy
  Reply Miss_Murphy 14 juni 2011 at 09:31

  Ik heb wel eens over de okselpads gelezen, maar ik wist niet dat er mensen waren die dit ook echt gebruiken. Het lijkt me op zich wel handig, maar ik zweet nooit zo erg dat het door mijn shirt heen komt.
  My recent post Catrice- I wear my sunglasses at night

 • Avatar van Brendalee
  Reply Brendalee 14 juni 2011 at 07:49

  Ik liep vroeger modeshows en dat was nog voor de okselpads(ruim daarvoor). En toen werden er weleens inleg kruisjes in de kleding geplakt zodat er geen zweetplekken in de kleding zichbaar werden. Wel een stuk goedkoper…

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.