Huis & interieur

Webwinkel: Klein Design Hoorn

10 juni 2011


Ook al is er in dit huis geen baby of kind te bekennen, het kind in mij-(ons)zelf is nog lang niet verdwenen ;) Zo vind ik bepaalde accessoires ook gewoon heel erg leuk voor mijzelf en ben ik af en toe wat aan het rondsurfen om alvast ideetjes op te doen voor een eventuele kinderkamer in de toekomst. Zo kwam ik laatst op de website uit van Klein Design Hoorn. Ik vind dit zo’n leuke webwinkel dat ik hem graag met jullie wil delen. Kijk mee voor meer informatie.

Klein Design Hoorn is een trendy lifestyle winkel voor baby’s en kinderen. Hier vertalen ze de wens van ouder en kind naar een originele kinderkamer. De collectie is steeds vernieuwend en biedt alles om in weg te dromen of eindeloos mee te spelen. Naast de webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag kan winkelen is er ook een 200m2 grote winkel in Hoorn.

Je kan hier terecht voor een enorm uitgebreid assortiment van beddengoed tot aan accessoires, behang, meubelen, speelgoed en originele lampen. Het is echt een kijkje waard en ik weet zeker dat je er ook geweldige items kan vinden voor als je (nog) geen kinderen hebt ^_^


Zoals bijvoorbeeld deze vlinders van vilt met kleine vlinders eropgestikt. Ok, het zijn dan misschien muziekdoosjes maar zouden ze het ook niet geweldig doen aan een deur of aan een bedhoek? Ze zijn 24cm breed en verkrijgbaar in meerdere kleuren (€37,95).

Je kan in de online winkel (KleinDesignHoorn.nl) betalen via iDeal of bankoverschrijving, de verzendkosten zij max. €4,50 (boven de €60,00 betaal je geen verzendkosten) en je hebt je bestelling binnen maximaal 5 werkdagen in huis.

Ik vind deze (web)winkel een ware schat tussen het grote aanbod van webshops wat er is. Het rondneuzen alleen al is heerlijk om te doen!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van annemieke14
    Reply annemieke14 13 juni 2011 at 13:14

    Hmm.. niet helemaal mijn stijl. Wel leuk dat je ons kennis laat maken met verschillende webshops!

  • Avatar van beautyandso
    Reply beautyandso 10 juni 2011 at 21:15

    Leuke spulletjes hebben ze daar! Die vlinders zijn erg leuk!
    My recent post OPI Touring America Collection herfst- winter 2011-2012

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 10 juni 2011 at 13:54

    Leuk die vlindertjes :-)

  • Avatar van BeautyPolish
    Reply BeautyPolish 10 juni 2011 at 10:48

    Wat een leuke spulletjes ..
    My recent post De lipstick enquête -’Vul in en win!’

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 10 juni 2011 at 10:40

    Die vlinders zijn mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.