Beauty

Diamond Cosmetics Bubbly, St Lucia Fuchsia & Monarch Masquerade

20 juli 2011


Ik heb al vaker over de fijne nagellakjes van Diamond Cosmetics geschreven en vandaag wil ik weer 3 mooie kleurtjes aan jullie laten zien. Op bovenstaande foto zie je van links naar rechts Bubbly, St Lucia Fuchsia en Monarch Masquerade. Door de goede ervaringen tot nu toe met dit merk weet ik dat het ook zeker niet mijn laatste aankoopjes van dit merk zullen zijn. Kijk mee naar meer foto’s, swatches en een review.


“Van elk lakje zie je twee laagjes, alledrie dekken ze bijna in één laagje, maar een tweede zorgt toch voor een vollere kleur op je nagels vind ik meestal. Bubbly is een nude kleurtje met een metallic finish, zo eentje dat neutraal is en overal bij past. Monarch Masquerade is een fel paarse lak, eveneens met metallic finish. Hoewel paars meestal een koele kleur is, vind ik deze toch warmte uitstralen! St Lucia Fuchsia als laatste is een erg fel roze cream lak, perfect voor de zomer! Diamond Cosmetics lakjes zijn fijn in gebruik, ze lakken fijn en zijn niet te dun of te dik.”

Swatches en foto’s gemaakt door Sarah voor Curvacious.

Diamond Cosmetics – Bubbly:


Diamond Cosmetics – St Lucia Fuchsia:


Diamond Cosmetics – Monarch Masquerade:


Al met al zijn het weer prachtige kleurtjes die aan de verzameling kunnen worden toegevoegd, al spreken de paarse en roze mij meer aan dan de champagnekleurige. De nagellakjes van Diamond Cosmetics bevatten 12,6ml, kosten €3,95, zijn er in veeeeel kleuren en zijn te koop bij Boozyshop.nl.

Heb jij ervaring met lakjes van DC? En welke kleur vind jij echt een aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 31 juli 2011 at 21:16

  ik ben echt gek op diamonds cosmetics! ook al heb ik er nog maar een lakje van (party hearty) maar deze paarse is wel heel mooi!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 juli 2011 at 19:59

  vooral het paarse lakje vind ik erg mooi!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 21 juli 2011 at 05:55

  Wauw, wat een mooie kleuren :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 juli 2011 at 22:50

  Drie prachtige kleuren <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 juli 2011 at 20:32

  Wauw, wat lak jij je nagels netjes! En je foto’s zijn echt van super kwaliteit! Knap =)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2011 at 21:35

   Dat kan Sarah inderdaad heel erg mooi, dankjewel! <3

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 20 juli 2011 at 19:55

  prachtige lakjes!

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 20 juli 2011 at 16:14

  Wauw super mooie nagellakjes!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 juli 2011 at 14:58

  Ik vind de champagnekleur ook niet zo mooi, de andere kleurtjes wel :)

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 20 juli 2011 at 14:16

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind vooral Bubbly interessant om aan mijn stash toe te voegen :) Ik heb zelf twee lakjes van Diamond Cosmetics, een oranje tint en een blauwe tint. Ik geloof dat het Raging Orange en Bluebell zijn, maar ik ben nu niet thuis dus kan het niet even controleren. Ook heerlijke lakjes!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 20 juli 2011 at 13:48

  Monarch Masquerade is echt schitterend!
  Ik heb onlangs bij Boozyshop een extra lakje ontvangen omdat er iets niet helemaal goed liep bij de bestelling (product was al op helaas en zou niet meer binnen komen, mocht een andere uitkiezen allemaal super opgelost en toch nog lief een DC lakje voor de trouble gekregen!) in de kleur Desert Rose, heb ‘m nog niet geprobeerd maar jeetje nu ik deze lakjes zo zie moet ik ze toch maar eens gaan proberen! :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 20 juli 2011 at 13:24

  de eerste vind ik het mooiste! heel apart is ie!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 20 juli 2011 at 12:41

  Wow. wow. wow. Bubbly. ♥ Liefde op ’t eerste gezicht!!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 20 juli 2011 at 12:33

  hele mooie kleuren!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 juli 2011 at 12:23

  wauw die paarse :D

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 20 juli 2011 at 12:03

  Hele mooie kleurtjes! Maar het mooiste kleurtje vind ik de roze. :D

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 20 juli 2011 at 11:50

  Hele mooie kleurtjes, vind vooral St. Lucia erg mooi!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 20 juli 2011 at 11:22

  wat een prachtige kleuren!
  ik heb zelf ook wat dc lakjes maar weet niet uit mijn hoofd welke haha

 • Avatar van janne
  Reply janne 20 juli 2011 at 11:12

  Suuper mooie kleurtjes! Vooral de roze vind ik heel gaaf!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 juli 2011 at 11:01

  De roze en de paarse vind ik echt mooi. Die anderen niet echt.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 20 juli 2011 at 10:20

  Leuke kleurtje!

  Ik heb zelf nu toevallig een donkere op van Diamond Cosmetics, Chainmail Charm heet ie volgens mij..
  Ik vind het zelf ook een fijn lakje, blijft redelijk lang zitten en er zijn zoveel kleurtjes!

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 20 juli 2011 at 10:13

  Wat een mooi kleurtjes en wat een supergoede dekking!!! Heel mooi. Ik vind de roze kleur het mooist.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 20 juli 2011 at 09:57

  Ik heb zelf St Lucia Fuchsia en ik vind dit echt een heel mooi kleurtje. En ik had het nog niet gezegd maar ik vind je nieuwe layout erg mooi, lekker fris, strak en simpel!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 20 juli 2011 at 09:28

  Oh, ik vind juist die eerste kleur heel er mooi.
  Iets meer kleur dan veel andere neutrale kleuren en ook best wel chic.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 20 juli 2011 at 09:10

  Wat een mooie kleurtjes, vooral de roze en de paarse… ♥

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 20 juli 2011 at 07:49

  Heel mooi die fuchsiakleur en de paarse! Die andere vind ik een beetje flets ofzo.

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 20 juli 2011 at 07:35

  Wauw wat een prachtige kleurtjes!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 20 juli 2011 at 07:21

  Ik heb (nog ;-)) geen ervaring met de nagellakjes van diamond cosmetics.
  Wat heeft Sarah toch mooie nagels, heel elegant! De fuchsia kleur vind ik trouwens ’t mooist.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.