Beauty

Dove Nourishing Oil Care

10 juli 2011


Jullie weten vast al wel dat er deze week een prachtige winactie loopt waarbij je t/m vandaag kans kan maken op één van de 5 complete pakketten met de producten uit deze nieuwste haarverzorgingslijn van Dove. Niet? Doe dan nog snel mee! Vandaag wil ik jullie meer informatie geven over deze lijn en mijn mening geven over de producten. Nieuwsgierig? Lees dan zeker even verder.

“Droog en beschadigd haar kan erg onvoorspelbaar en frustrerend zijn. Speciaal voor vrouwen met dit type haar introduceert Dove de Nourishing Oil Care-lijn met Nutri-Oils (voedende oliën). Veel vrouwen zijn bang dat producten met olie het haar zwaar en vet maken. De producten van de nieuwe Dove Nourishing Oil Care-lijn bevatten echter gewichtloze voedende oliën, die zo licht zijn dat ze snel door het haar worden opgenomen zonder het zwaar en vet te maken. Deze unieke samenstelling van natuurlijke oliën zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt hersteld, gevoed en beschermd. Het resultaat is licht, luchtig, glanzend en gezond haar dat tot 100% soepeler is bij gebruik van de shampoo en conditioner. Zo heb je nooit meer een bad hair day!”

De oliën die erin verwerkt zijn: amandelolie, kokosolie en lichte minerale oliën.


De shampoo (€3,79) zit net als de rest van de producten in een frisse verpakking waar je het product gemakkelijk uitkrijgt. De geur is werkelijk heerlijk, echt een luxe en volle geur. De shampoo is zacht genoeg om elke dag te worden gebruikt. Je hebt maar weinig nodig en ik merkte na het uitspoelen van de shampoo al direct zachter haar. Fijn!

Na de shampoo kan je kiezen uit 3 verschillende producten, naar gelang behoefte of wat past bij jouw haar:

De conditioner (€3,79) werkt zoals elke conditioner: je neemt een hoeveelheid, genoeg voor je haar, en brengt het vooral aan op de haarpunten en lengtes van je haar. Dit laat je enkele minuten intrekken en spoel je vervolgens grondig uit. Ik merkte direct lekker zacht en makkelijk doorkambaar haar. In combinatie met de shampoo voelde mijn haar eenmaal opgedroogd lekker zacht en soepel aan, zonder jeukende hoofdhuid o.i.d. wat ik met mijn gevoelige hoofdhuid nog wel eens heb.


Heeft jouw haar extra verzorging nodig? Voelt het droog, stug en is het pluizig? Dan is deze intensieve conditioner (€4,99) echt wat voor jou. Het is een combinatie van de normale conditioner met als een gouden lint erdoorheen extra voedende oliën, waardoor hij drie keer zoveel kracht heeft als de reguliere conditioner. De witte laag sluit je haarschubben af om voeding te behouden en pluis te voorkomen. De gouden laag bevat de gewichtloze voedende oliën die het haar diep voeden en de essentiële voedingsstoffen aanvullen in slechts enkele minuten.


Het masker (€6,99) is een lekkere romige substantie vol rijke, verzorgende ingrediënten die je langer dan de conditioners laat intrekken om je haar een echte verwenbeurt te geven. Ik vind het persoonlijk ook fijn om de intensieve conditioner of het masker op droog haar in te masseren en vervolgens een uurtje in te laten trekken als ‘kuur’ om het vervolgens te wassen. Mijn haar voelt hierna echt megazacht aan! ^_^

Nieuwsgierig geworden? De producten zijn inmiddels te koop bij supermarkt en drogisterij, maar je kan vandaag nog meedoen met de winactie om kans te maken op 1 van de 5 complete pakketten! Klik hier voor de winatie.

Spreekt deze nieuwe haarverzorgingslijn van Dove jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 12 juli 2011 at 20:10

  Dit lijkt me echt een hele fijne lijn voor mn droge krullenbos

 • Avatar van roos
  Reply roos 11 juli 2011 at 20:03

  Het lijken me erg fijne producten!
  My recent post Flashmobs.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 juli 2011 at 23:36

  Lijkt me een hele fijn lijn om te gebruiken, zeker omdat ik droog haar heb wat beschadigd is. Heb ook direct even mee gedaan aan je winactie, je weet nooit ;)
  My recent post 3 winacties in 1 post

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 10 juli 2011 at 19:52

  Deze lijn klinkt heel erg goed.
  Liefs, xx

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 10 juli 2011 at 16:29

  Deze lijn van Dove klinkt erg fijn! Klinkt erg fijn voor mijn droge onhandelbare bos! :) erg leuk dat Dove een lijn heeft met voedende oliën.
  My recent post Shoplog: MAC, Essence % Catrice

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 10 juli 2011 at 14:32

  Dit klinkt echt heel erg goed! Ik heb vooral in de winter echt heel erg last van droog haar, ik ga dit zeker een keer proberen
  My recent post The Body Shop Deep sleep dreamy pillow & body mist

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 10 juli 2011 at 13:09

  Klinkt erg fijn! Ik heb toevallig nieuwe shampoo nodig dus ik denk dat ik maar eens voor deze ga kijken! Ik heb al shampoo van Dove trouwens. Die wit-blauwe variant, maar die vind ik niet fijn!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 10 juli 2011 at 12:50

  Oh dit ziet er goed uit, ik ga het denk ik een keer kopen. Vooral de conditioner ziet er leuk uit met de 2 kleuren.
  My recent post Tag: Leuk vragenlijstje

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 10 juli 2011 at 11:17

  klinkt erg fijn!
  My recent post Review: L’Oreal Professionnel Age Supreme

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 10 juli 2011 at 11:03

  Lijkt mij heerlijk toe! Die conditioner is appart zeg! Ik heb dat zo nog nooit eerder gezien (ene helft wit andere goud). Interressant!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 10 juli 2011 at 08:58

  Bedankt voor je review, ik was wel benieuwd naar deze lijn. Ruikt het inderdaad naar kokos? Dan ga ik me er niet aan wagen namelijk, dat vind ik geen fijn luchtje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juli 2011 at 10:45

   Nee, het ruikt niet naar kokos :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 10 juli 2011 at 07:42

  Moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo van de kokos geurtjes ben, en ik neem aan dat deze producten zo ruiken? Maar die Intensieve conditioner klinkt me toch wel erg goed in de oren, misschien toch 's een tubetje van kopen ;)
  My recent post Catrice – Trend Edition Modern Muse‏ nailpolishes

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juli 2011 at 10:44

   De producten ruiken zeker niet naar kokos :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 10 juli 2011 at 07:35

  Eigenlijk moet ik bekennen, dat ik nooit zo into Dove haarprodukten ben geweest. Ik hoorde er namelijk nooit goede verhalen over. Maar deze produktlijn lijkt me wél heel erg fijn! Wat geweldig om te lezen, dat de olien je haren niet verzwaren!! Ik heb dat wel eens anders meegemaakt…..

  Jaren geleden heb ik eens een cocos-olie gekocht, die heel verzorgend voor je haren zou zijn. Ik heb het in mijn haren gedaan… en vervolgens kon het met geen enkele shampoo meer eruit gewassen worden… Hoe vaak en hoe goed ik ook waste!!! Mn haren strak ingevlecht, maar ik voelde me er echt niet happy mee. 2 x Daags mn haren gewassen en na een week ging het geleidelijk eruit. Die cocosolie ging natuurlijk meteen de prullebak in, wilde het ook niet meer voor andere doeleinden gebruiken!:(

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.