Beauty

EmerginC Scientific Organics spirulina toner & phytocell serum

13 juli 2011


Alweer enkele maanden geleden ontving ik bovenstaande producten. Ik ben van mening dat je huidverzorgingsproducten eerst ècht goed en toch zeker minimaal een maand moet uitproberen en testen voor je er een oordeel over kan geven en ik heb dus ook goed de tijd genomen voor deze bijzondere producten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening.

Alle producten van EmerginC zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen, minerale olien, kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen. Daarnaast is minimaal 70% van de ingredienten in elk Scientific Organic product van organische herkomst. De Scientific Organics lijn werd gelanceerd in 2010 en is sindsdien een groot succes.

Omdat emerginC niet alleen bewust wil omgaan met de huid, maar ook met de natuur, wordt voor elk verkocht emerginC Scientific Organic product een boom gepland.

Spirulina Toner 120ml, €33,00
Spirulina is één van de rijkste mineraalbronnen ter wereld en doordat het geen buitenste celwand heeft dringt het diep en snel in de huid door. De toner bevat o.a. rode algen, waardevolle antioxidanten, vitaminen en fyto-nutrienten zoals fyto-stamcellen uit druiven en groene en witte thee.

Ik vind dit een fijne toner die de laatste make-up restjes verwijdert, zacht genoeg is om over de ogen gebruikt te worden en hij laat geen trekkende huid achter. Je voelt dat de toner echt in de huid trekt en deze voorbereid op de verdere verzorging. Of het aan de toner alleen ligt of aan de combinatie met het serum: ik merk een verschil in de grote van mijn poriën. Niet dat deze eerst opvallend groot waren, maar ik merk wel dat deze kleiner en ‘zachter’ ogen.


Phytocell Serum 30ml, €75,00
Door de uitzonderlijke ingrediëntencombinatie mag dit product met recht een superfood serum worden genoemd. Er zit o.a. kombucha, vitamines, antibiotische stoffen, enzymen, goji bessen, zeewier, verschillende mineralen en pycnogenol in. Dit alles zou ervoor moeten zorgen dat de huid krachtig wordt gevoed, beschermd wordt tegen vrije radicalen, helpt bij pigmentvlekjes en een verbeterde celvernieuwing ontstaat.

Het is de bedoeling dat je dit serum na de toner gebruikt en erna nog een crème aanbrengt. Het valt me op dat het serum een klein beetje plakkerig aanvoelt, maar na het aanbrengen van een crème is dit gevoel verdwenen. Het werkt zuinig, trekt snel in de huid en voelt lekker fris aan. Ik merkte na enkele weken zeker een vooruitgang in de conditie van mijn huid. Deze leek zachter te worden, stralender en de droge plekjes met de ‘eeuwige velletjes’ waren ineens verdwenen. Ik durf dit zeker toe te wijzen aan het dagelijks gebruik van dit serum, want er was verder niks veranderd in mijn dagelijkse routine.

Nog een fijn voordeel: de producten zitten in een handige pompflacon! Al met al vind ik het fijne producten en als je het geld ervoor over hebt, raad ik je het zeker aan om eens te proberen. Mijn hart ligt bij de natuurlijke, organische en ‘groene’ producten dus ik vond het geweldig om kennis te maken met dit merk.

De website van Skinnovators is een aanrader voor iedereen die meer wilt weten over de huid, ingrediënten en hoe je je huid optimaal kunt verzorgen. Alle producten zijn te koop bij deze verkooppunten en via de webwinkel waar je kan betalen via iDeal, creditcard of PayPal.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 14 juli 2011 at 17:34

  Het klinkt echt geweldig :-) Eco & kleinere porieen, what’s not to love. O ja, een lege portomonee, dang. Ik heb inderdaad meer goede dingen over EmerginC gehoord, en ook 1x een testertje gehad, en die beviel goed.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 14 juli 2011 at 11:51

  Deze producten klinken me goed in de oren. Kende het merk nog niet.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 juli 2011 at 19:02

  Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er wel heel goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 13 juli 2011 at 14:43

  ziet er fijn uit zeg…

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 13 juli 2011 at 09:53

  Klinkt goed! Het was mooi geweest als je een volledige lijn had gekregen om te testen trouwens, maar je hebt een leuke review geschreven. Ik had niet van dit merk gehoord!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 13 juli 2011 at 09:52

  Dat de poriën kleiner ogen vind ik wel fijn klinken.. Ik heb ook vrij grove poriën hier en daar! Maar er hangt wel een flink prijskaartje aan zie ik ;-)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 13 juli 2011 at 09:10

  Dit lijken me echt fijne producten (:

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.