Beauty

Filmpje: favorieten juni 2011

2 juli 2011

 

Het was me al vaker gevraagd of ik ook favorietenfilmpjes op wilde nemen, dus ik ben er eens goed voor gaan zitten. Hierboven het filmpje waarin je kan zien welke producten ik het liefst en het meest gebruikte in juni. Lees verder voor meer informatie over de producten.

De 10 producten genoemd in bovenstaand filmpje:
– MAC cleanse off oil
– L’Occitane exfoliating rice powder
– Avène cicalfate crème
– Sabon body scrub in Patchouli, Lavendel en Vanille
– L’Oréal Professionnel mythic oil
– GOSH foundation primer cream
– MAC pro longwear foundation
– Michael Todd blush in Sugar Daddy
– Too Faced romantic eye palette
– Rituals lipstick in Smart.

Wat waren jouw favoriete producten van de maand juni?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van daisy lammers
  Reply daisy lammers 12 november 2011 at 10:06

  mooooie blush!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 13 juli 2011 at 22:18

  Even een heel groot compliment vanuit het Zuiden van het land. Punt 1. Het korte haar staat je ge-wel-dig, wat straal je en draag je dit met grote trots! Punt 2. Wat een killerlook draag je, stoer hoor! Punt 3. Dankjewel voor het fijne filmpje om naar te kijken, ik heb genoten van je fijne stem om naar te luisteren en je duidelijke uitleg! You go girl!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2011 at 11:09

   Ahww je maakt me aan het blozen. Dankjewel ^^

 • Avatar van darisblue
  Reply darisblue 8 juli 2011 at 00:31

  Wat is het verschil tussen deze primer en de vorige primers van Gosh?

 • Avatar van Bayla
  Reply Bayla 6 juli 2011 at 15:14

  Naar aanleiding van jouw filmpje, heb ik de mythic oil gekocht en inderdaad een heerlijk produkt.
  Omdat ik krullen heb, twijfelde ik even of dit ook voor mij geschikt zou zijn, maar bij de kapper waar ik het kocht, mocht ik even een pompje uitproberen en jawel gelijk verkocht. Mijn krullen springen in de houding en glanzen heel mooi, alleen die geur…als je het op brengt vind ik het heerlijk, maar daarna dus echt niet meer. Gelukkig na een uurtje of zo ruik ik er niets meer van, raar hè.

 • Avatar van Martiniii
  Reply Martiniii 5 juli 2011 at 10:58

  Jéé weer een beautyblogger met kort haar ;) Staat je echt goed, lekker pittig maar ook lief!
  My recent post Daily Routine: juni 2011 (Martine)

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 5 juli 2011 at 09:54

  Wow, dankjewel voor het enorme compliment! ^_^

  • Avatar van Lady Pasta
   Reply Lady Pasta 6 juli 2011 at 13:29

   Ja echt! heel professioneel :D een goede stem is veel waard en ik hoorde of las laatst dat vrouwen met een lagere stem veel aantrekkelijker worden gevonden door het heren volk! Bless you my dear haha!

 • Avatar van Lady Pasta
  Reply Lady Pasta 5 juli 2011 at 09:24

  Ok; dit is een van de beste blogger filmpjes tot nu toe! Wat een goede stem heb jij zeg :) en je legt alles zo goed uit, zonder hakkelen! echt mijn complimenten (het lijkt me heel moeilijk om een goed filmpje op te nemen). Ik ben ook fan van kort haar! staat je erg goed. Op naar het volgende filmpje.

 • Avatar van @LoveOrJustLeave
  Reply @LoveOrJustLeave 4 juli 2011 at 22:04

  Wat een leuk filmpje:) Ik ben ook GEK van Sabon en toevallig ook van dezelfde geur :) Het is een heerlijk product en ook de bodylotion ervan is heerlijk! Zeker voor een wat 'lastige' huid, zoals die van mij:)
  En ik vind het juist heel leuk dat je ook lichaamsproducten doet ipv alleen make-up!

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 4 juli 2011 at 00:37

  You`re soo cute! Die lipstick staat je geweldig! Ik wil ook een felle lipstick nu.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 3 juli 2011 at 17:38

  Die lipstick staat goed joh! Wat een leuk filmpje en een hoop to wish for ;) Vooral naar de L’Oréal Professionnel mythic oil en de GOSH foundation primer cream ben ik benieuwd.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 juli 2011 at 16:03

  Mooi producten. Wat leuk filmpje. Mooi lipstick
  My recent post Kruidvat keelpastilles is my best friend op dit moment

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 3 juli 2011 at 15:53

  erg leuk om je in een filmpje te zien!!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Mijn stash – MAC (juli 2011)

Ik heb nu al regelmatig de vraag gekregen of ik mijn make-up verzameling (stash) wilde laten zien, maar ik heb...

Sluiten