Beauty

GOSH Autumn Look 2011 mono eye shadows

30 juli 2011


Als er één merk is wat met de nieuwe collecties ook echt vooruitgang maakt in kwaliteit dan is het wel GOSH, en nee, dit zeg ik echt niet alleen omdat ik GOSH Ambassador ben. Voor de Autumn Look 2011 komen er 8 nieuwe kleurtjes mono eye shadows uit waarvan ik er vandaag 4 wil laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.


“De prachtige collectie mono eye shadows biedt nieuwe, fantastische metallic en copper kleuren. De kleuren zijn zowel mat als glanzend en geven je de mogelijkheid om te mixen en matchen voor oneindig veel creatieve combinaties. De oogschaduw heeft een sterkle kleur pigmentatie en geeft een verbluffend effect. Speciaal voor de herfstlook introduceert GOSH 8 nieuwe kleuren.”

Kleur 009 Copper is een echte koperkleur die neigt naar wat warmer brons. De oogschaduw heeft een metallic glans en bevat geen glittertjes.

Kleur 014 Dark Green is een diepe donkergroene kleur waar zilverkleurige glittertjes doorheen zitten.

De kleur 013 Sand lijkt in de verpakking wat glittertjes te hebben, maar eenmaal aangebracht is deze lichtbeige kleur meet satijn. Perfect voor de binnenste ooghoek of als highlighter.

De kleur 016 Aubergine is een diepe, paarse kleur met een warme ondertoon. De finish is ietwat satijn maar wel richting het matte.

De verpakking vind ik er mooi uitzien, strakke matzwarte doosjes met een druksluiting. In elke oogschaduw zit 1,7gr. De in kleur corresponderende kartonnen verpakking die om de doosjes zit maakt het in het schap gemakkelijk zoeken naar de juiste kleur.

De oogschaduw zelf werkt fijn, niet al te korrelig en geven mij echt zo’n ‘verzameldrang’. Ik heb nu al heel wat mono’s van GOSH in mijn verzameling en ik denk dat er daar zeker nog bij gaan komen. Ook zonder oogschaduwbasis blijft de oogschaduw redelijk op z’n plek, zonder al teveel in de plooitjes te gaan zitten. Al heb ik geen last van vettige oogleden, dus houdt daar rekening mee. Met deze 4 nieuwe kleurtjes zijn inderdaad erg herfstige looks te maken. Waar ik normaal meer van de koelere tinten ben vind ik deze kleurtjes toch ook zeker erg mooi!

De mono eyeshadows van GOSH liggen vanaf week 41 (10 oktober) in het schap bij Kruidvat en gaan €7,49 per stuk kosten. Er zijn regelmatig mooie kortingsacties bij Kruidvat, dus hou die zeker in de gaten dit najaar.

Wat vind jij van deze nieuwe kleurtjes en heb jij veel GOSH in je verzameling?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 1 augustus 2011 at 13:56

  Wow, die kleuren zijn echt heel gaaf. Geeft mee en hoog *hebbenhebben* gevoel.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 juli 2011 at 18:08

  Wat een mooie kleuren.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 31 juli 2011 at 15:04

  Die aubergine kleur is mooi zeg, hebben!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 juli 2011 at 01:37

  Zien er goed uit. Maar volgens mij heb ik deze al in de schappen zien liggen bij de kruidvat bij mij in het dorp. Ik vond ze er al ongelovelijk goed uit zien!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 juli 2011 at 18:50

  mooie tinten :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 juli 2011 at 18:02

  Hele mooie pigmentatie en prachtige herfstkleuren! Ik vind de Dark Green het mooist.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 juli 2011 at 15:05

  Dat ziet er super goed uit, de pigmentatie is ook heel erg mooi;D

 • Avatar van Stephanie86NL
  Reply Stephanie86NL 30 juli 2011 at 14:44

  Wauw ze zien er echt mooi uit! Goede kleurkeuze en super gepigmenteerd. Deze worden zeker aan mijn stash toegevoegd!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 30 juli 2011 at 13:55

  Wauw de pigment is fantastisch!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 30 juli 2011 at 12:23

  De paarse en donkergroene kleuren zien er echt geweldig mooi uit! :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 30 juli 2011 at 11:29

  Mooie kleuren, ik vind deze oogschaduws van Gosh ook erg fijn!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 30 juli 2011 at 10:49

  ik vind de kleuren prachtig :D

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 30 juli 2011 at 10:43

  die copper en aubergine vind ik erg mooi, zelf heb ik nog niks van gosh in mn stash :(

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 30 juli 2011 at 10:34

  Copper en aubergine zien er erg mooi uit!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 juli 2011 at 10:07

  Dat ziet er goed uit! Mooie herfstige kleuren ook. Ik zou de auberginekleur wel willen hebben.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 juli 2011 at 10:03

  voor de volle prijs vind ik ze wel wat duur, maar bij de kruidvat hoef je eigenlijk nooit wat voor de volle prijs te kopen, haha. mooie swatches! ik ben fan denk ik!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 30 juli 2011 at 10:02

  Oehh, die Aubergine vind ik een plaatje.

 • Avatar van theartismakeup
  Reply theartismakeup 30 juli 2011 at 09:04

  mooie kleurtjes :D

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 30 juli 2011 at 08:27

  Die auberginekleur is prachtig ! Ik heb van Gosh lipsticks, nagellak en primers maar nog geen oogschaduw. Misschien toch maar eens gaan kijken in oktober :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.