Beauty

GOSH brushes

8 juli 2011


Nieuw in het assortiment van GOSH Cosmetics en exclusief te vinden bij de grotere Kruidvat filialen zijn de GOSH brushes. Er zijn er in totaal 12 waarvan ik er 4 aan jullie ga laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze make-up kwasten.


Van links naar rechts zie je:

372 Eye Liner Brush Slanted €7,99
Gemaakt van zacht nylonhaar. Deze kwast is perfect als je de vorm van je oog wilt benadrukken of versterken. Geschikt voor natte en droge oogschaduw, eyeliner en poeders. 100% synthetisch.

340 Eye Shadow Brush Flat €7,99
Brede, kortharige kwast, speciaal ontworpen voor alle soorten oogschaduw. 100% natuurlijk haar.

316 Blusher Brush €9,49
Gemaakt van eersteklas, zacht geitenhaar. Ideaal voor het aanbrengen van blush en voor het highlighten van de jukbeenderen en gezicht. 100% natuurlijk haar.

300 Powder Brush €10,99
Gemaakt van eersteklas, zacht geitenhaar. De kwast is afgerond en ongelofelijk zacht om mee te werken. Ideaal voor alle soorten losse en compacte poeders. 100% natuurlijk haar.

De houten stelen van de kwasten zijn allemaal kort, wat ik persoonlijk wel fijn vind werken en het ligt bij mij lekker in de hand. Ik vind alle kwasten inderdaad lekker zacht aanvoelen, al had de 372 juist wat harder mogen zijn aangezien het zo wel lastig een strak lijntje zet. De 340 is lekker stevig en werkt heel erg fijn met lossere oogschaduws/pigmenten omdat hij deze goed oppakt en je zo het minst last krijgt van fallout. De 300 en 316 zijn beiden zacht, al zijn het ook weer niet de zachtste kwasten die ik ooit gevoeld heb, en ze werken fijn.

Eén nadeel is dat ze wel wat haartjes verliezen en je dus even geduld moet hebben. Na enkele keren gebruik en een zachte wasbeurt hebben ze hier gelukkig geen last meer van.

Ik ben blij dat er steeds meer kwalitatief goede kwasten voor een redelijke prijs in de schappen te vinden zijn. Zo zijn goede tools voor iedereen binnen handbereik. Ik kan zeker aanraden om eens te gaan kijken (en voelen!) naar deze kwasten en houd vooral de leuke GOSH acties in de gaten, regelmatig is er een flinke korting of 2-halen-1-betalen-actie bij Kruidvat ;)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 juli 2011 at 23:08

  De kwasten van GOSH wil ik zeker nog eens proberen, ze lijken me erg fijn!
  My recent post Herôme W.I.C. Matching Lipgloss & Nailpolish

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 10 juli 2011 at 21:44

  Heb zelf de 348, volgens mij heet dat een crease kwast maar dat weet ik niet zeker! Daar ben ik ook erg blij mee! GOSH heeft fijne kwasten!
  My recent post Shoplog, Kruidvat, Euroland, Blokker en ONLY, 10-07

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 10 juli 2011 at 20:28

  ik wil er ook!!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 9 juli 2011 at 21:24

  De oogschaduwkwast ziet er goed uit!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 9 juli 2011 at 12:30

  Ik heb er al vaker goede verhalen over gehoord. Helaas zie ik ze nooit in de winkel liggen :(
  My recent post Recept: Falafelsalade

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 8 juli 2011 at 22:22

  Ik heb de powder brush en ben er heel tevreden van !

 • Avatar van beautyvictims
  Reply beautyvictims 8 juli 2011 at 21:12

  Ik ben gek op de oogschaduwkwasten van Gosh.
  My recent post NOTD : China Glaze – Dorothy Who?

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 juli 2011 at 15:34

  Prachtige kwasten.
  Liefs, xxx
  My recent post NYC Kiss Gloss

 • Avatar van els
  Reply els 8 juli 2011 at 13:37

  Ik heb de blusher kwast, en de oogschaduwkwast van Gosh. Ik heb ook een nog grotere oogschaduwkwast en een kleinere eyeliner brush van echt haar van Gosh. Ze zijn erg fijn, vooral die laatste. Alleen ik had dus een blusherkwast die haren blééf verliezen. Ik heb gemaild naar Gosh en ze hebben me een nieuwe gestuurd (én een blusher erbij die helaas helemaal aan diggelen aankwam) en deze is goed. Ik had dus een maandagochtendmodel ;-) Goede service dus ook!!

 • Avatar van roos
  Reply roos 8 juli 2011 at 13:05

  Hmm, laat ik maar eens die blush kwast kopen.
  Ik heb er nu een van de hema, die is echt een ramp!
  My recent post Dr. van der Hoog dagcrème.

 • Avatar van liv
  Reply liv 8 juli 2011 at 12:38

  leuke review! maar ik vond de kwasten helaas niets, gewoon niet zachtgenoeg voor dat geld. ik heb kwasten van een Duitse drogisterij DM. die kosten tussen de 3-5euro en zijn suuuuuuuuuuuuper zacht. dus voor iedereen die soms in dt'land gaat shoppen, het is echt een kijkje waard. ze heten ebelin professional (dat zijn die witte). liefs liv
  My recent post Persoonlijke inslaapval-routine Persönliche Einschlaf-Routine

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 juli 2011 at 11:43

  Ze klinken wel goed!

 • Avatar van jasmine
  Reply jasmine 8 juli 2011 at 11:43

  Nieuw? Die liggen er volgens mij al enkele jaren? (ik heb de mijne in ieder geval zeker al 1 of 1,5 jaar)
  Ik gebruik altijd Goshkwasten, vooral de platte en de ronde oogschaduwkwasten zijn superfijn. :)

  Geloof wel dat ze een beetje zijn aangepast tegenwoordig, want ik haalde een tijd terug een ronde voor erbij, en die had een korter handvat.

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 8 juli 2011 at 11:19

  Ik heb deze kwasten nog niet in bezit maar ze klinken wel erg fijn. De prijs is ook wel redelijk, toch maar eens eentje aanschaffen om te proberen. Ik kan nog wel een paar goede kwasten gebruiken!
  My recent post Catrice – Modern Muse

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 juli 2011 at 10:24

  ik ben wel benieuwt :D
  My recent post Photo Of The Week: Bionic.

 • Avatar van Rani
  Reply Rani 8 juli 2011 at 09:46

  Ik was al zo lang aan het twijfelen over deze kwasten! Ze zijn erg duur, en ik dacht aan Hema kwaliteit. Maar blijkbaar zijn ze toch fijn! Ik ga er zeker een paar kopen. Trouwens de Blush Brush van Essence is heel erg fijn! & die van Catrice zullen ook wel fijn zijn, en lekker goedkoop!

 • Avatar van j0any
  Reply j0any 8 juli 2011 at 09:18

  Ze zien er mooi uit die kwasten, het lijkt me ook een stuk gemakkelijker dat ze wat korter zijn. Ik zal zeker de Kruitvat folder in de gaten houden :)

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 8 juli 2011 at 09:10

  Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar de kwasten maar heb nog geen Kruidvat in de buurt gevonden die ze verkoopt :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 8 juli 2011 at 08:41

  Fijne review! Die kwasten vind ik mooi strak zwart.

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 8 juli 2011 at 06:58

  Ik ben erg nieuwsgierig naar deze kwasten! Ik heb ze al een paar keer in mn handen gehad, maar steeds niet meegenomen. Maar ik ga er toch nog maar eens voor kijken, en zéker nu met de 1+1 actie!
  My recent post NailArt stuff! *Bling Bling*

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.