Beauty

High-tech hulpjes voor je huid van Babor

15 juli 2011


Dat stress niet goed is voor je huid merken we allemaal in de drukke en haastige periodes: de huid voelt gespannen, is gevoelig, jeukt en ziet er geïrriteerd uit. Speciaal voor deze periodes heeft Babor 2 nieuwe producten ontwikkeld: de New Skin Fluid en de Anti Stress Fluid. De hooggeconcentreerde werkstoffen zitten verpakt in ampullen van 2ml per stuk. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze producten.


Anti Stress Fluid 7x2ml, €29,00
De Anti-Stress Fluid kalmeert de huid wanneer deze gevoelig en gespannen is. Aminozuren uit riet en de paddestoelsoort Poria Cocos versterken samen met zonnebloemolie en slangenkruid, dat rijk is aan Omega 3-zuren, het weerstandsvermogen van de huid en versterken haar afweer. Bijzonder effectieve anti-stress werkstoffen zoals bisabolol, gember, ballonnenplant en specifieke peptiden laten roodkleuringen verdwijnen. Glistine berschermt de zenuweindes van de huid en kalmeert haar. De huid ziet er onmiddellijk ontspannen uit.

New Skin Fluid 7x2ml, €32,00
De New Skin Fluid regenereert de bovenste huidlagen en zorgt voor een aangenaam glad gevoel wanneer de huid na een lange dag vermoeid, gespannen of zelfs schilferig is. De BABOR onderzoekers is het gelukt om nieuwe, in water oplosbare ceramiden, uit zonnenbloem te winnen. Voor de eerste keer is het mogelijk om deze cermiden niet alleen in crèmes, maar ook in ampullen in te zetten om ze zo nog sneller beschikbaar te maken voor de huid. De ceramiden vormen samen met witte lupine en smalle weegbree het Lipid Repair Complex. Dit complex regenereert snel en effectief de lipidenmatrix en bouwt de huidbarrière op, wat de grondsteen is voor een gezonde teint en een zachte huid. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van de huid. Een onaangenaam en gespannen gevoel verdwijnt en de huid krijgt een gladde en rozig frisse teint – net als een nieuwe huid.

Het is de bedoeling dat je de ampul (van glas!) kort schudt en vervolgens tussen een dubbelgevouwen tissue openbreekt bij het gekleurde randje. Dit gaat zonder moeite, maar denk er wel aan dat je erna een scherp randje over kan houden. De inhoud van beide soorten is voldoende om goed in te werken op het gezicht, de hals en een deel van het decolleté.

Ik heb beide soorten op verschillende dagen gebruikt na een stressvolle/drukke dag met veel reizen, presentaties, afspraken etc. om de beste indruk te krijgen. Op deze dagen is mijn huid na het make-up verwijderen altijd roder en gevoeliger dan normaal en kan dan zeker wel een extra oppepper gebruiken!

De Anti Stress Fluid is een melkachtige substantie die mijn huid lekker zacht maakt en een stralende look geeft. Mijn huid lijkt een instant-boost gekregen te hebben en dat is erg fijn! Het product lijkt een plakkerig gevoel achter te laten, maar als je even wacht tot het goed ingetrokken is dan is dit direct weer weg. De roodheid in mijn gezicht neemt direct wat af en de volgende ochtend voelt mijn huid rustig en zacht aan.

De New Skin Fluid is meer vloeibaar en 1 ampul is echt meer dan genoeg voor het gezicht, de hals en het decolleté. Het smeert fijn uit en ik ‘druk’ het na het smeren met mijn platte vingers wat in de huid, dat vind ik bij een serum etc. ook altijd fijn om te doen. Nadat het product volledig is ingetrokken voelt mijn huid zacht en heeft het zo’n gezonde rozige frisheid gekregen. Mijn huid voelt de volgende ochtend gevoed en gehydrateerd aan, klaar voor de nieuwe dag!

Ik vind dit echte aanraders voor die dagen dat je huid ècht wat extra’s kan gebruiken en je moet het dan ook zien als een luxe ‘behandeling’. Neem de tijd om dit product in te werken, zonder hardhandigheid, en maak er een ritueel van. Zo ga je gelijk met een lekker gevoel je bed in.

Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Babor.nl.

Wat doe jij als extraatje voor jouw huid op stressvolle/drukke dagen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 15 juli 2011 at 21:17

  Dat klinkt erg goed!! Vooral die anti stress fluids

 • Avatar van Elyne
  Reply Elyne 15 juli 2011 at 19:28

  Het ziet er een interessant product uit , heb al veel goeds gehoord van Babor en het lijkt me wel leuk om het eens te proberen, alleen die prijs is een beetje teveel voor de hoeveelheid die je krijgt voor mij.

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 15 juli 2011 at 17:48

  Dit klinkt echt ontzettend fijn. Na al die stress van de afgelopen weken zou ik dit wel kunnen gebruiken!

 • Avatar van Evelyn
  Reply Evelyn 15 juli 2011 at 15:06

  Nice, lijken me leuke producten, wel prijzig! Met alle stress van de laatste tijd zouden ze er bij mij doorvliegen in één week… :-)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 15 juli 2011 at 13:13

  Dat klinkt heel fijn. Ik neem zelf vaak fijne maskertjes in stressperiodes en geef mezelf vaak ook wel eens een facial treatment haha. Is heerlijk ontspannen zo :)

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 15 juli 2011 at 12:36

  Oh dat klinkt fijn! Mijn huid heeft veel last van stress en dat zie je altijd gelijk, ook bij slaap tekort is dat gelijk zichtbaar. Dit hou ik zeker in gedachten!

 • Avatar van Style Influencia
  Reply Style Influencia 15 juli 2011 at 12:05

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten! Aangezien ik vaak wel een oppeppertje kan gebruiken, zullen deze producten mij wel van pas komen..

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 15 juli 2011 at 11:09

  wat apart zeg :) ziet er leuk uit…. ik gebruik weleens een maskertje om even te ontspannen

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 15 juli 2011 at 10:30

  Ik vind ze er in ieder geval al erg leuk uitzien, lijkt me een fijne opkikker bij winterse dagen…

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 15 juli 2011 at 09:36

  Lijken me fijne producten, ik gebruik graag een masker na een stressvolle dag!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 15 juli 2011 at 08:02

  Lijken me hele fijne verwenprodukten voor de huid!
  Ik neem regelmatig een maskertje, het liefst van Lush of van Juicebeauty. Het rozen-masker van Dr. Organics, is ook heel erg zacht en vind ik erg ontspannend.

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 15 juli 2011 at 06:35

  Erg fijn productl lijk me, vooral in stressvolle periodes.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.