Beauty

Illamasqua nieuwtjes

8 juli 2011


Illamasqua weet het ook elke keer weer voor elkaar te krijgen… Is het geen prachtige campagnefoto hierboven? Deze foto is van één van de nieuwtjes die ik jullie vandaag wil laten zien. De andere is een ietwat lugubere ;) Kijk mee voor meer informatie.


Als eerste de Skin Base Foundation die is geïnspireerd op de Aziatische markt met Beauty Balm Creams (BB Creams). Deze nieuwe foundation zou eenvoudig te blenden moeten zijn, een perfecte gezichtshuid moeten creëeren en een HD effect moeten geven. Hij is geschikt voor elk huidtype, maakt de huid glad, zacht en voedt deze tegelijkertijd terwijl hij een mooie dekking geeft.

Dat klinkt als een perfecte foundation en ik ben hier dan ook heel erg nieuwsgierig naar! De formule op basis van water-in-siliconen werkt als huidverzorging en foundation in één en is in 18 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik ga deze zeker uitproberen en hou jullie daarvan op de hoogte!

De Illamasqua Skin Base Foundation kost ongeveer €28,00 voor 30ml en is in 18 kleuren verkrijgbaar. Voor een handig kleurenoverzicht met vergelijking in combinatie met MAC, Bobbi Brown, NARS en YSL foundations klik hier.

Daarnaast gaat Illamasqua een unieke dienst aanbieden om, jawel, opgemaakt te kunnen worden met de meest prachtige make-up voor in je kist. Dit is speciaal voor mensen die zich in hun levende leven graag uitdrukten met make-up en die dit ook graag zouden willen op de laatste dag waarop ze voor iedereen te zien zijn als ‘Final act of Self-Expression’. Om meer over deze unieke service te kunnen lezen kan je een kijkje nemen op deze pagina.

Als laatste wil ik ook graag de Illamasqua tutorials pagina met jullie delen, hier kan je echt de meest geweldige en duidelijke filmpjes vinden van verschillende looks en trucjes. Klik hier voor alle filmpjes in één handig overzicht. Bovenstaand filmpje laat de Skin Sketching techniek zien. Mooi!

Wat vind jij van de laatste Illamasqua nieuwtjes?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Steffi
  Reply Steffi 13 juli 2011 at 18:54

  wat vreemd dat laatste :-)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 juli 2011 at 14:18

  Ik heb net pas het filmpje gekeken, en ben se®ieus onder de indruk van die pencils! Wow…

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 11 juli 2011 at 10:14

  ziet er mooi uit!

 • Avatar van roos
  Reply roos 9 juli 2011 at 14:58

  Ik vind hun nagellak altijd erg mooi.
  My recent post Catrice nagellak stash.

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 9 juli 2011 at 11:39

  Erg mooi die eerste foto! en ik ben super benieuwd naar die foundation :-) De foto van de opgemaakte mevrouw ik haar kist kreeg ik gisteren ook in mijn mail inderdaad… Ik vind het wel iets gaafs hebben, maar zou het nooit zelf kunnen aanbrengen bij een dood iemand ;-)
  My recent post Review – Max Factor Liquid Effect Pencils

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 9 juli 2011 at 09:59

  Die campagnefoto vind ik schitterend; die nagels! en die mooie oogmakeup! Die ‘Final act of Self-Expression’ vind ik een beetje luguber, haha. Maar is wel een goeie promotiestunt!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 juli 2011 at 08:58

  Ik kende het nog niet, wat een mooie foto's! Ik ben meestal zelf van de wat rustigere make-up.

 • Avatar van nailingthis
  Reply nailingthis 8 juli 2011 at 21:07

  Ik vind het zo'n prachtig merk, het wordt tijd dat ze ook gewoon een fysieke winkel hier in Nederland krijgen <3

  My recent post Catrice – Trend Edition Modern Muse‏ nailpolishes

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 juli 2011 at 21:01

  Wauw, wat een mooie en extreme make-up looks.
  Liefs, xxx
  My recent post NYC Kiss Gloss

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 8 juli 2011 at 19:45

  Die foto's van hen zijn altijd zo prachtig <3
  My recent post Tag: How much you've changed

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.