Beauty

Kiehl’s nieuwtjes

19 juli 2011


Vandaag wil ik graag wat vertellen over enkele mooie nieuwtjes van Kiehl’s, dit merk bestaat nu 160 jaar en daarom hebben ze een prachtige Limited Edition New York Heritage collectie uitgebracht. Ook zie je de Ultra Facial Oil-Free producten voor de normale tot vette huid èn de bijzondere Rosa Arctica crème voor de oudere huid. Kijk mee voor foto’s en informatie.


Vanaf september kan je bovenstaande producten uit de New York Heritage Collection vinden bij de Kiehl’s winkels. Een collectie die wordt geïntroduceerd vanwege het 160 jarig bestaan van het merk. De 4 producten in deze collectie zijn de favorieten van de klant, die voor deze gelegenheid in bepertkte oplage met zwart met gouden verpakking zijn gehuld.

Ultra facial cream (50ml, €29,00) en lotion (125ml, €29,00)
De originele Ultra Facial Moisturizer van Kiehl’s werd voor het eerst in de jaren 1960 op de markt gebracht, en is sindsdien een van de populairste producten bij de klanten en een must voor professionele visagisten in Hollywood. Deze veelzijdige vochtinbrengende gezichtscrème heeft een licht, zijdezachte karakter en is geschikt is voor zowel de normale tot droge als voor normale tot vette huidtypes.

Original Musk Oil (50ml, €53,00)
De klanten van Kiehl’s konden in 1963 voor het eerst kennismaken met de Original Musk Oil. Deze kreeg de naam “Original” omdat de samenstellers destijds geen geur kenden die ze konden associëren met het woord “muskus”. De geur is 50 jaar later bijna synoniem voor Kiehl’s geworden; het bedrijf stelt de populaire geur vandaag nog steeds op dezelfde manier samen.

Calendula Toner (250ml, €37,50)
Kiehl’s Calendula-toner met kruidenextracten werd meteen een klassieker in de jaren 1960, vanwege de verzachtende en verfrissende eigenschappen. Calendula, een extract van de goudsbloem, wordt in de alcoholvrije formule gesprenkeld om vette huidtypen op milde wijze op te frissen. Deze klassieke toner wordt gemaakt met echte, volledige bloemen die nog steeds met de hand geplukt worden en met de hand aan elk flesje toegevoegd worden.


Vanaf deze maand (juli) kan je bij Kiehl’s de Ultra Facial Oil-Free collectie aanschaffen: hydraterende en vernieuwende huidverzorgingsproducten voor de normale tot vette huid. De producten bevatten geen olie, parabenen, kleurstoffen of parfum en zorgen ervoor dat de huid in balans komt.

Reinger (150ml, €19,00
Deze schuimende, olievrije mousse verwijdert grondig onzuiverheden en vermindert overtollig talg op het huidoppervlak, wat zorgt voor een evenwichtiger ogende huid. Dankzij de wortel van de Imperata Cylindrica en citroenextracten zorgt deze sulfaatvrije formule voor een zuivere en frisse huid die niet droog aanvoelt.

Toner (250ml, €18,00)
De toner zonder olie is ontwikkeld om de overtollige talg op het huidoppervlak zichtbaar te verminderen waardoor deze direct fris aanvoelt en er gezond uitziet. Deze niet-uitdrogende, alcoholvrije formule, verwijdert mild eventuele overblijvende restanten vuil en vet zonder dat de huid het kostbare vocht verliest.

Lotion (125ml, €29,00)
Deze lichte, hydraterende lotion zonder olie helpt het overtollige talg op het huidoppervlak zichtbaar verminderen waardoor de huid niet glimt en er evenwichtig uitziet. Een complex van hydraterende bestanddelen, wortelextract van de Imperata Cylindrica, antarcticine en vitamine E zorgt ervoor dat de huid fris blijft en er de hele dag door gezond uitziet.

Gel (50ml, €29,00)
Deze niet-vette gel zorgt voor een diepe hydratatie, verzorgt van de huid en biedt een langdurige vochtbehandeling. De gel houdt het vocht vast en vermindert zichtbaar het talg zodat de huid er evenwichtiger uitziet. De formule met het wortelextract van de Imperata Cylindrica, antarcticine en komkommerextract beschermt de huid en helpt het vocht vast te houden. Het hoge gehalte aan hydraterende bestanddelen van deze formule helpt de vochtbalans van de huid te herstellen zodat deze er soepel, fris en gezond uitziet.

Vanaf eind augustus kan je deze Rosa Arctica crème vinden bij Kiehl’s. Deze crème gaat huidveroudering tegen en is samengesteld met een van ’s werelds meest zeldzame en veerkrachtige planten, de Haberlea rhodopensis. Deze bijzondere plant kan tot 31 maanden in een levenloze toestand blijven waarna hij tot leven kan komen: krachtiger dan voorheen. Dat is de rede dat deze plant ook wel de “Ressurection Flower” wordt genoemd.

De crème zorgt ervoor dat de celvitaliteit toeneemt, waardoor de elastine- en collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Daarnaast worden de huidcellen beschermt tegen vroegtijdige veroudering wat uiteindelijk zorgt voor minder vochtverlies en oxidatie van vrije radicalen, wat goed is voor de gezondheid van de huidbarrière. De crème kost €52,00 voor 50ml.

Kiehl’s is verkrijgbaar bij de Kiehl’s Store (Hobbemastraat 4, 1071 ZA Amsterdam) en te bestellen via info@kiehls.nl.

Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het mooie merk Kiehl’s. Mij spreekt vooral de Ultra Facial Cream en de Original Musk Oil aan. Naar welke producten ben jij nieuwsgierig geworden?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 20 juli 2011 at 12:00

    Errrrrg prijzig, helaas. Lijken me wel fijn namelijk.

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 20 juli 2011 at 07:17

    De Rosa Arctica lijkt mij wel wat!

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 20 juli 2011 at 01:10

    Man ik moet echt zelf ook ’s naar Kiehls, ik kwam er laatst met de tram langsop maar had haast en dus geen tijd om terug te gaan. Volgende keer moet ik er toch ’s binnen wippen. Ik hoor dat vooral de lippenbalsem ook super is.

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 19 juli 2011 at 19:06

    Het lijken mij fijne producten, ik ben er heel benieuwd naar.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Style Influencia
    Reply Style Influencia 19 juli 2011 at 17:12

    Ik lees altijd zulke goede reviews van Kiehl. Ik woon ook echt vlakbij Amsterdam dus wat zeg jij, MOET ik een keer iets van dit product uitproberen? Ik twijfel nog zo.. vooral omdat het best prijzig is en ik nooit eigenlijk goede producten voor mijn vette huid kan vinden

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 juli 2011 at 19:37

      Zoals ik het zo hoor zou de Ultra Facial Oil-Free lijn echt wat voor jouw vette huid zijn. Misschien kan je er eens binnenlopen en vragen om advies en eventueel proefjes? Succes! :)

  • Avatar van kimberly
    Reply kimberly 19 juli 2011 at 16:56

    Ik ben erg benieuwd naar de new york collection!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.