Beauty

Lancaster mono eyeshadow Rose & Eveline Cosmetics gigantic volume turbo mascara

27 juli 2011


Alweer even geleden kreeg ik een mooi pakketje binnen van Pink Lady Make Up, een Nederlandse webwinkel waar ik al eerder over schreef en mooie acties mee hield (1 & 2). Het pakketje bevatte een mascara van Eveline Cosmetics, een make-up merk waar ik eerder nog niks van geprobeerd had, en een prachtige oogschaduw van Lancaster. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een simpele look met deze 2 producten.


Dit is dè favoriete mascara van de eigenaresse van Pink Lady Make Up. De Gigantic Volume Turbo Mascara (€4,95) van Eveline Cosmetics in de kleur black. Tot 10x meer expressiviteit en dat tot 16 uur lang. Klinkt goed! Inmiddels ben ik deze mascara alweer een hele tijd aan het gebruiken en het is ook één van mijn favorieten geworden. Het borsteltje is gemaakt van polymeren haartjes waardoor je erg fijn kan werken, tot en met de kleinste/kortste haartjes, en je geen last hebt van klontjes. Met één laagje krijg je een mooie seperatie, lichte krul en volume en met een 2e laagje wordt het effect dramatischer. Mooi voor bij een smokey eye bijvoorbeeld!


De Lancaster ‘Touch of Glamour’ mono eye shadow in 102 Rose (€14,95) lijkt zo op de foto’s niet veel pigment te hebben, maar ergens heb ik het idee dat dat ook niet de bedoeling is van deze oogschaduw. Dit is namelijk dè perfecte oogshaduw om te gebruiken als highlighter, in je binnenste ooghoek en onder je onderste waterlijn voor een instant ‘frisse’ blik. De oogschaduw voelt zijdezacht aan, werkt fijn zonder te poederig te zijn en laat een mooi glansje achter zonder zichtbare shimmer. Voor mij is dit een product geworden wat ik bij zowat elke ooglook gebruik, echt een aanrader! ♥ Daarnaast is de verpakking natuurlijk ook prachtig en dat vind ik ook belangrijk. Het bijgeleverde sponsapplicatortje gebruik ik alleen nooit, ik pak er liever een kwast voor.

Voor onderstaande ‘geen make up ooglook’ heb ik enkel gebruik gemaakt de Lancaster oogschaduw en Eveline Cosmetics mascara. Dit is de look die ik meestal draag als ik een hele dag aan huis werk: zacht, fris en gemakkelijk. Je kan goed zien dat de oogschaduw het geheel ‘open’ maakt en de mascara mijn ogen genoeg defineert om mijn oog er toch niet te kaal uit te laten zien:


Bij PinkLadymakeup.nl kan je make-up aanschaffen van zo’n 40 verschillende merken. Maar één ding: op = op. Je kan hier producten vinden uit voorgaande collecties maar ook uit de nieuwste collecties, dus ga zeker eens lekker snuffelen in deze webwinkel. Je kan betalen via bankoverschrijving, de verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts €0,95 per bestelling (pakketpost €6,75) en bestellingen worden in de regel binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 30 juli 2011 at 10:38

  de mascara heb ik ook…

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 29 juli 2011 at 13:03

  Het zal aan de naam liggen, maar die Eveline mascara is echt heel goed! (ghehe) Ik had ‘m van de week op toen ik naar de sauna was, en einde van de dag zat ‘ ie er nog perfect op!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 28 juli 2011 at 21:27

  ziet er beide mooi uit!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 28 juli 2011 at 19:05

  Mooie oogschaduw! Ook al is ie een beetje licht!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 27 juli 2011 at 22:36

  Mooie wimpers en mooie oogschaduw! Ik hou wel van zo’n naturelle, frisse look.

 • Avatar van Evelyn
  Reply Evelyn 27 juli 2011 at 21:03

  Eveline Cosmetics, leuke product, en bovenal mooie naam :-p

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 juli 2011 at 19:16

  Hihi, die mascara heb ik ook. Heel fijn product.
  Liefs, xxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 juli 2011 at 18:44

  Ik hoor inderdaad ook heel veel verschillende meningen over deze mascara. Hij ziet er bij jou iig mooi uit! En de oogschaduw zou mij ook prima bevallen als highlighter, soms is een beetje minder gepigmenteerd best handig, zeker bij een mooie subtiele nude look.

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 27 juli 2011 at 18:19

  Hihi, jij hebt zo’n leuk bruin streepje in je oog ^^! Dat valt me altijd op als je een ooglook laat zien. De producten zien er mooi uit. De mascara lijkt me fijn en de mono kan volgens mij ook wel als highlighter gebruikt worden :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 27 juli 2011 at 17:37

  De mascara lijkt me wel fijn, de oogschaduw vind ik een beetje saai.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 27 juli 2011 at 16:49

  Over de mascara lees ik veel verschillende dingen, sommige vinden hem veel te sticky en uitgedroogd en anderen zijn heel tevreden.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 27 juli 2011 at 16:45

  Mascara lijkt me wel erg fijn werken (:

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 27 juli 2011 at 16:41

  Die mascara kon je eerst helemaal gratis aanvragen, ik gebruik hem nu ook, hij is heel fijn!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 juli 2011 at 16:34

  Die mascara lijkt mij erg goed, alleen die lancaster mono eyeshadow is niet echt zichtbaar op je ogen..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2011 at 16:36

   Toch kan je zeker in mijn binnenste ooghoek goed zien dat hij de huid lichter en ‘frisser’ maakt ^^

   • Avatar van Manon
    Reply Manon 27 juli 2011 at 16:40

    Ja dat is wel zo! Ik denk dat deze kleur heel mooi is bij getinte/donkere dames.. ik zou hem zelf niet zo snel kopen in ieder geval (omdat ik ook best bleekjes ben)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.