Beauty

L’Oréal Professionnel Solar Sublime

26 juli 2011


Ook al heeft het zonnetje zich de afgelopen weken wat minder laten zien, het is zomer en er komen vast en zeker nog veel mooie, warme en zonnige dagen aan. Voor die dagen is het belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen beschadiging door zon, zout water en chloor. De zomerlijn Solar Sublime van L’Oréal Professionnel Série Expert biedt professionele verzorging voor het haar tijdens en na blootstelling aan de zon. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


De producten zijn perfect op elkaar afgestemd om het haar optimaal te verzorgen tijdens mooie zomerdagen en is vooral geschikt voor normaal, gekleurd haar of haar met highlights. De technologie bevat Mexoryl S.O. wat een beschermend en isolerend laagje om de haarvezel vormt en bescherming tegen schadelijke UV-B stralen biedt. De positief geladen Mexoryl S.O. moleculen binden zich aan de negatief geladen haarvezel, waardoor het haar langdurig tot diep in de haarvezel wordt beschermt en verzorgt.

De lijn bestaat uit verschillende producten:
– Herstellende Shampoo 250ml, €12,15
Anti-Frizz Melk 150ml, €14,55
Herstellende Haarbalsem 200ml, €16,45
Herstellende Shampoo op basis van olie 250ml, €12,15
Aftersunolie 150ml, €16,45
Beschermende Spray 150ml, €14,55.

Ik heb hiervan de Herstellende Shampoo, Herstellende Haarbalsem en de Anti-Frizz Milk getest.

Laat ik ermee beginnen dat de producten allemaal een heerlijke geur hebben: zomer in een flesje! Lekkere fruitige geuren van papaya, mango, abrikoos, perzik… I love it! ^^ De frisgele kleur en de vormgeving van de verpakkingen spreekt me ook aan, zeker als het om zomerproducten gaat. De shampoo werkt zuinig en maakt mijn haar schoon en samen met de balsem zorgt het voor glanzend haar wat makkelijk doorkambaar is. Van de Anti-Frizz heb je maar weinig nodig om een glad resultaat te krijgen wat nog wat versterkt wordt als je je haar droogt met de fohn.

Zeker voor en na een dag in de volle zon zorgen deze producten ervoor dat mijn haar zijn glans behoudt en zacht aanvoelt. Dit in combinatie met de heerlijke geur zorgt ervoor dat ik deze producten graag gebruik als ik weet dat ik de hele dag in de zon ga zijn.

De L’oréal Professionnel Solar Sublime producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de L’oréal Professionnel salon. Voor meer informatie: lorealprofessionnel.nl.

Gebruik jij andere haarverzorging als je een dag vol zon (zee en strand) hebt?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 27 juli 2011 at 17:50

    Het klinkt wel heel goed, zeker de anti-frizz melk! Ik heb sowieso droog haar, dus in die zin gebruik ik niet speciaal iets voor wanneer ik veel zon, hooguit wat meer. En ik heb wat vaker een lekkere grote zonnehoed op :-) Jammer dat hij dit jaar vooral stof loopt te vergaren…

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 26 juli 2011 at 18:51

    Die geuren echt heerijk!
    Liefs, xxx

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 26 juli 2011 at 17:17

    Ik vind deze ook erg fijn! Die geur, mmmm :-)

  • Avatar van Style Influencia
    Reply Style Influencia 26 juli 2011 at 15:33

    Ik ben gek op de Loreal Professionel producten. Ik gebruik dit masker zelf ook, en hij ruikt heerlijk EN hij maakt mijn haar echt heel erg zacht! Ik bestel het altijd bij de haarshop.nl, daar zijn vaak leuke kortingen en de service is heel goed

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 juli 2011 at 13:31

      De geur is echt hemels zomers ♥ Dankjewel voor de Haarshop-tip!

  • Avatar van *~Patries~*
    Reply *~Patries~* 26 juli 2011 at 12:25

    eigenlijk gebruik ik niet speciaal iets voor als ik echt in de zon zit…. misschien wel eens handig om dat te gaan doen :$

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 26 juli 2011 at 10:37

    dat klinkt goed :)

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 26 juli 2011 at 10:15

    Klinkt best goed, ik heb nooit iets speciaal voor de zon, maar heb wel vaak een goede conditioner of een haarmasker mee op vakantie, toch een beetje xtra voeding he…;)

  • Avatar van BeautyNailsFun
    Reply BeautyNailsFun 26 juli 2011 at 09:29

    De producten zien er erg fijn uit! Ben ook erg benieuwd naar de geur! Ik heb nog nooit iets van deze producten gebruikt, maar als het zonnetje misschien nog eens gaat schijnen, ga ik ze zeker eens proberen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 juli 2011 at 13:30

      Je zal echt snel merken dat je haar na een dagje zon, zee en strand veel minder droog aanvoelen als je er producten als deze bij gaat gebruiken :-)

  • Avatar van Jill
    Reply Jill 26 juli 2011 at 09:08

    Ik ben in juni op reis geweest en had toen voor de eerste keer geen specifieke haarproducten bij voor de zon. Ben helaas terug thuis gekomen met een bosje stro :-) Gelukkig heb ik het terug in goede conditie gekregen met een paar oliebehandelingen.

  • Avatar van kimberly
    Reply kimberly 26 juli 2011 at 07:40

    Dat klinkt als fijne producten, ben erg benieuwd!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.