Beauty

Lush Gorilla Perfumes

10 juli 2011


Jullie weten dat Lush één van mijn favoriete merken is waarmee ik mijzelf graag verwen met een fijn en lekker ruikend product. Sinds enkele dagen zijn er een heleboel nieuwe geuren van de Lush Gorilla parfumeurs (Mark & Simon Constantine) te koop via de Nederlandse Lush webwinkels. Een geur uitzoeken is altijd wat lastig, maar met de verhalen van elke afzonderlijke geur wordt een keuze maken misschien wat makkelijker. Benieuwd naar alle geuren en omschrijvingen? Lees dan zeker even verder.


1000 kisses deep

Mark maakte dit parfum ter ere van zijn vrouw en de liefde die ze delen. 1000 Kisses Deep is een diepe, delicate geur waarin je noten terugvindt van abrikoos en citrus. Het omvat een enorm spectrum van gevoel; complex en vol emotie. Alles waar echte liefde om draait.

b-scent
Een stijlvol en vrouwelijke combinatie van rozen en citrus. Toen Mark deze geur creeerde dacht hij aan jonge Franse meiden in de bloei van hun leven.

cocktail
Een hommage aan de klassieke Franse parfumhuizen die hun geuren maken met schitterende, natuurlijke ingredienten. De belangrijkste geurnoot in dit parfum is ylang ylang. Cocktail draag je met een leuk jurkje en een fancy drankje tijdens een avond uit. De perfecte nachtvlinder.

dear john
Geboren uit de passie en pijn van verliefd en verlaten. Dear John is voor alle mannen die we eens adoreerden. Een donkere mix van koffie, hout en kruiden met een vleugje citrus. Een ongewone geur die je direct terugbrengt naar dat ene moment.


ginger
Ginger is een klassieker. De warmte van echte gember en exotische noten van mimosa, roos en jasmijn zorgen voor een spannende combinatie. Ginger is de topper, dat verandert niet.

icon
Als dit parfum een man was, zou je hem herkennen aan z’n paars fluwelen colbert. Verstrooid en briljant. De kerkachtige geur van mirre in combinatie met frisse oranjebloesem vormen een betoverende geur die je niet meer loslaat.

lady boy
Ladyboy is voor mannen en vrouwen, gewaagd en geweldig. Een geur die gemaakt is voor je blote huid, sexy en flirty. De inspiratie komt van de Braziliaanse stranden, heet en vol temperament (niet alleen door de hoge temperatuur).

love
Geinspireerd door jonge liefde, zoet en onschuldig maar vol vragen en kopzorgen. Verleidelijke appels en kruiden brengen je terug naar die spannende vlinders in je buik.


superworldunknown
Als je het niet meer weet en op zoek bent naar jouw weg, volg dan het advies van zangeres Karin Park en duik in de Superworldunknown. Een wereld zonder beperkingen en vol mogelijkheden. Deze combinatie van citrus en chocolade is als een surrealistische droom.

the smell of wather turning
Deze geur haalt een trucje met je uit. Het is net een onweersbui maar dan omgekeerd. De geur begint met de frisheid die je in het bos ruikt als de wolken openbreken. Hij ontwikkelt zich met een donker, rookachtig karakter. Een soort electriciteit die je voelt voor de bui losbarst. De geur eindigt met de geuren van zoet hooi en hout. Alsof je door een zonovergoten veld loopt.


breath of god
Breath of God, het meesterwerk van Simon Constantine is opgebouwd uit twee delen. Inhale belichaamt het vrouwelijke, frisheid en natuurlijke schoonheid. Exhale staat voor het mannelijke en donkere van Tibetaanse tempels. Samen vormden deze twee geuren het parfum Breath of God. Ze zijn nu apart verkrijgbaar als parfumolie.

the smell of freedom
Het parfum The Smell of Freedom vertelt het verhaal van drie inspirerende mensen die Simon Constantine tijdens zijn reizen tegenkwam. Ze hadden allemaal gevangen gezeten en zijn nu vrij. The Smell of Freedom belichaamt hun verhaal in drie aparte geuren die zijn samengebracht. De drie geuren waaruit dit parfum is opgebouwd zijn nu apart verkrijgbaar als parfumolie.

Alle geuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; solid perfume, flacon, atomiser of mini versie. Voor alle prijzen en verdere informatie neem je een kijkje op Lush.nl. Mij spreken persoonlijk cocktail, ginger en icon aan en ik wil ze dan ook zeker eens gaan besnuffelen. Ben benieuwd!

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Serberry
  Reply Serberry 29 november 2011 at 21:25

  Ik heb ginger en ik heb love. Love ruikt een beetje naar Fizzbanger en doet men vaak denken aan appeltaart. Heerlijk! Ginger is ook lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 november 2011 at 23:56

   Aaahhhh, nu maak je mij ook weer heel nieuwsgierig naar die geuren ^^

 • Avatar van roos
  Reply roos 11 juli 2011 at 20:05

  Love en b-scent lijken me erg lekker!
  My recent post Flashmobs.

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 11 juli 2011 at 13:18

  Cocktail lijkt me lekker en Love ook!
  My recent post Tag: How much you've changed

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 11 juli 2011 at 12:26

  ze lijken me allemaal wel fijn haha

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 11 juli 2011 at 08:10

  Love is mijn favoriet, blijft (in ieder geval bij mij!) het langst ruiken. Heeft Lush ook een bath ballistic van (Fizzbanger), I love it! Maar ik vind de olieën van The Smell of Weather Turning ook heel lekker, zijn wel erg heftig, dus je hebt er maar een heel klein drupje van nodig!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 juli 2011 at 23:01

  Wat leuk dit, zeg! 'Love' lijkt me erg lekker, appel en kruiden <3

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 10 juli 2011 at 22:27

  Ik heb na het lezen van de hemelse omschrijvingen, echt het idee dat ik een hele wereldreis gemaakt heb. Ginger spreekt mij persoonlijk het meest aan. Tip voor jou als hij je ook lekker lijkt: De Kleed Me Uit douchegel van Bourjois, ruikt minstens zo heerlijk en bevat ook gember.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juli 2011 at 10:44

   Dankjewel voor de tip, klinkt goed! ^_^

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 10 juli 2011 at 22:25

  echt apart dit! moet eens wat proberen van lush, want heb er nog niets iets van gehad!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 10 juli 2011 at 20:40

  Vind het lastig om geuren online te kopen en te beoordelen maar verdorie je maakt me met de beschrijvingen wel heel erg nieuwsgierig, toch 's gaan ruiken als ik weer 's bij een Lush in de buurt ben.
  My recent post Catrice – Trend Edition Modern Muse‏ nailpolishes

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 10 juli 2011 at 19:59

  Dear John lijkt me wel speciaal. Die wil ik zeker eens ruiken

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 10 juli 2011 at 19:50

  Hier ben ik héél nieuwsgierig naar! Maar indd lastig om een geurtje uit te zoeken via de webshop.. ;)
  My recent post MAC Fashion Flower – Lipgelée

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 10 juli 2011 at 19:41

  HMM<3 ze lijken mij echt een heerlijke geur te hebben.
  Liefs, xx
  My recent post Like the blue sky full of stars

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 10 juli 2011 at 19:34

  Ik had ze ook al gezien en was de vorige keer bijna in de verleiding gekomen om er een paar te bestellen. Toch niet gedaan en achteraf wel een beetje spijt van. Maar binnenkort wil ik weer gaan bestellen, dus dan ga ik zeker iets hiervan bestellen. :D
  My recent post Besteld bij H&M #4

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 10 juli 2011 at 19:28

  Een vriendinnetje van me heeft er een aantal. Ze ruiken echt heeeeerlijk! Ondanks dat ik een echt parfum-meisje ben, vind ik deze heel erg lekker ruiken.
  My recent post Onderweg: Forever 21

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.