Media

Magazine tip: Beau Monde pocket & SHE

28 juli 2011


Zo ongeveer 1 à 2 keer per maand laat ik jullie enkele magazines zien die ik de moeite waard vond om te lezen en daarom als tip aan jullie door wil geven. Deze keer gaat het om de Beau Monde in handige pocketeditie (voor in de tas, om tijdens een treinreis te lezen bijvoorbeeld) en het Engelse SHE. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.


In de Beau Monde (€2,95) lezen we deze keer mooie interviews met o.a. Sylvana Simons en Beyoncé en nemen we een kijkje in de kledingkast van Danie Bles. Verder is er natuurlijk ook weer veel te lezen over allerlei andere onderwerpen van beauty tot mode en leuke columns.

Koop de Beau Monde in pocket editie bij MagVilla.


Het Engelse magazine SHE (€7,25) was voor mij eerder nog onbekend, maar ik ben er goed door verrast! Er staan veel items in over mode, beauty en lifestyle, en dit wordt aangevuld met goede artikels als deze keer bijvoorbeeld over de gevaren van internet. Leuk extraatje: door de beautytips en -advertenties zie je veel producten voorbij komen die hier (nog) niet in de schappen liggen!

Koop SHE online bij MagVilla.

De verzendkosten bij MagVilla bedragen nooit meer dan €1,95 per bestelling en je kan er betalen via iDeal, bankoverschrijving of eenmalige machtiging. De tijdschriften uit dit artikel zijn mij toegestuurd door MagVilla.

Welke tijdschriften lees jij graag?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 augustus 2011 at 00:42

  Ik heb veel abonnementen op het moment (ook een aantal opgezegd voordat ik de volgende rekening binnen krijg). Jackies vind ik erg leuk. De vernieuwde lay-out vond ik niet zo mooi, maar die is alweer aangepast en nu wel meer naar mijn smaak. De inhoud vind erg goed. Heel veelzijdig en mooie balans tussen inhoudelijk en uiterlijk. De Maie-Clair vind ik leuk omdat het goede artikelen bevat. De Glamour heb ik al heel lang, dat abonnement zeg ik niet snel op. Ik vind dat een heerlijk magazine en heel handig om mee te nemen in mijn handtas. Daarnaast koop ik soms de Cosmo, Grazia en heel soms een tijdschrift als de Linda of Beaumonde.

 • Avatar van roos
  Reply roos 31 juli 2011 at 21:14

  die beau monde had ik ook gekocht, hij is erg leuk! :)
  ik lees normaal veel cosmogirl en elle. maar de soms vind ik het ook erg leuk om dingen zoals beau monde of marie-claire te lezen.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 juli 2011 at 01:43

  Ik ben gek op magazines en kan ze dan ook moeilijk weg doen. She lijkt mij een mooi blad toe.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 30 juli 2011 at 10:41

  ik lees veel hobbymagazine1s maar de laatste tijd ook de cosmopolitain, marie-claire en glamour

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 29 juli 2011 at 13:05

  Jaaa in die Beaumonde sta ik, hehehe :P Dat andere blad kende ik nog niet, klinkt wel erg leuk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 28 juli 2011 at 22:13

  Wat een leuk tijdschrift. Ik lees de Glamour, Cosmogirl ect.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 28 juli 2011 at 16:58

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar de kledingkast van Danie ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.