Media

Magazine tip: Nouveau & Elegance

5 juli 2011


Ook deze maand heb ik weer leuke magazine tips voor jullie van tijdschriften die je misschien normaal niet zo snel zou aanschaffen, maar zeker eens een kijkje waard zijn. De tips van vandaag zijn de Elegance en Nouveau. Beide uitgaves zijn van juni 2011, maar er zijn meer dan genoeg redenen om deze alsnog aan te schaffen. Kijk mee voor sneak peeks uit deze magazines.Bovenstaande foto’s komen uit de Elegance van juni 2011, €5,25. Een kleine 150 pagina’s vol mode, shopping, interviews, reportages, beauty, reizen, lifestyle, kunst en cultuur. Zoals je ziet is het een erg veelzijdig blad en je kan er uren in lezen. Enkele onderwerpen die eruitspringen in deze uitgave: de nieuwste strandtassen, bloemdessin jurken, hoge hakken, Katherine Heigl, het levensverhaal van J.K. Rowling, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plastische chirurgie (een lunchbehandeling???), waterproof mascara test, Brazilië en een verslag van de verkiezing Zakenvrouw van het jaar 2011.


Bovenstaande foto’s komen uit de Nouveau van juni 2011, €5,25. Dit is een magazine in de 25 jaar editie vol mooie rubrieken als interviews, reportages, mode, beauty, wonen, reizen, culinair en verschillende columns. Enkele highlights uit dit artikel: Liz Hurley, de ideale man, Claudio Ferrici, prinses Camilla, beautytips voor in de zon, sensuele modetips, zomerse salades (zie de foto hierboven, mmmm!) en meer leuks.

De magazines Nouveau en Elegance zijn online te koop bij MagVilla.nl. De verzendkosten bedragen nooit meer dan €1,95 per bestelling.

Deze tijdschriften zijn mij toegestuurd door MagVilla.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 5 juli 2011 at 21:22

  Deze bladen lijken me erg leuk! Ik hou wel van zulk soort bladen. Vaak kun je er ook veel inspiratie in terugvinden.
  My recent post NOTD: China Glaze – Lemon Fizz

 • Avatar van @nindegroot
  Reply @nindegroot 5 juli 2011 at 21:18

  Nu ben ik stiekem heel blij dat mijn vriend werkt bij het bedrijf dat de advertenties plaatst in de Elegance, ik heb 'm dus altijd gratis :) Het is inderdaad een heel fijn tijdschrift met klasse, zorgt er dus ook voor dat de producten 9 van de 10 keer niet in mijn budget passen wat erg jammer is.

 • Avatar van j0any
  Reply j0any 5 juli 2011 at 20:27

  Klinkt wel als een leuk blad maar jeetje, als ik die prijzen zie op de foto dan denk ik toch dat ik liever de libelle of de flair aanschaf want zo'n dure items passen helaas niet in mijn budget. Wel heel goed voor inspiratie lijkt me.

  groetjes j0any
  My recent post Zeeman is hip!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 5 juli 2011 at 20:14

  Die lijken mij best leuk, bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.