Beauty

Michael Todd naked kiss lipstick & powder blush

12 juli 2011


Michael Todd. Tot voor kort had ik alleen nog maar van het merk gehoord en was ik er wel nieuwsgierig naar. Tot ik bij de laatste keer in de showroom van Enchantra mijzelf niet in kon houden en 2 producten kocht. Ik ging voor 2 producten in basiskleuren, voor elke dag. Het is geen budgetmerk, maar voor producten van goede kwaliteit ben ik bereid om wat meer te betalen. Ben je benieuwd of ik deze producten de prijs waard vind? Lees dan zeker even verder.Laat ik ermee beginnen dat ik de verpakkingen mooi vind, ook de doosjes daaromheen. Ik koos de naked kiss lipstick in Satisfaction (4gr. €14,95) en de powder blush in Sugar Daddy (3gr. €14,95). Ik was al een lange tijd op zoek naar een perfecte ‘my lips but better’ lipstick en deze viel mij direct op. De blush matchde daar weer mooi bij en past goed bij mij: roze en frisse blosjes! ^_^


Hierboven zie je de lipstick in warmer èn in koeler licht om zo de kleur goed te kunnen zien. Ik denk dat het een kleur is die iedereen wel goed zou kunnen hebben. De pigmentatie is goed, je kan hem opbouwen en hij voelt heerlijk zacht aan op de lippen. Door de vochtinbrengende ingrediënten verzorgd hij de lippen ook nog eens en dat is zeker wel fijn.


Al met al vind ik dit een erg fijne lipstick die bij zo goed als elke make-uplook past en ik gebruik hem erg vaak.


Hierboven zie je de blush ook weer in koeler en in warmer licht, is hij niet prachtig? Als je op hebt gelet in mijn laatste favorietenfilmpje dan zag je hem ook al voorbij komen, dus je kan wel zeggen dat ik blij ben met mijn aankoopje! Hij geeft een zachte, frisse blos en past bij een naturelle èn donkere ooglook. Door de glans/shimmer die erin verwerkt zit werkt hij gelijk als highlighter.

De pigmentatie is zeker goed, je hoeft de blush maar aan te tikken met je kwast en er komt al genoeg kleur vanaf voor 1 wang. Omdat ik nogal bleek van huidskleur ben is dit voor mij erg fijn. Op de swatch hieronder kan je goed zien dat het een koelere rozetint is:

Kortom: ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes en 1e producten van Michael Todd. Het assortiment van dit merk is uitgebreid en ik heb er dan ondertussen ook zeker een leuke wishlist van aangemaakt ;-)

Op MichaelToddCosmetics.nl kan je de complete collectie bekijken en bestellen. Je betaald er met iDeal, creditcard of bankoverschrijving. De bestelling wordt binnen enkele werkdagen bezorgd.

Heb jij ervaring met dit merk? Zo ja, wat is een echte aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 juli 2011 at 11:22

  Prachtige producten heb je gekocht! :D Love it!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 juli 2011 at 22:44

  Ohh die’s zeker mooi! <3 Prachtige kleur ook!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 juli 2011 at 19:28

  ziet er beide super uit :D

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 12 juli 2011 at 18:21

  Mooie kleuren! Ik heb Mango blush van dit merk, ook al een van me favorieten :)

 • Avatar van Liv
  Reply Liv 12 juli 2011 at 17:03

  hoi curvacious, hopelijk is het probleem al opgelost, maar vooral nog niet hier de reactie (je vroeg erom op twitter;)) groetjes, liv

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juli 2011 at 17:04

   Het probleem is inderdaad al opgelost, dankjewel :)

 • Avatar van petra
  Reply petra 12 juli 2011 at 16:33

  Oh, dit merk kende ik nog niet!!
  Ziet er heel mooi uit!!

 • Avatar van roos
  Reply roos 12 juli 2011 at 16:18

  Beide erg mooie producten!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 12 juli 2011 at 15:38

  prachtige producten!

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 12 juli 2011 at 15:10

  hele mooie producten zeg
  My recent post Kruitvat Aanbiedingen

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 12 juli 2011 at 14:01

  Wat een mooie en draagbare kleurtjes .. <3
  My recent post Benefit Cha Cha Tint – Lip &amp; Cheek Stain

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 12 juli 2011 at 12:49

  het ziet er erg mooi uit! ik heb zelf niets van dit merk.

 • Avatar van Joan-LovelyStuff
  Reply Joan-LovelyStuff 12 juli 2011 at 11:22

  De blush vooral vind ik erg mooi, maar de lipstick is ook zeker niet verkeerd! :D
  My recent post Today’s Nails; Catrice – I Scream Peach!

 • Avatar van Divaofgeneva88
  Reply Divaofgeneva88 12 juli 2011 at 10:56

  Wauw die blush, I'm in love <3 De lipstick staat je prachtig!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 12 juli 2011 at 10:36

  Die blush is mooi!
  My recent post update: contest winner

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 12 juli 2011 at 10:04

  Die lipstick lijkt me echt heel fijn. :)
  My recent post Nivea Visage – Verwennend honing masker [review]

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 12 juli 2011 at 09:57

  Wauw, wat een mooie spulletjes! De blush is erg mooi!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 12 juli 2011 at 09:51

  Erg mooi! De blush zou ik zelf ook kopen. De lipstick vind ik ook super. De kleur van de swatch vind ik trouwens heel erg verschillen van de kleur op je lippen. Op je lippen lijkt het heel erg pink!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juli 2011 at 09:54

   Dat bedoelde ik inderdaad ook te laten zien met de swatch (warm licht) en de lipfoto (koel licht), het is zo’n kleur die er bij mee lijkt te kleuren <3

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 12 juli 2011 at 09:33

  Die blush is erg mooi!
  My recent post Zomer bij Yves Rocher! Limited Edition Couleurs Nature Producten

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 12 juli 2011 at 08:52

  Mooie spulletjes, vooral de blush is een beauty!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 12 juli 2011 at 08:17

  Ik had er eens besteld maar kreeg m'n geld terug omdat het niet meer op voorraad was. Was toen een actie met kortingscode waarmee ik echt megaveel korting kreeg, dus ik baalde als een stekker. :(
  Mooie kleur lipstick en blush. Ik heb eens een lipstick gehad die er ongeveer hetzelfde uit zag, geen idee meer welk merk. :O
  My recent post LOTD: Sleek Storm palette + outfit

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.