Beauty

Palmer’s Cocoa Butter Formula SPF15

13 juli 2011

Alweer even geleden schreef ik over de Palmer’s Cocoa Butter Formula producten (klik hier voor dat artikel) en vertelde ik jullie dat ik enthousiast ben over deze lijn, zeker voor mijn droge huid. Nu is er een bodylotion met factor 15 aan deze lijn toegevoegd en wilde ik deze als tip tussendoor graag even met jullie delen. Kijk mee voor meer foto’s en informatie.


Naast dat deze versie factor 15 bevat en je er dus met een mediumprotectie even de zon mee in kan, verstevigt deze de huid en zou hij helpen bij striae/huidstriemen. De SPF in dit product werkt tegen zowel UVB als UVA stralen, mooi meegenomen!

Ook deze bodylotion heeft die typische cacaogeur die deze Palmer’s producten allemaal hebben. Een geur waar je van moet houden, maar ik vind hem zeker erg aangenaam. De bodylotion smeert gemakkelijk uit, zorgt ervoor dat mijn droge huid een heel stuk minder droog aanvoelt èn iets minder snel verbrand.

De producten van Palmer’s zijn bij zowat elke drogisterij te koop en dat is altijd prettig.

Wat vind jij van de geur van deze cacaoproducten? Hate it or love it?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 17 juli 2011 at 20:25

  spf 15 vind ik persoonlijk totaal geen pluspunt.. het is voor mij gewoon echt niet voldoende en zal dus alsnog zonnebrand creme op moetn smeren. ook gebruik ik dit liever voor ik naar bed ga dan is mijn huid de volgende ochtend altijd zo lekker zacht.

  vind de geur alleen wel echt een groot nadeel, vind het zo stinken!

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 14 juli 2011 at 21:43

  Ziet er goed uit, ik zou het eerst moeten ruiken. Op zich hou ik wel van coconut :)
  Leuk artikel!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 14 juli 2011 at 11:53

  Ik weet niet of ik wel echt dol op deze geur zou zijn.. Denk inderdaad dat je hem eerst moet ruiken en dan kunt zeggen of je er van houdt of niet. Ben best benieuwd

 • Avatar van ally asphyxia
  Reply ally asphyxia 14 juli 2011 at 00:07

  dit is echt even totaal off topic maar er moet even gezegd worden hoe gaaf ik je blog vind, dat het ook gericht is op plus size vrouwen! Super!
  Ally

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2011 at 11:13

   Ahww dankjewel, supertof om te horen!

 • Avatar van roos
  Reply roos 13 juli 2011 at 21:56

  Hmm ik denk niet dat het echt mijn geurtje is :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 13 juli 2011 at 20:47

  Ik hou wel van die typische cacaogeur. En Palmer’s produkten zijn altijd zo lekker en voedend. En wat handig, met SPF15!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 juli 2011 at 20:18

  Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 13 juli 2011 at 19:45

  Deze klinkt wel heel erg lekker!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 13 juli 2011 at 19:32

  Ik houd wel van de geur. Ik denk niet dat het voldoende beschermt voor een dagje strand, maar wel fijn dat je nu ook kunt kiezen voor spf voor “iedere dag”.
  Ik vind het jammer dat je voor het woord “hate” hebt gekozen, dat zie ik niet graag, wan haten is een heel groot woord en kwalijk iets.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2011 at 19:36

   Het is natuurlijk niet op die manier bedoeld, het is een normale Engelse uitdrukking :)

   • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 13 juli 2011 at 19:41

    Komt in mijn ogen ook niet rot over, maar je kunt er altijd nog ‘loving it or leaving it’ van maken ;-)

    Ben dol op de spullen van Palmers trouwens, jouw schuld! :-)

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 13 juli 2011 at 19:30

  Normaal gezien ben ik echt gek op cacaogeur! Normaal gezien heb ik altijd de bruine variant van Vaseline, die ruikt heerlijk. Ik heb twee weken geleden deze gekocht, maar die vind ik veel te zoet ruiken… Ik gebruik ‘m wel gewoon, maar zal het niet snel opnieuw kopen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.