Beauty Reizen & vrije tijd

Persbericht: Ga op beautyreis met Thijs Willekes!

7 juli 2011


Beautycoach en tv-persoonlijkheid Thijs Willekes lanceert in samenwerking met Take Me to Slovenia, een compleet nieuw concept ‘Op beautyreis met Thijs’. Geheel conform zijn “So Thijs” stijl, streeft Willekes er naar om vrouwen op een zo persoonlijk mogelijke manier te bereiken. Zoals hij zelf met regelmaat aangeeft zijn beautytips & tricks er voor iedereen, dus niet alleen voor sterren. Alle reden dus voor de populaire beautycoach om naast zijn tv-programma’s, dvd’s en boek, ook waar mogelijk de vrouwen die hij wil bereiken, zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Met de introductie van ‘Op beautyreis met Thijs’, biedt hij vrouwen de gelegenheid om samen met hem een weekend lang de beste beautygeheimen te ontdekken tijdens een ontspannende reis.

Over ‘Op beautyreis met Thijs’
Wie zin heeft om een heerlijk weekend alleen, of samen met een vriendin, te genieten van een keur aan inspirerende workshops, ontspannende vertroetelmomenten, zintuigprikkelende natuurschoon, stijlvolle luxe en nog veel meer fijne dingen des levens, kan nu op beautyreis met niemand minder dan tv-personality en beautycoach Thijs Willekes.

Gedurende drie dagen is Thijs niet alleen gastheer, maar zal hij tevens zowel persoonlijke adviezen geven, als een aantal workshops op het gebied van beauty. En dit alles in een ultraluxe hotel – en voormalige zomerpaleis – Vila Bled, gelegen aan één van de mooiste, meest romantische meren ter wereld: het meer van Bled in Slovenië. Geniet van de talloze tips, fijne beautybehandelingen, heerlijke lunches & diners en een fijn reisavontuur in gezelschap van Thijs.

Het programma
Na een korte vliegreis van circa anderhalf uur, komen Thijs en zijn gasten aan in Slovenië. Vanaf het vliegveld wordt direct richting het pittoreske meer van Bled gegaan, alwaar men in het grandioze Vila Bled ontvangen wordt met een welkomstdrankje. Hierop volgt een grandioze lunch en een kennismakingsgesprek met Thijs, waarbij een ieder in gelegenheid is om de persoonlijke beautyuitdagingen kenbaar te maken. Om de reis zo ontspannen mogelijk te maken, is er tijdens de middag een massagebehandeling geboekt, voorafgaand aan een gezellig diner.
Op zaterdagochtend na het ontbijt geeft Thijs een uitgebreide beautyworkshop, waarna een lunch volgt. In de middag staat er tweede workshop op het programma. Daarna is er tijd voor een luxe spamoment, met de mogelijkheid tot diverse behandelingen.

Vanzelfsprekend kunnen de gasten gedurende de gehele reis bij Thijs terecht met al hun vragen op beautygebied. ’s Avonds wordt men wederom verwacht voor een genoeglijk diner.
Op zondagochtend is er een miniworkshop tijdens het ontbijt, waarna het gezelschap vertrekt naar de nabijgelegen hoofdstad Ljubljana. Hier kan men al naar gelang uitvoerig winkelen door de oude, maar o-zo charmante straatjes, vol grandioos winkelplezier, koffie of thee drinken in één van de talloze fraaie restaurantjes aan de rivier, of een cultureel bezoekje brengen aan het oude kasteel dat het kloppend hart van deze betoverende stad vormt. Ook op deze laatste dag is er een gezamenlijke lunch en wel in één van de leukste restaurants die deze stad rijk is. Aan het eind van de middag vertrekt men richting de luchthaven, waarna men rond half negen ’s avonds weer in Nederland is.

Bij deze reis zijn bovenstaande activiteiten (workshops) inbegrepen, inclusief vliegreis, overnachtingen, transport, ontbijt, lunch en diner. Niet inbegrepen is de reis van en naar Schiphol vanuit de eigen woonplaats, evenals persoonlijke additionele consumpties, additionele beautybehandelingen, gebruik van minibar en drankjes in het algemeen.

De eerste beautyreis met Thijs zal van 7 t/m 9 oktober a.s. plaatsvinden. Let wel, tijdig reserveren is geboden, er is per reis een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: € 995,- * Toeslag 1 persoonskamer : € 150,- Voor boekingen: TakemetoSlovenia.com.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 8 juli 2011 at 02:19

  Volgens mij kan dat inderdaad heel gezellig worden :-) Ik mag hem wel, die Thijs! Onbetaalbaar uiteraard, zo'n reis, maar wat maakt het uit!

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 8 juli 2011 at 01:21

  Ik vind hem zo'n leukerd! Het lijkt me ook echt te gek zo'n weekend met hem.
  My recent post Trendspotting: Feather hair extensions

 • Avatar van beautyandso
  Reply beautyandso 7 juli 2011 at 23:14

  Klinkt wel goed en leerzaam! Maar helaas gaat dit iets boven budget! :)
  My recent post ‘Aromachologie’ met de EasyScent™Home

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 7 juli 2011 at 22:15

  I love Thijs!! Lijkt me een heel leuk weekend en ook erg leerzaam (Thijs heeft altijd zo'n goeie tips!), maar oei… wel erg duur hè, voor 3 dagen… al is t wel erg verleidelijk.. :D

 • Avatar van Beauty By Michelle
  Reply Beauty By Michelle 7 juli 2011 at 21:51

  Respect voor Thijs. Wil mss zijn boek een keer kopen
  My recent post 5 juli 2011 ~Shoplog Boozyshop~

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 7 juli 2011 at 20:50

  WAAROM zit Thijs z'n haar altijd zo perfect?

  Lijkt me wel een leuk programma overigens. ;)
  My recent post Nieuw: verzorgingslijn Pure System van Yves Rocher

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juli 2011 at 10:47

   Haha! Jaaa mooie kop met haar heeft hij <3

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 juli 2011 at 20:08

  Het lijkt mij een leuk programma. Maar ik ga niet mee :P
  Hahhaahaha.
  Liefs, xxxx
  My recent post Catrice, lashes to kill and black eyeliner.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.