Fashion

Persbericht: PICARD herfst/winter 2011

14 juli 2011


PICARD presenteert een wintercollectie die menig vrouwenhart sneller zal doen kloppen, mede dankzij de super sterke belijningen, de zachte contouren en de heerlijke sporty meets classy uitstraling. Een sublieme collectie, waarin authenticiteit, sportieve flair en vederlichtheid de nieuwe modellen op de best mogelijke wijze karakteriseren. De tassen van PICARD brengen je outfit in stijlvolle harmonie en garanderen een perfecte look, dag in dag uit.


De herfst/winter collectie van PICARD bestaat uit meerdere fantastische gezichten, zodat de overgang tussen casual overdag en extravagant ’s avonds, op een vloeiende en subtiele manier verloopt. ’s Avonds creëer je met de tassen van PICARD een sophisticated en een tikkeltje wilde uitstraling, terwijl je overdag sereen en natuurlijk overkomt.

Ook over het gebruik van materialen en details is zorgvuldig nagedacht, met stoer leer in verschillende bewerkingen en panterprint-patronen die een opvallende, fantastische verschijning neerzetten. Stijlvolle sloten, gespen, riemen, kettingen en kwasten worden op geniale wijze gemixt met plaatjes en plooien in alle soorten en maten. PICARD zet op deze manier een ware collectie aan echte eyecatchers neer waar je niet om heen kunt.

Binnen de sfeer van Mist of Avelon, voert het natuurlijke herfstachtige landschap de boventoon. De tassen zijn mysterieus en nostalgisch, de kleuren sluiten naadloos aan op het herfstachtige kleurbeeld, bestaande uit groen, khaki, lichtbruin, zilver, mistig grijs, zwart en koper. De look die bij dit thema past is sprookjesachtig met een romantische touch, waarbij leren modellen centraal staan. Het samenspel van matte en glimmende materialen, evenals glanzend leer benadrukken deze romantische look op een perfecte manier.

Een combinatie van androgyn chic en de serieuze invloed van de industriële revolutie, creëren een diversiteit aan chic-sobere tassen met harde, heldere vormen. Ingetogen zwart, metallic, karamel en roest brengen een rauwe, stoere sfeer teweeg, die ragfijn aansluit op de sfeer van het najaar.

Gelukkig bevat de herfst/winter collectie van PICARD ook een kwistig, kleurrijk en krachtig thema, geïnspireerd op de rijke, weelderige atmosfeer van St. Petersburg. Dit thema is een eerbetoon aan de rijke stijl van de 17e en 18e eeuw en bestaat uit kostbare, zware materialen zoals velvet, velours, satijn, lak brokaat en imitatie bont. Het kleurenpalet bestaat uit rijke toontinten met een twist van extravagantie en joie de vivre à la Anna Karenina. PICARD gaat voor pure dramatiek binnen dit thema met fantastische kleuren zoals, forest green, robijn, khaki en café, gecombineerd met goud en brons accenten.

Voor verkoopadressen van PICARD kan je kijken op Eurofox.nl, voor meer informatie: Picard-Lederwaren.de. De tassen beginnen voor een klein model rond de €39,95 tot €249,00 voor een groot model.

Ik heb veel prachtige tassen voorbij zien komen en de prijs vind ik voor mooie lederen tassen die tot in de puntjes zijn afgewerkt ook reëel. Wat vind jij van deze tassencollectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ledertaschen
  Reply Ledertaschen 28 november 2013 at 06:25

  ziet er mooi uit xx

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 15 juli 2011 at 20:00

  prachtige tassen!!

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 14 juli 2011 at 20:52

  Er zitten erg mooie tassen tussen! Vooral de bovenste twee, kleuren zijn echt prachtig.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 14 juli 2011 at 20:29

  oooooooo er zitten zeker een paar mooie pareltjes bij…. *Kwijl*

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 juli 2011 at 20:18

  super mooie tassen :D

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 14 juli 2011 at 19:37

  Mooie tassen, die bruine vind ik vooral erg mooi!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.