Fashion

Plus Size: Bagoes Mode

16 juli 2011


Eén van de meest uitgebreide grote maten webwinkels die ik ken moet toch wel Bagoes.nl zijn. Niet alleen vind je hier een enorm aanbod aan kleding van veel verschillende merken (t/m maat 60), ook kan je hier terecht voor leuke accessoires, mooie laarzen en lingerie. Kijk mee voor meer informatie over deze webshop voor curvy ladies.

Bij Bagoes luisteren ze naar de vraag van de volle vrouwen en daarom is het aanbod van merken zo enorm uitgebreid. Je kan er terecht voor de nieuwste items van o.a. Carmakoma, Studio, Veto, Zizzi Jeans en Mat Fashion. Of je nu op zoek bent naar die perfect passende broek, vrolijk zomerjurkje of een lekker warm vest, hier kan je zeker slagen.

De webwinkel zelf is overzichtelijk en alles wijst zichzelf. Enkele fijne pagina’s om in gedachten te houden tijdens het shoppen: de handige maattabellen, alles over de vaste-klanten voordeelkaart en niet te vergeten: de Bagoes Outlet voor mooie aankoopjes tegen wel hele fijne prijsjes.


Al eerder vertelde ik dat je ook voor laarzen met een wijde schacht goed kan slagen bij Bagoes. Het moet geen enkele moeite zijn om hier een passend model te vinden voor de dikkere kuit aangezien er laarzen zijn tot een kuitwijdte van 60cm. Je vind hier onder andere JJ Shoes, HOH Walkers en Bladelli. Om je outfit helemaal af te maken mogen ook de accessoires niet ontbreken. Zo zijn er in de webshop riemen (t/m een omvang van 140cm), tassen, sieraden en shawls te vinden om je look helemaal ‘jezelf’ te maken:

Winkelen bij Bagoes.nl is heel erg gemakkelijk, alles staat duidelijk aangegeven en het wijst zich vanzelf. Betalen gaat via iDeal, bankoverschrijving en zelfs op factuur. De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling en je hebt je bestelling vervolgens binnen enkele werkdagen in huis. Mocht je liever de kleding in het echt zien voor je over gaat tot een aankoop? In Hoorn, Alkmaar en Utrecht zijn er fysieke winkels te vinden, klik hier voor de exacte adressen.

Bagoes Mode is ook te volgen op Twitter, Facebook en Hyves. Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Bovenstaande afbeelding uit de webwinkel van Bagoes.nl is er eentje waar ik helemaal bij kan wegdromen, romantische bloemen gecombineerd met een stoer jasje: dit past helemaal bij mij! Dat is nog iets wat zo fijn is aan deze webwinkel: de kleding wordt geshowed op èchte vrouwen met rondingen, curves, een maatje meer of hoe je het dan ook wilt benoemen. Ik ben fan!

 

Dit is een gesponsord artikel.

 

 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 16 juli 2011 at 16:39

  die riemen zien er leuk uit!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 16 juli 2011 at 15:08

  Oh ik ga het zeker een keer bezoeken en misschien bestellen. Vooral dit vind ik heel belangrijk: de kleding wordt geshowed op èchte vrouwen met rondingen, curves, een maatje meer of hoe je het dan ook wilt benoemen.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 16 juli 2011 at 15:08

  Oh leuke tip, bij de sale staan er ook een hoop leuke dingen voor weinig geld! :-)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 16 juli 2011 at 06:38

  Oh wat leuk! Het overzichtje is ook erg handig! Als ik weer een keer geld heb, neem ik zeker een kijkje. Want als ik nu ga kijken, krijg ik teveel zin om van alles te bestellen, hihi :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.