Fashion Media

Plus Size Blog: A Well-Rounded Venture

9 juli 2011


In de reeks van Plus Size Blogs zijn er al een aantal voorbij gekomen en ik krijg na zo’n artikel altijd veel vragen of ik er meer wil delen. Mijn lijstje met prachtige volle vrouwen die zichzelf durven te laten zien is nog lang niet op, dus maak je geen zorgen! Vandaag wil ik graag de blog van de 20-er Nicole aan jullie laten zien.

Kijk mee naar onderstaande foto’s, slechts een paar van de vele die er op haar site te vinden zijn. Ik vind dat ze een leuke, vrouwelijke en unieke kledingstijl heeft.

Die rode riem maakt de outfit echt helemaal af, superleuk!


Dit is een outfit die ik zo zou aantrekken, helemaal mijn stijl. Ik hou nu eenmaal van wat nettere kleding in basic kleuren ^_^


Als ik haar blog doorkijk bedenk ik me dat ik ook eens wat meer rokken en jurken moet gaan dragen. *noteert in shoppingboekje*

Neem zeker eens een kijkje op AWellRoundedVenture.com voor meer inspiratie op het gebied van plus size fashion en het combineren ervan. Nicole draagt ongeveer maat 58, zo heb je een beetje een vergelijkingspunt voor jezelf :)

Wat vind jij van haar kledingstijl?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marley
  Reply Marley 26 juli 2011 at 10:19

  Wauw, wat draagt ze leuke kleding! Ik zou dat nooit zo bij elkaar hebben gezocht!

  Ik heb de reacties hierboven gelezen en vind het een beetje jammer dat er zo op haar gewicht gelet wordt. Ik denk dat het hier vooral om de kleding gaat, dat wil nog niet zeggen dat niemand dat iets over haar omvang zou mogen zeggen, wel dat we voorzichtig moeten zijn met oordelen en rekening moeten houden met elkaar.

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 12 juli 2011 at 15:38

  ze draagt leuke kleding!!

 • Avatar van sterre
  Reply sterre 12 juli 2011 at 01:42

  Late reactie maar wilde er toch nog even op reageren. Ik snap niet dat haar gezondheid hier wordt aangehaald. Laten we het eens hebben over de haute couture modellen…extreem ondergewicht is ook zeer gevaarlijk en ongezond. De boodschap hier is: Ondanks je omvang trots en zelfverzekerd zijn op jezelf. Wat je omvang ook is. Jammer dat juist hier toch zo gereageerd wordt. Het gaat namelijk voorbij aan de boodschap en geeft weer een bittere smaak aan dit onderwerp.

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 11 juli 2011 at 17:58

  Weer een geweldige blog! Zo veel respect voor die vrouwen!
  My recent post Anonymous Guestblog part 003: Verlos me! Drank, uitgaan en schuldgevoel.

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 11 juli 2011 at 13:43

  Heeft iemand van jullie erbij stil gestaan dat ze wellicht om een medische reden overgewicht heeft? Of dat er misschien wel wordt gewerkt aan een gezonder gewicht, maar dat dat niet ter zake doet omdat ze er alsnog mooi uit wilt zien? Dat deze jongedame haar best doet op haar uiterlijk zou los daarvan moeten staan. Ze kleed zich leuk, nou prima. Hartstikke mooi, klaar. Er wordt een beetje geoordeeld om een blog met foto's zonder de achtergrond te kennen, wees daar voorzichtig mee.

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 11 juli 2011 at 10:27

  Ze is heel mooi gekleed, maar ik vind haar toch iets te zwaar! Met een paar kg's minder zou ze nog mooier met de kleren staan!

 • Avatar van Lady Pasta
  Reply Lady Pasta 11 juli 2011 at 09:04

  Het spijt me heel erg maar ik ben het eens met de -meeste- comments boven mij. Vanuit medisch oogpunt gezien is dit niet echt een healthy. Don't get me wrong maar hoe kom je aan zo'n lichaam? niet van water en frisse lucht, lijkt mij. Ik zal misschien wel heel nors overkomen maar ook al heeft ze de ballen om zich over haar gewichts probleem heen te zetten we kunnen toch wel stellen dat dit niet gezond er uit ziet? Sorry :(

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 juli 2011 at 23:34

  Wow echt heel mooi dat zulke meiden zichzelf durven te laten zien. Ik denk dat veel dat niet durven.. top!
  My recent post 3 winacties in 1 post

 • Avatar van Wies
  Reply Wies 10 juli 2011 at 15:36

  Ik vind het ook heel goed dat deze vrouwen zich wel laten zien maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik me rot schrok toen ik zag hoe omvangrijk ze was.. Ze kleedt zich wel leuk maar ik vind het gewoon zonde dat ook zo zwaar is en helemaal voor haar leeftijd.

 • Avatar van Rowan
  Reply Rowan 10 juli 2011 at 10:56

  Ze heeft echt een leuke kledingstijl!

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 9 juli 2011 at 23:57

  weet nooit zo goed wat ik op dit soort topics moet reageren, maar aangezien ik de mening van joyce deel, ben ik een beetje 'laf' en sluit me bij haar aan!
  My recent post 16 06 2011

  • Avatar van BeautyPolish
   Reply BeautyPolish 10 juli 2011 at 00:39

   Hmm ik vind het wel leuk om kledingtips te zien van +size dames… Ik heb morgen ook een OOTD ingepland, maar vraag me dan soms toch af of andere dames daar wel op zitten te wachten van mij als +size girl ;-)
   My recent post Review – Max Factor Liquid Effect Pencils

   • Avatar van Fashion is a party
    Reply Fashion is a party 10 juli 2011 at 00:53

    dat snap ik, en dat vind ik zelf ook hoor! tips zijn altijd leuk om te horen.. hoe iemand anders iets aanpakt of aan zou pakken. en ik vind dat je ze gewoon moet laten zien hoor! daar ging ook absoluut mijn punt niet om, puur om de gezondheid.
    juist goed als je andere meiden ermee helpt en jezelf kwetsbaar op durft te stellen! ik weet zeker dat dat gewaardeerd wordt.
    My recent post 16 06 2011

    • Avatar van Joyce
     Reply Joyce 10 juli 2011 at 12:02

     Nogmaals, ook naar jou toe Ilja! Ik vind het hartstikke leuk om jou of Desiree te zien, jullie zijn geweldig mooie vrouwen, maar hebben dan ook niet zo zeer overgewicht als deze vrouwen – zover ik weet ten minste. Je mag trots zijn op wie je bent en wat je draagt! En zoals Suuz zegt, mijn punt van kritiek is de gezondheid.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 9 juli 2011 at 21:07

  Wat draagt ze een leuke outfits. Staat haar goed.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 9 juli 2011 at 20:46

  Ik vind het geweldig dat je deze rubriek op je site hebt en heb respect voor deze vrouwen, omdat ze zich gewoon tonen zoals ze zijn en ik vind dat iedereen goed is zoals hij is, dun, lang, dik, klein etc. Maar toch bekijk ik de foto's van deze dames met een dubbel gevoel. Want ja, ik ben een voorstander van het tonen van de pure ik en trots zijn op wie of wat je bent. Maar het gewicht van deze jonge vrouw kan en is simpelweg niet gezond. Ze is twintig jaar en al vind ik dat ze een stralend gezicht heeft en zich leuk kleedt, krijg ik de kriebels ervan om eraan te denken hoe ze zich voortbeweegt en zich niet kan gedragen als een echte, actieve twintiger die het optimale uit haar leven, leeftijd en lichaam haalt.

  Nu is dit zeker geen uithaal naar plussize women, in tegenstelling. Ik hoop dat dit duidelijk is, maar dit is mijn mening over haar gewicht in vergelijk met haar leeftijd.

  • Avatar van NoelleN
   Reply NoelleN 9 juli 2011 at 21:42

   Even gaan spieken vanwege de tweet van Desiree naar je en ik ben het compleet met je eens. Ik vind het top om te zien dat plus size women zich zo goed voelen en dat er kleding is voor plus size vrouwen. Ik vind mezelf ook plus size al pas ik in een H&M L. Je kan je mooi voelen maar je gezond voelen is toch veel belangrijker? Voor mij dan.. Vind het erg dubbel dat ze zichzelf laten zien opdeze manier en goede reacties krijgen maar ik vraag me af of ze ooit te horen krijgen dat ze moeten uitkijken met hun gezondheid… :(
   My recent post Stylewatch: Hollywood Casual

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 9 juli 2011 at 22:01

    Fijn dat je er ook zo over denkt Noelle, ik heb een tijdje getwijfeld of ik dit hier kon schrijven, aangezien ik me bewust ben van de plussize vrouwen die hier komen en gewoon lekker in hun vel zitten. Ik persoonlijk vind dat er een verschil is tussen natuurlijk overgewicht, waar je haast niet vanaf komt, en zelf gecreëerd overgewicht, waar niks aan gedaan wordt. Daarbij is er een verschil tussen een gezonde 44 en maatje 58, no offence, maar de omvang van deze vrouw vind ik er niet gezond uitzien, zeker niet voor een 20jarige.

    • Avatar van @eenmeninghebben
     Reply @eenmeninghebben 9 juli 2011 at 22:33

     Ik sluit me ook wel een beetje aan bij Joyce. Ik denk niet dat er iemand zal zeggen dat zulk overgewicht gezond is, of je nu 20 of 60 bent. Maar….als je jezelf hebt geaccepteerd zoals je bent vind ik het wel weer dapper om zo en plein public je outfits (en dus ook je lijf) te showen. Maar ik snap je hoor Joyce, gezond is het niet natuurlijk, als je 20 bent en al zo enorm zwaar.
     My recent post Jumpsuits, I Love Them!

    • Avatar van N
     Reply N 13 juli 2011 at 16:14

     Maar dat doet er toch absoluut niet toe? Ze zal vast zelf ook wel weten dat het niet gezond is. En zolang ze haar overgewicht niet promoot is er niks aan de hand, toch?

 • Avatar van sabinekoning
  Reply sabinekoning 9 juli 2011 at 19:53

  Jij kijk, dit vind ik echt plus size. Helemaal geweldig zo'n webshop! :D
  My recent post Coupe Soleil

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 9 juli 2011 at 19:39

  Zelf als Plus size girl hou van dit artikel en doe er nog tips mee ook.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 9 juli 2011 at 19:26

  <3 super zulke blogs mogen van mij ook helemaal in 't zonnetje!
  My recent post Catrice – Trend Edition Modern Muse‏ nailpolishes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.