Fashion

Plus Size: H&M B.I.B. najaar 2011

27 juli 2011


Het is al enkele dagen te bewonderen op de site van de H&M maar ik wil er toch nog even aandacht aan besteden voor de curvy ladies die het nog niet wisten: de nieuwste items uit de Big is Beautiful (B.I.B.) collectie staat online! Kijk mee voor meer foto’s en informatie.


We zien in deze najaarscollectie vooral veel vrouwelijke vormen en zachte kleuren met een romantische touch. Ik denk dat H&M de vrouwen met een maat(je) meer zeker weer voor zich weet te winnen, ook omdat er deze keer niet enkel basics te verkrijgen zijn maar ook items als een little black dress en mooie blouses. Samen met de schoenen, tassen en verdere accessoires kan je je outfit weer helemaal tot in de detail eigen maken.

Ik hoop alleen dat er een betere voorraad is dan eerder, want àls er mooie items in de B.i.B. collectie zitten zijn ze meestal zo weg. Good luck ;-) Je kan de collectie in de webwinkel op HM.com aanschaffen maar natuurlijk ook in de winkels.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kaarn
  Reply Kaarn 21 november 2011 at 18:33

  Ik had in de winkel een superleuk jasje zien hangen uit de bib collectie, een blauwe blazer met bruine stiksels op de mouwen. Ze hadden het enkel nog in een maat 52, wat niet mooi zat omdat het veel te groot was

  Ik vind het echter niet terug in hun collectie via internet :( kan iemand me helpen?

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 6 september 2011 at 17:24

  Hoe kan ik eigenlijk bij die collectie komen? Via HM.com kan ik niet vinden hoe ik daar kan komen. Dus ik hoop dat jij of een van de lezers mij kan helpen het te vinden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 september 2011 at 18:01

   Je kan dit vinden door bij dames – alles bekijken in het midden van je scherm te kiezen voor ‘BIB’ bij het lichtgrijze vlak waarin je ook kan kiezen voor kleur etc. Succes! :-)

   • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 6 september 2011 at 18:53

    Thanks ik weet nu hoe ik het moet doen :-) cool.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 30 juli 2011 at 10:37

  dat wist ik helemaal niet…. wel handig dankjewel :D

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 29 juli 2011 at 12:12

  Ik had de collectie al gezien op internet! Ziet er goed uit…. Maar ziet er vaak goed uit en dan trek ik t aan en denk ik…. mwah… Dus binnenkort maar es even een passessie doen bij een H&M met BIB-collectie! :)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 28 juli 2011 at 07:24

  Ik had het boek al ontvangen en heb gelijk het zwarte jurkje en de zwarte blazer besteld.
  Ik wou de grijze blazer eigenlijk maar die was al uitverkocht in mijn maat.
  Begrijpelijk dat het zo snel gaat maar hopelijk zijn ze daar op voorbereid en komen ze snel terug in het assortiment.
  Nu even wachten tot ze bezorgd worden…

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 27 juli 2011 at 22:37

  Ik hoop dat de LBD mooi zit bij mij! Ik heb er dus echt nog geen en ik merk steeds vaker dat ik die echt wel moet hebben…

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 27 juli 2011 at 20:47

  die kleedjes zien er erg leuk uit!!

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 27 juli 2011 at 19:28

  Ziet er erg fijn uit!
  Maar het model is echt niet plus-size in mijn ogen.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 juli 2011 at 18:45

  Dat roze bloesje is lief, ik ga ook maar eens kijken :-)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 27 juli 2011 at 16:54

  Ik vind deze collectie een beetje saaiig. Al zitten er een paar mooie items bij, zoals de jas en het LBD. Ik vind het trouwens jammer dat de hm site geen appart knopje meer heeft voor BIB. Ik vind het een beetje lastig dat je eerst naar jassen (enz.) moet om vervolgens naar BIB te gaan. Ik had het liever gezien dat ze het appart hadden gehouden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2011 at 17:00

   Dan heb ik een handige tip voor je: als je naar ‘alles bekijken’ gaat kan je boven de producten de ‘filter’ instellen op BiB en heb je als vanouds alles van deze collectie in één overzicht :-)

   • Avatar van Germa
    Reply Germa 27 juli 2011 at 17:01

    Hé, thnx! Dat wist ik niet.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 juli 2011 at 14:28

  Wat een leuke dingen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 juli 2011 at 12:58

  Wat een mooie jas! Alleen ik vind die model helemaal niet plus-size haha.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 27 juli 2011 at 12:03

  Toch jammer dat ’t model verre van plus-size is, in mijn ogen dan. Zwarte jurkje is wel tof! En die jas ook :)

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 27 juli 2011 at 11:53

  Wat mij betreft is dat tweede t-shirt een beetje een misser. Als je goed kijkt zie je dat de stof doorschijnt, maar sowieso als je een grote maat hebt wil je zo’n stof toch niet dragen? Misschien dat ik het verkeerd inschat… Hoe dan ook gelukkig hebben ze er een wijd model van gemaakt, misschien dat dat enigszins scheelt. Verder is het trouwens wel een erg mooie collectie. Ik denk dat heel veel dames blij gaan worden van die LBD!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2011 at 13:27

   Als een bloesje een klein beetje doorschijnt, kan je er toch een hemdje onder dragen? Ik denk trouwens ook dat de LBD samen met de blazertjes als eerste uitverkocht zullen zijn… Hoop dat ze dit voor het herfstseizoen echt begint wel weer gaan aanvullen ;-)

   • Avatar van Arantxa
    Reply Arantxa 27 juli 2011 at 14:33

    Hmm, daar heb je gelijk in, het is natuurlijk ook de herfstcollectie en niet de zomercollectie. Die LBD is echt prachtig, ik ga hem denk ik bestellen in de kleinste maat en dan maar hopen dat ik er in pas. Ik hou namelijk van hooggesloten jurkjes met mouwtjes maar ik heb er nog geen zwarte variant van.

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 27 juli 2011 at 10:23

  Dat zwarte jurkje is echt superleuk! Ook op de bovenste foto zie ik een leuk zwart tuniekje!
  Mijn ervaring is wel dat de plus-size modellen niet zo plus-size zijn als veel plus-size dames (like me) hihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2011 at 13:25

   Ik vind het ook erg jammer dat ze niet een wat vollere vrouw hebben genomen voor de fotoshoot :-( Ben benieuwd wanneer dat eens zal veranderen?

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 27 juli 2011 at 09:14

  Wow, die jas!!! Me wants

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 juli 2011 at 08:38

  Er zitten zeker heel veel leuke items bij zeg! Ik ga maar eens kijken :)

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 27 juli 2011 at 08:15

  Oh, ziet er goed uit :) Ik wil dat roze bloesje! Ik ga zeker weer bij de H&M shoppen :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2011 at 13:24

   Dat bloesje vind ik ook erg leuk ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.