Fashion

Vans ‘Leather Wheat Gold’

29 juli 2011


Ok, eerlijk is eerlijk: ik ben geen sneakermeisje. 1. Ik vind ze meestal te lomp en 2. Een sportieve schoen vind ik persoonlijk geen gezicht bij een èchte plus size lady als ik ;-) (tenzij tijdens het sporten natuurlijk). Maar toen ik het persbericht van deze cuties binnenkreeg begon mijn hartje toch zeker sneller te kloppen! Kijk mee voor meer informatie over deze Vans.


De Leather Wheat Gold is gemaakt van leer en is in een gelimiteerde oplage exclusief te verkrijgen bij Pro-Shoes en Pro-Shoes.nl voor €64,99. Het zijn trouwens Authentic Lo Pro’s van het merk Vans, voor de duidelijkheid.

Waarom ik deze wel leuk vind? De lichtgouden kleur en het vrouwelijkere model maakt het meer een ‘schoen’ dan een normale sneaker en dat spreekt me meer aan. Ik denk dat deze beauties ook nog eens heerlijk lopen, dus ik ga ze zeker eens aantrekken als ik langs Pro Shoes kom. Ladies get the golden look, and make it quick…

Wat vind jij van deze Vans? En.. Ben jij een sneakermeisje?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 4 augustus 2011 at 18:26

  Ik heb ‘gewone’ Vans Authentic (in een jeansblauwe kleur) en die vind ik echt heel erg leuk! Ook ik ben een plussize girl en het ligt er maar net aan wat voor schoenen ik aanheb! Birkenstocks, maar ook enkellaarsjes (bij een jurkje+legging bv), sneakers of hakjes. Hakken draag ik niet zo heel vaak, krijg snel last van mijn voeten als ik hakken draag en dat voelt natuurlijk niet zo fijn ;-) ! Dus meestal grijp ik toch mijn vans, ook een pluspunt is dat ik dagen op mijn vans kan lopen, voel ze niet, geen zere plekjes, ik hoefde ze zelfs niet in te lopen! Heerlijk! Vooral omdat ik in een winkel werk waar ik bijna de hele dag moet staan. Deze vans vind ik niet zo leuk, vind ze niet zo sportief en een beetje te tuttig met die gouden kleur. Vind het ook helemaal niet bij het merk passen trouwens!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 2 augustus 2011 at 15:20

  Ik hou van sneakers, maar mijn ervaring met Vans is dat ze snel kapot zijn. Dus dan moet ik ze niet zo vaak dragen, als ik ze langer heel wil houden. Dus tegenwoordig draag ik liever Etnies ^_^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 1 augustus 2011 at 20:17

  Wat een leuke schoenen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 juli 2011 at 01:38

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 30 juli 2011 at 17:29

  Nee, ik loop nooit op sneakers, want ik vind ze voor mijzelf niet ‘girly’ genoeg. Terwijl ik ze bij anderen altijd heel vlot en sportief vind staan!!

 • Avatar van Lady Pasta
  Reply Lady Pasta 30 juli 2011 at 16:25

  Ik heb leren lopen op Chuck Taylors en loop na 23 jaar nog altijd op ‘zijn’ All Stars :-) love them. Maar ook zeer zeker Vans, DC en andere bekende (skate) schoenen/gympen.

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 30 juli 2011 at 10:42

  ik houd wel van sneakers maar deze vind ik juist niet mooi :(

 • Avatar van Sanneke
  Reply Sanneke 30 juli 2011 at 02:00

  Ik ben juist gek op sneakers en Vans. Maar vind deze juist weer niet mooi, haha.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 29 juli 2011 at 22:52

  nee, ik ben helemaaal geen sneaker meisje. heel soms val ik toch voor een sneaker, maar dan doe ik ze echt nooit aan. deze zijn niet zo mijn ding. ik vind eigenlijk alleen maar de klassieke vans leuk. die staan dan ook nog wel op mijn verlanglijstje.. gewoon om een goede basic te hebben.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 29 juli 2011 at 21:31

  Die zijn nog best leuk! Ik draag ook weinig sneakers, jaren geleden nog wel. Nu vaak ballerina’s, slippers en hakken. Maar deze zijn nog wel erg lady-like ;)

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 29 juli 2011 at 21:28

  Die zijn leuk, lekker kleurtje!
  Ik ben wel fan van sneakertjes, maar lang niet alles hoor. Inderdaad, soms is het te lomp, dat vond ik bijvoorbeeld bij All Stars. Maar 2 of 3 jaar terug, zag ik All Stars met een smallere witte rand. Die vond ik een heel stuk leuker, dus daar ben ik al een hele tijd blij mee!
  Even opgezocht: Converse all star light heten die.

  En in zo’n zelfde model heb ik nog wel wat paren, lekker sportief en leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2011 at 23:10

   Die Converse hebben inderdaad ook wat ja ^^

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 29 juli 2011 at 21:08

  Ik ben ook niet zo’n fan van zulke schoenen.. maar deze zien er best cute uit! ;)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 29 juli 2011 at 19:02

  die vind ik wel heel mooi!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 29 juli 2011 at 18:53

  Ik ben echt verslingerd aan mijn sneakers! I Looooove ‘em.
  Maar ik merk dat ik het dan ook wel weer heel leuk vind om op mijn vrouwelijke sandaaltjes of hakken te lopen.
  Deze Vans zou ik zeker wel even van dichtbij bekijken, maar over het algemeen ben ik niet zo gek op Vans. Beetje op gehypet merk, denk ik.

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 29 juli 2011 at 17:25

  Ik ben absoluut geen sneakermeisje. Ik zou zelf ook nooit zulke schoenen kopen, maar ik kan het wel heel leuk bij anderen vinden :)

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 29 juli 2011 at 17:19

  Ik ben zeker een sneaker meisje :) sneakers en high heels! Deze vans zijn geweldig

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 29 juli 2011 at 17:04

  Deze plussize lady is ook niet echt een sneakertype, maar ik heb wel één paar die ik niet kon weerstaan: Hello Kitty Nike’s!
  Ik zou zo graag op hakken lopen omdat ik dat zo vrouwelijk vind stqan zeker bij plussize babes! Draag jij ze wel Desiree en heb je misschien tips daarvoor?
  En deze Vans val ik ook wel voor, heel stylish!
  Ugg boots zijn ook best “lomp” maar die heb ik ook.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2011 at 23:08

   Ik draag zeker wel eens hakken, maar dan sleehakken of een wat grovere, lagere hak. Een smalle hak moet je goed op kunnen lopen wilt het er echt mooi uitzien, kwestie van oefenen? Succes!

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 29 juli 2011 at 16:58

  Ik ben geen echt sneakermeisje, maar mijn hart gaat ZEKER sneller kloppen van Vans(ik heb zo’n vijf paar, ofzo). Deze zijn echt geweldig!

 • Avatar van Jolien
  Reply Jolien 29 juli 2011 at 16:46

  Supermooi! Vind Vans sowieso erg leuke schoenen!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 29 juli 2011 at 16:20

  deze zou ik wel willen! I <3 sneakers!

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 29 juli 2011 at 16:19

  Ze zien er mooi uit :) Echt iets voor jou!

  Ik draag al jaren alleen maar Vans, nu heb ik ook een ‘lompe’ variant. Ook al ben ik een ‘echte’ plussize lady zoals jij, het is wel een look die bij me past en typerend is voor mijn ‘metal’ stijl :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 29 juli 2011 at 16:19

  Ik ben helemaaaaal geen sneaker meisje, ik draag ze nooit. Ik heb ze geloof ik ook niet eens :-/

  Dit model vind ik dan wel weer erg tof. Wanneer het lichte schoentjes zijn en niet zo lomp vind ik ze wel leuk, maar dan zijn ze ook nog gemakkelijk te combineren en staan ze vrouwelijk.

  Op de één of andere manier vind ik sneakers gewoon niet zo vrouwelijk hihi.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 juli 2011 at 16:15

  Deze ziet er erg mooi uit!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.