Fashion

Volg AIFW 2011 via de livestream!

15 juli 2011

De Amsterdam Internation Fashion Week 2011 is al een paar dagen bezig, duurt nog t/m zondagavond en als tip tussendoor: deze kan je compleet volgen via de livestream! Daarnaast heeft de AIFW de internationale award voor ‘Best International Fashion Week 2011’ in ontvangst mogen nemen. Kijk mee voor meer informatie.

De livestream is te volgen via de website: AmsterdamFashionweek.com.

Amsterdam International Fashion Week ontvangt Black Badge for Best International Fashion Week 2011
Amsterdam International Fashion Week (AIFW) is door het internationale Sublime Magazine onderscheiden met ‘Best International Fashion Week 2011 Award’. Sublime Magazine roemt AIFW om haar inzet op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de modebranche en om het feit dat AIFW honderden getalenteerde ontwerpers oproept ethische waarden in de mode-industrie na te leven en het milieu te sparen. Amsterdam International Fashion Week verdient daarnaast waardering voor de organisatie van The Green Fashion Competition. Sublime Magazine: “Met deze internationale modewedstrijd investeert AIFW in opleiding en promotie van een nieuwe generatie getalenteerde ontwerpers.” Damian en Laura Santamaria van Sublime Magazine voegen toe: ”In de toekenning van de onderscheiding woog mee dat deze internationale wedstrijd volledig geïntegreerd is in het hoofdprogramma van de Amsterdam International Fashion Week, een teken dat duurzaamheid en mode heel goed kunnen samen gaan.”

Over de Sublime Magazine Award
De Sublime Magazine Award werd in 2009 gelanceerd met als doel bedrijven en organisaties die zich inzetten voor een meer duurzame wereld te belonen. Sublime selecteert baanbrekende bedrijven of merken die door innovaties bijdragen aan het gezamenlijk streven naar een betere samenleving voor de mensheid. Website Sublime Magazine: www.sublimemagazine.com  Website Amsterdam International Fashion Week: www.amsterdamfashionweek.com

Over Amsterdam International Fashion Week van 13 tot en met 17 juli 2011
Amsterdam International Fashion Week (AIFW) is in 2004 opgericht om Amsterdam op de kaart te zetten als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming. AIFW is inmiddels uitgegroeid tot hét halfjaarlijks mode-evenement van Nederland. AIFW biedt talentvolle startende en gevestigde ontwerpers een platform om zich te presenteren bij het grotere publiek en de commerciële partijen. Daarbij begeleidt AIFW startend talent in de ontwikkeling en professionalisering, waardoor zij uiteindelijk ook commercieel bestaansrecht krijgen.

Heb jij al shows bekeken via de livestream of ga je dit nog doen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 15 juli 2011 at 20:36

  Ik ga misschien wel even via de livestream kijken.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van *~Patries~*
  Reply *~Patries~* 15 juli 2011 at 20:12

  ik ben niet zo van de AIFW dus ik krijg er eigenlijk niks van mee ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.