Beauty

Wella Pro Series Academy Ambassadeur / Geniet langer van je (nieuwe) haarkleur!

6 juli 2011


Achter de schermen gebeuren er een heleboel leuke dingen omtrent Curvacious, waarvan dit er één is die ik nu (eindelijk) met jullie kan delen. Naast de bekende beautybloggers Serena van Beautylab.nl, Elise van ilovebeautynews.nl, Debbie van BeautyScene.nl en Jantina van Mixitup.nl ben ik gevraagd om ook ambassadeur te worden van Wella Pro. Dit vind ik natuurlijk heel erg leuk om te doen! De ambassadeurs delen op de Wella Pro Academy de laatste nieuwtjes op haargebied en hun visie op trends & looks en geven tips & tricks voor haarverzorging en stijlvolle kapsels. Mijn 1e blog voor de Academy staat inmiddels online…


Geniet langer van je (nieuwe) haarkleur!

Ik hou er sinds mijn tienerjaren van om mijn haar regelmatig een ander kleurtje te geven. Zo zijn ze al van middenbruin tot zwart geweest met daartussen ook verschillende schakeringen rood, blauw en paars. Nu heb ik het al enkele jaren (met uitzondering van een gekke uitspatting Rihanna-rood) in een bruine tint en moet ik het goed bijhouden, want ja… Ik heb mijn 1e grijze haren ontdekt! *auch*

Als je je nieuwe haarkleur niet te snel wilt laten vervagen en dof haar wilt voorkomen dan is het belangrijk dat je extra zorg aan je haar besteedt. Gekleurd haar is namelijk gevoeliger voor schadelijke invloeden, doordat de haarstructuur verandert als je je haar verft.

Naast dat het goed is voor je haar(kleur) om deze te beschermen tegen UV-stralen, chloorwater en niet te vaak te wassen is het ook aan te raden om zo min mogelijk gebruik te maken van föhn, stijltang of krultang. De hitte van deze apparaten is niet goed voor je haar en zeker niet voor je geverfde lokken! Haar bestaat voornamelijk uit keratine, als dit te warm wordt breekt de structuur langzaam af waardoor je futloos en dof haar krijgt.

Tegenwoordig zijn hier gelukkig veel verschillende producten voor in de schappen te vinden, waarvan ik er hieronder enkele laat zien:


Wella Pro Series Colour Shampoo 500ml, €4,99
“Bescherming tegen beschadiging voor levendig gekleurd haar.” Deze shampoo helpt je gekleurde haar te beschermen tegen beschadiging en laat het haar glanzen. De hydraterende formule helpt kleurvervaging en beschadiging door het kammen of stylen tegen te gaan.


Wella Pro Series Colour Conditioner 500ml, €4,99
“Voor levendig gekleurd haar dat makkelijk doorkambaar is.” Deze conditioner helpt je gekleurde haar te beschermen tegen beschadiging en laat het haar glanzen. De formule met rijke, verzorgende ingrediënten helpt je haar glad te maken. Zo voelt het zacht aan, krijgt het een mooie glans en is het makkelijk doorkambaar.


Wella Flex Brilliant Colors Mousse sterk 200ml, €4,99
Deze mousse geeft een soepele maar sterke versteviging die 24 uur lang blijft zitten en helpt je gekleurde haar glanzend te houden. Drievoudige bescherming tegen hitte, zon en uitdrogen, met UV-filter, voor een glanzende haarkleur, plakt niet en is makkelijk uit te borstelen.


Wella Flex Briljant Colors Hairspray ultra sterk 300ml, €3,99
Deze haarspray geeft een sterke, maar soepele versteviging die tot 24 uur lang houdt en je gekleurde haar een mooie glans geeft. Drievoudige bescherming tegen hitte, zon en uitdrogen, met UV-filter, voor een glanzende haarkleur, plakt niet en is makkelijk uit te borstelen.

Ik heb alle producten al een tijdje in gebruik en merk dat mijn haarkleur nog steeds even mooi is als net na het verven. Wat ik vooral erg fijn vind is dat de conditioner mijn haar niet sneller vet maakt (het zorgt juist voor een lekker luchtig gevoel) en de stylingproducten fijn in gebruik zijn en geen helm-effect veroorzaken. Alle producten hebben een fijne geur, zo’n geur wat ik ‘de luxe kappers geur’ noem, snap je wat ik bedoel?

Voor meer informatie over bovenstaande producten kan je een kijkje nemen op Wella.com en WellaFlex.nl. Voor de laatste blogs neem je een kijkje op de Wella Pro Academy website.

Er worden nog enkele kleine aanpassingen gedaan aan de website van Wella Pro, maar ik kon het niet langer voor me houden ;)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 14 juli 2011 at 16:13

  Wow! Wat super leuk dat je dit mag gaan doen! Gefeliciteerd meis!!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 7 juli 2011 at 20:51

  Wat leuk zeg, gefeliciteerd!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 7 juli 2011 at 06:13

  Vind dit hartstikke leuk voor je :-) gefeliciteerd meid xxx

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 7 juli 2011 at 02:55

  Wat leuk voor je! Gefeliciteerd! :D
  My recent post Things you perhaps didn't know yet about Leighton Meester (Marie Claire)

 • Avatar van eenmeninghebben
  Reply eenmeninghebben 6 juli 2011 at 23:47

  Leuk dat je dit mag doen, gefeliciteerd!
  My recent post Kruidvat Bodyfruits Cranberry & Pomegranate Bodyscrub

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 6 juli 2011 at 21:33

  Wat leuk, gefeli! ♥
  My recent post NOTD

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 6 juli 2011 at 21:32

  Gefeliciteerd, wat ontzettend gaaf voor je!!

 • Avatar van Fashion is a party
  Reply Fashion is a party 6 juli 2011 at 19:59

  echt super cool voor je meis! ik ben nog wel eens model geweest voor wella :D
  My recent post 13 06 2011

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2011 at 22:49

   Dankjewel! Nu ben ik natuurlijk direct nieuwsgierig naar foto's :p

 • Avatar van Ellyg
  Reply Ellyg 6 juli 2011 at 19:33

  Supertof, all I can say. Oh en dat het je gegund is, maar dat wist je al ;-)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 6 juli 2011 at 18:46

  Gefeliciteerd, super leuk!
  Liefs, xxx
  My recent post Shea Butter

 • Avatar van miichelle
  Reply miichelle 6 juli 2011 at 18:36

  gefeliciteerd!!

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 6 juli 2011 at 18:08

  Lijkt me heel erg leuk, proficiat !

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 6 juli 2011 at 17:45

  Echt superleuk, geniet ervan!

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 6 juli 2011 at 17:16

  Ahhh wat leuk! Gefeliciteerd :D
  My recent post 30 Days Challenge – Day #5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.