Beauty

Win de complete Dove Hair Nourishing Oil Care lijn (5 pakketten!)

4 juli 2011


Deze week heb ik een wel heel erg fijne winactie voor jullie aangeboden gekregen, zeker als je op zoek bent naar producten om jouw haar glad, zacht, niet pluizend, soepel en gevoed te krijgen. Ik mag maar liefst 5 lezeressen blij maken met dit complete assortiment Dove Hair Nourishing Oil Care van 4 producten per pakket. Kijk mee voor meer informatie over de producten en deze winactie.

Deze lijn is geformuleerd met natuurlijke amandelolie, kokosolie en minerale oliën en bevat gewichtloze Voedende Oliën technologie. Elke set bestaat uit een shampoo en conditioner (maakt droog, ruw & pluizig haar weer zacht en soepel), voedend masker (voedt zelfs extreem droog haar diep om haar tot 100% soepeler te maken & pluis te beheersen) en een dagelijks intensieve conditioner (formule met dubbele werking, gouden deel: met gewichtloze Voedende Oliën behandeling: voedt diep & vult essentiële nutriënten aan zonder het haar vet te maken. Witte deel: conditioner die de haarschubben sluit om voeding vast te houden en pluizig haar glad en soepel te maken).

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prachtige pakketten? Laat een reactie achter met jouw ergste haarblunder! Heb je bijvoorbeeld je haar ooit geverfd in een kleur die je echt niet stond, een verkeerd kapsel laten aanmeten of een beautytip toegepast die toch niet zo geweldig werkte? Laat dit dan weten en wie weet win jij met jouw verhaal!

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij/Curvacious volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin ;)

Meedoen kan t/m zondag 10 juli 23.59u, de winnaars worden random gekozen en krijgen persoonlijk bericht. Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Leukehaarelastiekjesvoor hippe baby
  Reply Leukehaarelastiekjesvoor hippe baby's 8 april 2013 at 21:34

  Wow, marvelous blog format! How long have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The full glance of your web site is wonderful, let alone the content!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 8 november 2011 at 09:42

  Mijn grote blunder was zelf aan de slag gaan met blondering van de drogist op zondag. Ben rood van mezelf, dus de kleur pakte niet goed uit. Was lichtgevend oranje geworden. Daar zat ik op zondag met mijn haar wat niet goed was, geblondeerd bij mijn schoonzusje thuis. Zij is toen naar een buurvrouwtje heen gegaan om te vragen of ze nog wat kleuringen op voorraad had. Nee was haar antwoord slechts een restje. Daar konden we het niet mee doen. Haar thuiskapster opgebeld of zij nog wat had maar dat waren ook restjes. Zij had mijn haar ff bekeken en zei dat ik de donkerste kleur bruin erover heen moest gooien. De restjes waren niet voldeonde om mijn lange haar mee te kleuren. Dus ik heb een dag lichtgevend fluoriserend oranje rondgelopen. Dag erna pas normaal haar weer, wat was mijn vriend blij hahahah.

 • Avatar van Fabby
  Reply Fabby 16 juli 2011 at 10:44

  Mijn ergste haarblunder is dat ik een keertje toen ik in de kleuterklas zat de schaar in mijn haar zette…oeps! Het was op zich best wel grappig, haha, er zat een soort van split in mijn haar! Haha, mijn moeder kwam toen mij ophalen en ze schrok zich echt kapot…good old times, haha ;)

  Leuk paket trouwens, ik hou echt van Dove!

  XXX

 • Avatar van @thaSushi
  Reply @thaSushi 10 juli 2011 at 23:53

  Haha, ik heb ooit zelf geprobeerd om mijn lichtblonde haar zwart te verven. Je raad het al, dit ging compleet de mist in. In plaats van zwart werd het een licht grijs/paarse kleur, waardoor ik net leek op een bejaarde zeemeermin…. Mijn moeder heeft me er een week lang mee rond laten lopen, tot ze vond dat de lol er wel weer af was en ze me naar de kapper stuurde.
  Ik had er alleen niet echt veel van geleerd. Een tijd later toen ik weer prachtig blond was, leek het me wel een leuk idee om het kastanjebruin te verven. Dit pakte uit in een knal rode kleur, ook niet lelijk, maar niet echt bepaald de bedoeling. Helaas werd de kleur al snel dof en toen de uitgroei te erg werd, kwam ik op het idee om het te blonderen zodat de uitgroei niet zo op zou vallen. Ik heb nog steeds vrienden die me wortel noemen en kan het liedje 'Oranje boven' niet meer aanhoren…
  My recent post Nails & Hair

 • Avatar van @natasja52
  Reply @natasja52 10 juli 2011 at 23:34

  Mijn ergste haarblunder was notabene nog wel bij de kapper :o
  Ik ging samen met de kapper een leuk kleurtje voor mijn haar uitkiezen,
  uiteindelijk werd het een mooi zachtrood kleurtje wat goed bij de herfst en mijn huid
  paste. Maar o wat was de schrik groot toen het uiteindelijke resultaat tevoorschijn kwam
  ik had gewoon knaloranje haar :'( De kapper had de verkeerde mengverhouding gedaan
  duizend excuses kreeg ik aarrgghh nu ik het zo opschrijf krijg ik er weer de kriebels van. bij
  deze kapper ben ik daarna ook nooit meer geweest!!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 juli 2011 at 23:27

  Ik heb niet echt een blunder die ik zelf heb begaan. Maar het was wel een verschrikkelijke vertoning. Ik liet een paar jaar geleden mijn haar altijd knippen door onze thuiskapster. Opzich knipte ze mijn haar meestal wel aardig. Maar dat kwam meer doordat ik niet speciaals had. Gewoon lang recht haar. Toen ik een keer vroeg of ze mijn haar aan de onderkant wat ronder in model wilde knippen ging het mis. Ze snapte totaal niet wat ik bedoelde. Ze had ook al een tijdje geen cursussen meer gevolgt. Dus echt up-to-date wat betreft technieken was ze niet. Het ging dan ook redelijk mis… Ze knipte gewoon een hap achter uit mijn haar… Er zat dus gewoon een soort gat… Ik wilde mijn haar niet korter laten knippen om de hap te verwijderen. Dus ik heb een aantal maanden met alleen een staart rond kunnen lopen, om de hal zoveel mogelijk te verbergen. Je snapt dat ik sindsdien mijn haar ergens anders laat knippen;).

  Leuke winactie is dit trouwens!! Helemaal geschikt voor mij. Mijn haar is namelijk onhandelbaar als ik er geen antipluis spullen indoe, en/of mijn haar stijl. En het zou ook nog eens een leuk verjaardagscadeau zijn:p ik ben namelijk over een halfuurtje jarig:) haha!! Ik wens in ieder geval alle winnaressen al proficiat en veel plezier met de producten!!! Ik volg je trouwens via bloglovin' en twitter:-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 juli 2011 at 23:17

  Mijn ergste haarblunder.. Ik wilde dus op een zaterdagmiddag (heel dom!) mijn haar van donkerbruin naar blond gaan doen. Dus wij naar de drogist blondeerpoeder halen, verf etc. 1x gedaan, hup fel bassie oranje! En je raad het al, na 5 uur, winkels dicht, we hadden spullen nodig om het op te lossen.. en ik moet nog UIT die avond! =/ Naja goed, ik had het op een bepaalde creatieve manier toch nog enigszins kunnen verbergen.. maar werd er wel op aangesproken door een paar…

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 10 juli 2011 at 23:15

  Oke, ik heb gezworen er nooit over te praten, maargoed. Oke dan.
  Ik heb een keer zelf mijn haar geknipt. En aan de voorkant zag het er echt ge-wel-dig uit. Maar de achterkant.. ach ach ach.. wat kan ik zeggen. Ik was 16 en naïef!
  Laten we het er maar op houden dat ik veel petjes droeg die zomer :P whaha

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 juli 2011 at 23:11

  Aaaahh, wat een GEWELDIGE winactie! ♥ Ik heb nog wel een blunder.. toen ik 12 was, speelde ik nog wel eens met barbie's (oke, dat is al een blunder op zich, maar goed..) en toen besloot ik dat ik barbie #34 d'r haar stom vond, en ik deed er tandpasta in. Nachtje laten drogen…. volgende dag rook d'r haar erg lekker! En ik vond het nog best mooi met dat witte er door heen… heel mooi zelfs… 2 tubes tandpasta's en een boze moeder verder, had ik ook zulk haar. M'n moeder is een week bezig geweest al die tandpasta eruit te halen. Snif, snif. Het was uiteindelijk echt kneiterhard geworden….
  My recent post Herôme W.I.C. Matching Lipgloss & Nailpolish

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 10 juli 2011 at 21:37

  Mijn ergste haarblunder is dat ik mijn haar ooit rood heb gekleurd. Het was in groep 6 of 7 en ik had toen net een brilletje. Zo'n kindermodel met ronde glazen en een rood montuur. Mijn zus deed af en toe met van die uitspoelbare verf wat rode plukjes in haar eigen haar en dat viel niet zo erg op. Stiekem zijn mijn zus en ik toen naar de badkamer gegaan en hebben we hele mijn haar in de verf gezet! Mijn moeder vroeg zich af wat we deden want we vonden het allebei reuze grappig! Totdat ik uit de badkamer kwam en mijn haar knalrood was geworden! Mijn ouders konden er wel omlachen, ook alleen maar omdat het na x aantal wasbeuren zou vervagen. Op school kreeg ik gelukkig geen rot opmerkingen. De wat populairdere mensen hadden namelijk zelf rood haar dus het enige wat er werd gezegt was 'Welkom bij de rooie' Op ten duur werd het goudblond toen heb een paar keer was gewassen dus dat was wel erg mooi, rood is niet mijn kleur!
  My recent post Shoplog, Kruidvat, Euroland, Blokker en ONLY, 10-07

 • Avatar van erica
  Reply erica 10 juli 2011 at 16:43

  Ik wilde mijn haar wat donkerder hebben, kom ik thuis van de kapper was het paars in het daglicht, ik weer terug nu was het zwart terwijl ik van oorsprong blond rossig haar heb.
  Op mijn werk zei iedereen: je lijkt wel cleopatra. Dagenlang heb ik in bad geweekt met Head and Shoulders snif.

 • Avatar van Elsemiek
  Reply Elsemiek 10 juli 2011 at 14:11

  Mijn haarblunder: een verf die "aubergine" moest zijn, maar op mijn haar echt uitpakte als PIMPELPAARS! Oh oooh..

  En ach.. ik heb ook al een keer een permanentje genomen.. "grof graag meneer de kapper".. maar dat werd een schapenvachtje! Gruwelijk!!

 • Avatar van Kat
  Reply Kat 10 juli 2011 at 11:15

  Mjin haar kan ook wel een oppepper gebruiken dus hier is mijn blunder.
  Ik heb van mezelf pluizig haar wat ik redelijk onder controle kan houden met serum en dan in een staart.
  Maar omdat een goede vriendin van mij in de schouwburg zou optreden besloot ik mijn haar in papilotten te wikkelen, gaan slapen en de volgende dag op te staan met prachtige krullen.. was het idee.
  Je raad het al, ik haalde de volgende ochtend de papilotten uit mijn haar en het was een grote pluisbol geworden.
  Het heeft drie weken geduurd voordat mijn haar zich weer wilde gedragen.
  Ik ben trouwens wel met mijn rampenhaar naar de uitvoering van mijn vriendin geweest.

 • Avatar van Jacoba
  Reply Jacoba 10 juli 2011 at 10:31

  Toen ik op de middelbare school zat; ik denk dat ik een jaar of 17 was, zag ik in het boek van de kapper zo'n leuk kapsel: heel kort met een soort kuifje.. Nou, dat heb ik geweten… Ik werd echt gemillimeterd en geen kuifje te zien. De natuurkundeleraar op school vroeg of ik 'bij het leger' was gegaan!!!!! Oeps, dat was wel een foutje!!
  Nog niet te spreken van mijn foute permanentjes in de jaren 80!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 10 juli 2011 at 09:20

  Ik zie hem al vaker staan, maar ook ik heb ooit een borstel zo dicht op mijn hoofdhuid gedraaid(en hij was nog warm ook) dat ie er met geen mogelijkheid meer uitkwam.
  Ik was denk een jaar of 10 dat het gebeurde enzat stiekum in mijn bed s avonds laat dus mijn haar te krullen. Weet nog dat ik met lood in mijn schoenen naar beneden ging met die krultang op mijn hoofd…..dikke tranen toen, nu vind ik het erg grappig!

 • Avatar van Noëlle
  Reply Noëlle 9 juli 2011 at 17:58

  ooh zo'n leuke actie! kan ik echt gebruiken ( heel erg pluis haar)
  en ook leuk om die blunders zo te lezen, haha.
  nu mijn blunder..

  ik speelde altijd zwarte piet en dan moet je geschminkt worden.
  toen ik klaar was en in de douche sprong, kreeg ik het zwarte niet meer uit me haar!
  ik weet niet wat ze erin hadden gedaan, maar heb toen 2 dagen met blond/zwart haar rond gelopen..

 • Avatar van copke2
  Reply copke2 8 juli 2011 at 20:01

  Het is niet mijn ergste haarblunder, maar die van mijn beste vriendin. Ca. 20 jaar geleden gingen mijn vriendin en ik samen zwemmen, ze had mooi lang haar, dat ze altijd in een vlecht droeg tijdens het zwemmen. Op het einde van de dag stond ze onder de douche, maar ze kreeg haar elastiek niet uit het haar. Vanalles geprobeerd, maar het werd alleen maar erger en erger, de haren zaten helemaal in de knoop. Uiteindelijk bij thuiskomst een kapper geraadpleegd en deze had als enige advies om de vlecht eraf te knippen. Dit is uiteindelijk gebeurd en ze heeft jarenlang haar vlecht (30 cm lang) op haar slaapkamer opgehangen (volgens mij heeft ze deze nog steeds). We zwemmen nu nog steeds samen en hebben het er nog vaak over, dat het zo'n zonde is geweest van dat mooie haar…..Ik zou haar dan ook graag willen verassen met het Dove pakket.

 • Avatar van copke
  Reply copke 8 juli 2011 at 19:49

  Mijn allereerste en ergste haarblunder was wel die van ca. 25 jaar geleden. Ik had zeer steil haar en mijn moeder wilde graag dat ik met mijn communie mooie krullen had. Tijdig voor de communie had mijn moeder papilotten op mijn haar uitgeprobeerd en de dag erna moest ik naar school. Verschrikkelijk vond ik het, ik heb gehuild, ik wilde zo absoluut niet naar school. Haren in een zo strak mogelijk staartje en elke krul voorzien van een speldje, maar nog vond ik het vreselijk. Gelukkig waren de krullen op tijd weg voor de communie en had ik mooi steil haar.

 • Avatar van Tine
  Reply Tine 8 juli 2011 at 13:31

  Mijn ergste haarblunder moet ik niet ver gaan zoeken.
  Toen ik nog wat jonger was vond ik gekleurde haarplukken etc in mijn haar zo cool.
  Mijn moeder vond het echter niks, dus kreeg ik ze nooit.
  Toen ging ik op zoek naar iets wat het misschien kon vervangen. Uiteindelijk vond ik scoebidoe (of hoe schrijf je dat? haha) en kadolint.Hiermee had ik mijn haar volgeknoopt. Mijn moeder schrok zich rot toen ze me zo zag. Het duurde een paar uur voor we er alles uit hadden en hiervoor moesten we ook de schaar gebruiken. Ik kon wel janken, want zelf vond ik het helemaal te gek, haha

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 8 juli 2011 at 00:03

  Het aller ergste was toch wel toen ik mn kort had!
  Ik was nog klein een jaar of 10 en wilde persee iets anders later knippen bij de kapper.
  was helemaal kort geknipt, en het zag er dan ook niet uit.
  en je kunt niets doen ermee.
  een verkeerd kapsel kun je normaal nog in een staart doen en verbloemen maar dat was in dit geval niet mogelijk.
  Heel kort haar dus nooit meer!

 • Avatar van Madelief
  Reply Madelief 7 juli 2011 at 21:52

  mijn ergste haardrama kan ik in slechts 1 woord omschrijven: wafeltang.
  Kurkdroog, verschroeid haar tot gevolg. Kon wel janken!

 • Avatar van Jack Vermonden
  Reply Jack Vermonden 7 juli 2011 at 14:31

  Mijn grootste haarblunder was ergens rond Carnaval,
  Nederland was Europees Kampioen, dus dacht ik, ik doe eens mal.
  Ik was geheel in het Oranje gekleurd, en ze zeiden nu nog je haar,
  ik verfde het helemaal knaloranje en was zo klaar.
  maar ajjj… ik heb er nog weken mee rond gelopen,
  ik kreeg het er niet uitgewassen en ik elke dag weer maar hopen.
  Na een week of 6 was de oranje gloed bijna verdwenen,
  en kon ik eindelijk op houden met wenen.
  die tijd ben ik bijna niet meer de deur uit geweest,
  zelfs niet meer naar een feest.
  Nooit heb ik me meer op laten stoken,
  en zat ik eindelijk niet meer ondergedoken.
  mijn haar is voor mij heilig, voor wie niet,
  dus voor mijn haar alleen maar plezierige dingen in het verschiet.
  misschien dat ik wel één van de Dove haarpakketten ga winnen,
  dat weet ik zeker, ik ben dan echt buiten zinnen.
  ik hoop dat ik wat meer geluk heb deze keer, want het is goed voor mijn hoofd
  en die heb ik na mijn haarblunder alleen maar lekkere spullen beloofd.

 • Avatar van jax
  Reply jax 7 juli 2011 at 12:10

  In de tussenuren van een gebroken dienst naar de kapper met het idee van leuk grove grote krullen permanent…..helaas…ik zag er uit als Beatrix en daar word je op 18-jarige leeftijd niet blij van maar ja ik moest natuurlijk naar mijn werk…..de volgende dag meteen ontkruller erin met het gevolg een enorme pluizenbol maar in ieder geval geen Bealook meer en voorgoed genezen van permanent!

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 7 juli 2011 at 09:05

  ik was uit logeren en ik moest naar mijn werk en ik was laat en wilde niemand wakker maken
  Snel snel in de badkamer en geen licht aan en toen heb ik ipv een beetje gel , kleefpasta voor een kunstgebit in mijn haar gesmeerd Ik kwam e r op mijn werk pas achter en schaamde mij dood Ik ben weg gegaan om mijn haar te wassen en wat een gedoe om dat plakspul er weer uit te krijgen

 • Avatar van Nancy Zonneveld
  Reply Nancy Zonneveld 7 juli 2011 at 00:25

  Mijn haar is blond en die had ik blond-rood-zwart (van boven naar beneden) geverfd. Leek op zich best leuk, maar rood op blond haar is echt niet handig. Meeste van de tijd was het meer oranje/roze en dat zag er niet uit!

 • Avatar van Nathalie84
  Reply Nathalie84 6 juli 2011 at 22:52

  Mijn moeder ging altijd naar een dure kapper. Dat wilde ik ook, ik wilde graag blond haar. Goed en wel, de kapster ging aan de slag. Een uur later liep ik vrolijk de salon uit, buiten aagnekomen bleek mijn haar een groene glans te hebben, wat steeds erger werd!! Helaas was de volgende afspraak pas een week later, dus heb ik een week met een pet rond gelopen . Nu heb ik weer een duurdere kapper, maar wel eentje die mijn haar begrijpt. Helaas kunnen zij me ook niet af helpen dus hoop ik dat deze dove lijn mij verder kan helpen.

 • Avatar van Gabi
  Reply Gabi 6 juli 2011 at 15:22

  Mijn grootste blunder, eens zien dat zal een poosje terug zijn geweest. In die tijd was het nogal in om hoogblond haar te hebben met een kort plukkerig kapsel. Nou heb ik mijn haar wel vaker kort, maar altijd wel langer bovenop meer vrouwelijk. De kapster vroeg nog wet je het zeker? Ja ik wist het zeker. Mijn haar werd eerst geknipt en vervolgens geblondeerd. Toen ik in de spiegel keek kon ik wel janken, het zag er niet uit veel te kort alla jongens kapsel met stiekeltje en hoogblond een kleur die mij totaal niet staat.
  En ergste een week later moest ik op vakantie!!! Na 2 keer gezwommen te hebben werd mijn haar ook nog groen, argh. Nee dat was 1 keer maar nooit weer.

  Ben nu gelukkig met mijn schouderlange haar in rood ;).

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 6 juli 2011 at 13:37

  Leuke actie..wil graag mee doen! Ik heb mijn blunder op jouw facebookpagina achter gelaten… hopelijk is dat ook goed?

  groetjes Tamara

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 6 juli 2011 at 12:05

  Mijn ergste hair do: Een iets te enthousiaste kapster had net uitdunscharen binnengekregen. Ze zette 3 van die scharen aan elkaar en uitdunnen maar. Het kwam erop neer dat ik allemaal hakken uit mijn haar had, en het heeft een hele tijd geduurd dat alles weer een beetje goed was aangegroeid. Bij de volgende knipbeurt (andere kapper) vroeg de kapster zich af wat er met mijn haar was gebeurd. Gelukkig zag je het niet echt als ik m'n haar los had, maar charmant is anders.

  Nog een bad hair-do:
  Verder ben ik vorig jaar geopereerd aan mijn hoofd en toen moest er een strook haar af, dat was vervelend. Gelukkig is mijn haar zo dik dat ik het al vrij snel overheen kon laten vallen (rechts was een strook van 2 cm van bovenop tot aan mijn oor weggehaald) en leve mijn dikke haar, het viel niet zomaar op! Intussen is bijna alles weer op de goede lengte.

 • Avatar van Destiny
  Reply Destiny 6 juli 2011 at 10:45

  Ik heb mild kroeshaar en mijn moeder kwam op het idee om er straight/relaxer in te gooien. (Chemisch goedje om je haar 'plat'/stijl te krijgen.) Het ging allemaal goed totdat ik het de volgende dag ging kammen. Plukjes haar bleef achter op de kam en ik kreeg steeds minder en dunner haar. Nu ben ik na 5 jaar nog steeds bezig om mijn volle lange kroeshaar terug te krijgen. Dit is toch wel de grootste blunder die ik gemaakt heb in mijn leven. (Het meestemmen dat ik zo'n chermisch goedje in me haar laat smeren)

 • Avatar van @_Lembasbread_
  Reply @_Lembasbread_ 5 juli 2011 at 19:10

  Ik heb ooit samen met een vriendin m'n haar groen geverfd (jep, fashionflater, maar toen waren we stoer) helaas duurde het stoer zijn niet lang. Het was een kleurspoeling (dat wisten we) en na 1 keer wassen werd het pisgeel!!! Vreselijk… Het zou 10-20 wasbeurten houden zei de verpakking. Helaas gold dat niet voor het groen, wel dubbel zo hard voor het pisgeel!! Ik heb het wel 25 keer achter elkaar met anti-roos shampoo gewassen… Gevolg: een coupe dood haar wat bij een zuchtje wind al afbrak… Nooooit meer dus…

 • Avatar van @kimigirlz
  Reply @kimigirlz 5 juli 2011 at 18:58

  ik dacht eens zelf mijn haar te kunnen blonderen, nee dus, het was knaloranje/kanariegeel, ik durfde de straat zo niet op…

 • Avatar van @LieveIlda
  Reply @LieveIlda 5 juli 2011 at 18:57

  Toen ik een jaar of 14 was, ben ik begonnen met het kleuren van mijn haar. Eerst heel rustigjes aan, met uitwasbaar spul, later met echte verf omdat dat beter pakte (ik heb eigenwijs haar…). Toen ik 18 was, had ik halflang blond haar. In die tijd was SprayBlond nieuw en dat wilde ook proberen. Het werkte prima, ik was gezellig zomers blond! In het najaar wilde ik wel wat anders. Een vriendin van me had erg mooi gekleurd haar, gedaan met henna. Die wilde ik ook dus een pakje gekocht en het door mijn moeder laten kleuren. Het papje henna was groen. Geen probleem vonden wij, haarverf ziet er ook vaak anders uit. Totdat ik mijn haar weer mocht uitspoelen… Groen was het! GROEN! Niet een beetje groen maar echt heel prachtig (als ik er zo over had kunnen denken toen) grasgroen! Meteen naar de kapper voor een kleurspoeling! 85 gulden later zat de kleurspoeling er in en het groen kwam er nog steeds doorheen…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juli 2011 at 18:52

  Leuke actie! Wil die wel winnen!
  Ik heb zelf kapster en heb in mijn begin periode ook een blooper gehad!! Gelukkig niet bij mezelf!
  Klant was de uitgroei geverfd (hoog blond)
  En ik moest als Stagiere nog even de punten opzetten en dan uitspoelen!
  Kan haast niet fout zou je denken….
  Ik had het verkeerde bakje verf te pakken… Kleur; rood/zwart
  Oeps!!! Ik de kleur uitwassen en kreeg het steeds warmer toen ik zag dat de uitgroei blond was zoals het hoorde maar de punten zwart met een rode gloed!
  Die dag vergeet ik nooit meer!!!!!

  Uiteindelijk de punten moeten ontkleuren en omnieuw gedaan en us het goed gekomen maar ik let sindsdien altijd extra op ;) ook al is het al ruim 8 jaar geleden!
  zo ken ik er nog wel een paar maar dan denken jullie dadelijk dat ik een frut kapper ben whaha ;)

  Groetjes Linda

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 5 juli 2011 at 12:56

  Mijn ergste haarblunder:

  Ik had zo'n electrische krulborstel gekregen en ik besloot die eens uit te proberen op mijn van nature pluizige haar. (denk Diana Ross)
  Binnen 20 seconden was de borstel gigantisch in de knoop geraakt met mijn haar en hoe meer ik probeerde hem eruit te halen hoe meer haren ik erbij betrok.

  Na 1,5 uur huilen en moeilijk doen moest het onding eruit geknipt worden en liep ik met stekeltjes aan de linkerkant van mijn hoofd. Not a good time! :(

 • Avatar van heleen
  Reply heleen 5 juli 2011 at 11:39

  Ook ik heb veel geprobeerd met mijn haar, en niet alles was even succesvol!
  Een van de minst geslaagde acties waren extentions. Ik wilde er niet te veel geld aan uitgeven en ging naar een vrouwtje ergens in een ongure flat in een achterwijk van de stad die ik via een briefje bij de supermarkt op het spoor was gekomen.
  Ik heb daar 7 uur gezeten terwijl zij aan een stuk doorzeurde over haar ontrouwe ex-man, aan mijn haar frunnikte en af en toe haar papegaai uitschold. Na die 7 uur bleek het nep-haar op, maar mijn haar nog niet af. Ik durfde niet te zeggen dat ik het resultaat verschrikkelijk vond, ik wilde vooral weg! Ik heb haar (veel te veel) betaald, en ben naar huis gegaan. Onderweg in de auto heb ik mijn man gebeld en hij is tot diep in de nacht bezig geweest met het verwijderen van de extentions!

 • Avatar van Florence
  Reply Florence 5 juli 2011 at 11:25

  Ow kan ik zeker over meepraten ! Ik besloot dat het tijd was om eens citroensap in m'n haar te doen om het een beetje blonder te maken, een vriendin had dat ook gedaan en het was een goed resultaat! Maarjah in de zon val je al vlug eens in slaap toen ik wakker werd kon ik wel beginnen wenen ! Hard, pluizig en super blond haar in mijn blond/bruine haar , precies of mijn kleine zusje het had gekleurd. Of het nog niet erg genoeg ging ik de week erna op reis en werd door de chloor in het zwembad en het zeewater mijn haar GROEN met blond en bruin ! ik was precies de vlag van een of ander land! Nu weet ik wel beter :D

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 5 juli 2011 at 09:45

  het allerergste dat ik ooit met mijn haar heb meegemaakt is niet zozeer een blunder. Ik kreeg plotseling heel zware medicijnen en mijn haar begon uit te vallen :( 's Ochtends werd ik dan wakker met mijn kussen onder de haren; very sad. Ik ging van een dikke bos haar naar dunne strengen. Krampachtig hield ik vast aan mijn lange haar maar op een gegeven moment heb ik tegen de kapper gezegd: CUT IT ALL OFF en toen had ik opeens een pixie cut en bleek het heeel tof te zijn XD

  Wel heel erge haarblunders: Oranje haar met gele highlights (van bruin naar blond willen gaan bah), mijn pony uit laten groeien (TE HOOG VOORHOOFD, ik lijk wel een alien zonder pony :P), groen haar, kapster die het klaarspeelde om van mijn ietwat uitgegroeide pixie cut een beatrix kapsel te maken (helemaal opgebold enzo, vast leuk als je zo oud bent als Bea, maar ik ben 20!)

  Laatst heb ik mijn haar ontkleurd in een lang proces om weer mijn eigen haarkleur te krijgen. Nu ben ik daar eindelijk maar mijn haar is echt gort en gort droog! Dit zou dus echt een uitkomst zijn :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 4 juli 2011 at 22:45

  Mijn ergste drama ooit…ik was 13 had een schoolfeest en dacht jaahh ik ga mijn haar krullen. Net mijn haren gewassen, en terwijl mijn haren nat waren deze helemaal rond een ronde borstel gedraaid, daarna met een föhn erop…en toen kwam het…..de borsten zat vast!! OMG wat een hel! Kon wel janken…uiteindelijk heeft mijn moeder de borstel eruit moeten knippen!
  My recent post Zomervakantie!

 • Avatar van etoileblog
  Reply etoileblog 4 juli 2011 at 22:39

  Ik heb mijn haar heel lang blauwzwart gekleurd. Achteraf bekeken echt geen zicht, met zo'n bleek huidje als dat van mij…
  My recent post Vooruitblik: MAC Seasonally Supreme Collectie (herfst 2011)

 • Avatar van Fleur♥
  Reply Fleur♥ 4 juli 2011 at 22:01

  Ik had echt DRAMA met mijn haar. Op een site had ik een heel lovend artikel gelezen over het ''bananen masker'' voor je haar. Je moest een banaan helemaal fijn prakken en er dan nog wat honing bij doen. Dus ik dacht; ''Ha! Dat ga ik doen!'' Ik had die avond bovendien niets te doen, dus ik ging aan de slag. Alles ging heel soepel, ik ging na een kwartiertje onder de douche en waste m'n haar. Toen ik de shampoo had uitgespoeld had ik al het gevoel dat er iets niet klopte. DE BANANENSTUKJES gingen er niet uit!!! NEEEE, de volgende dag had ik namelijk gewoon school… Ik heb denk echt tien keer mijn haar gewassen en steeds weer uitgekamt. Daarna zaten er nog steeds stukjes in…. Nóóit meer bananenhaarmasker voor mij!

 • Avatar van @LoveOrJustLeave
  Reply @LoveOrJustLeave 4 juli 2011 at 21:53

  Wat een leuke actie!
  En laat ik nou meer dan eens enorme haarblunders hebben haha!
  De 2 die me het meest bij staan; ik was nog een heel stuk jonger en had touw om zo'n plukje haar (wat helemaal hip was, iedereen weet denk ik wel wat ik bedoel) en het moest eruit.. Dat lukte niet, dus ik dacht; ik knip het zo dicht mogelijk op mijn hoofdhuid af.. Toen het ging groeien ging dat plukje natuurlijk rechtop staan en had ik soort antenne op mijn hoofd!
  Ik verf mijn haar al echt jaren donker (ben zelf blond) en wilde eens terug naar blond.. Ontkleuring gekocht, middenblonde verf.. Mijn moeder na mijn werk mijn haar ontkleuren, branden als een gek, haar helemaal dood.. Toen de verf erin.. Om half 1 's nachts was het klaar, ik kom uit de douche, HELEMAAL ORANJE! Volgende morgen moest ik om 8 uur op stage (basisschool) zijn, dus heb een hele dag met oranje haar rond moeten lopen.. Dat zijn de twee dingen die me zo te binnen schieten haha!

  Iedereen succes en een fijne dag!!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 4 juli 2011 at 21:42

  Mijn ultieme haarblunder was een blond kapsel met groene pony in mijn alto-tijd. Hahaha, het was echt horrible. Ik wilde er een foto van opzoeken maar helaas (of gelukkig) kan ik ze niet terug vinden op de pc.

  Natuurlijk volg ik je al op twitter! :) Vind dit echt weer een hele leuke winactie!
  My recent post Sleek i-Divine Monaco palette

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 juli 2011 at 21:33

  wat een toffe actie!

  Mijn ergste blunder: hmm dat was toch wel toen ik als braaf 14 jarig meisje eindelijk mijn haartjes mocht verven, maar toen bleek dat mensen bij de drogist 14-jarige meisjes echt serieus genoeg nemen om hen van gedegen advies te voorzien. Ik wist natuurlijk niets van haarkleuringen en ging op de prachtige plaatjes op de verpakkingen af, bleek die mooie bruine kleur op mijn bijna witblonde haren knalpaars te worden!!
  En ja, van paars naar blond gaat natuurlijk niet (wist ik ook niet), dus na een pakje blonde verf was het een soort van lila/roze coupe met flink beschadigd haar, waar geen land mee te bezeilen viel …

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 4 juli 2011 at 20:47

  Toen ik een jaar of 7 was, was ik stapelverliefd op een jongen uit mijn klas (wie niet). Hij nodigde mij uit voor zijn verjaardagsfeestje en ik wilde er natuurlijk op en top uitzien. Mijn buurvrouw had krullers en die wilde ik graag proberen, ook na verschillende waarschuwingen van mijn moeder en buurvrouw. Na anderhalf uur in de krullers te hebben gezeten was daar dan het resultaat: een BEATRIXKAPSEL! ik heb gehuild en wilde me zo écht niet vertonen. Omdat mijn moeder en buurvrouw al dat werk in mijn haar gestoken hadden moest ik toch met dat kapsel naar het verjaardagsfeest van de liefde van mijn leven (althans dat dacht ik toen, wie niet :P) Laats hoorde ik van een vriendin dat ze zich deze blunder nog kon herinneren, ik ben nu 20….
  Tegenwoordig ben ik super zuinig met mijn haar en moet echt niets verkeerd zitten, misschien dat ik door dit voorval wel een soort trauma heb overgehouden :x

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 4 juli 2011 at 20:15

  Goh ik heb wel meer 'domme' dingen gehad!
  Toen ik de allereerste keer mijn haar verfde, koperblond, sloeg het errug oranje uit. Was rond de
  tijd van het EK, dus iedereen vroeg "oh heb je dat voor het EK gedaan?" :$

  Ook een keer een verfje wat groenig uitsloeg in de zon.

  Mn haar veeeel te heet geföhnd, zodat ik daarna net zo'n strobosje op mn kop had!

  Mn haar veeeel te kort laten knippen. Als ik nu foto's zie (op mn rijbewijs!!! :o:$ ) dan denk ik echt AIIIII.

  Ben mn haar nu aan het laten groeien, tot een leuk asymmetrische bob denk ik. Kan wel wat glans in mn haar gebruiken! ;)

 • Avatar van Audrey
  Reply Audrey 4 juli 2011 at 20:08

  Het ergste wat ik al gedaan heb met mijn haar was eigenlijk gewoon dom zijn.
  Ik moest mijn haar laten knippen (heel kort) omdat het extreem stuk was door altijd in een staartje enzo te doen.
  Eens het terug lang was, liet ik 2maal na elkaar een permanent zetten…
  Wat er gebeurde kan je wel raden denk ik…
  Morgen moet ik het weer kort laten knippen

  dom dom dom
  My recent post Super-de-luxe winactie

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 juli 2011 at 19:44

  Ohh leuke actie, ik ben erg benieuwd naar de producten! M'n leven is een groot haarblunder haha!
  1. Ik werd alleen al geboren met een rode mohawk, ik had als verse baby al veel haar op m'n hoofd!
  2. Bloempotkapsel rond een jaar of 4, ik leek meer op een jongetje dan op een meisje.
  3. Rond een jaar of 11 zaten er super veel krullen in, maar was 't nog steeds vrij kort dus een schaap was er niets bij!
  4. Toen kwam de tijd van de haarmascara's en goedkope stijltangen, ook geen succes.
  5. Daarna kwam de bruine verf, wat op mijn haar zwart werd en waardoor ik eruit zag als 't meisje van The Ring.
  6. De laatste haarblunder was een wat oude fohn die besloot een deel van m'n haar magisch te laten verdwijnen, waarna hij 't niet meer deed. Gelukkig heb ik nog meer dan genoeg haar, maar 't was wel even schrikken!

  En nu ben ik nog steeds een roodharig schaapje, maar gelukkig is 't vrij lang en heb ik inmiddels wat betere stijl- en krultangen ;).
  My recent post 30 day challenge – day 4

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 4 juli 2011 at 18:17

  Als 12 jarige ging ik naar de brugklas en vond mn moeder het wel tijd voor een hippe look. Ik had lange haar met krul. In die tijd was het hip om je haren achter kort in stiekels te hebben en voor een langere look die je met gel of wax tegen je voorhoofd plakte en waar je vervolgens twee knipjes in schoof. Eenmaal bij de kapper aangekomen moest het dat kapsel maar worden. Helaas was de kapster niet op de hoogte van de laatste trends en ging ik dus huilend naar huis met een kort jongens kapsel! En een week daarna begon dus het schooljaar in de brugklas. Ik ben nu 22 en heb er nog trauma's van. Ik heb sinds twee jaar trouwens een vast kapster en dat bevalt mij goed, weet ik zeker dat het goed komt!

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 4 juli 2011 at 17:10

  Ik heb nog nooit een echte haarblunder meegemaakt maar dat komt misschien omdat ik er nooit zo erg mee kon en kan zitten. Mijn moeder noemde het altijd mijn zigeunerkoppie waardoor ik toch wel alles kon hebben. Zette vroeger zelf de schaar in mijn lange haar als ik het wel weer tijd vond voor een kort koppie dus ja dan kan een kapper al snel niets meer fout doen.
  Wat dus geen blunder was maar wel een leuk verhaal is dat er eens een jongen verliefd op me was wat hem gewoon echt nooit zo worden en wat ik ook probeerde hij bleef maar achter mee aanzitten. Best leuk hoor aandacht maar teveel kan weleens teveel zijn. Mijn haar zat tot op mijn billen en ik was het zat dus de dag erna kwam ik met een kort stekelkoppie op school aan en wat denk je: nooit meer die jongen achter me aan, want hij was zeer gelovig en in die tijd hoorden de vrouwen dan lang haar te hebben. Het meisje na mij met de langste haren werd daarna zijn "slachtoffer" en ik had het stukken eerder gedaan als ik dit had geweten ;-)
  liefs, Sylvia

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 4 juli 2011 at 16:50

  Ik heb eigenlijk 2 erge blunders alhoewel 1tje niet heel erg is,
  De 1ste minst erge is dat ik mijn haar ging verfen kleine high lights blond dus…
  Mijn moeder deed het heel netjes en we deden het precies zoals de verkoopster het zei,
  na 1 half uurtje even kijken niks aan de hand wat later weer kijken en toen schrok mijn
  moeder heel erg heel mijn plukjes waren WIT wij snel alles uitspoelen en gelukkig werd
  het wel wat minder: Nooit meer blonde plukjes!!!
  Mijn 2de blunder is eigenlijk wel heel erg…. Wij gaan vaak lekker skieen in duitsland of
  frankrijk/oostenrijk. Ik douche dan meestal 's avonds en daarna maken we een lekkere
  wandeling normaal gesproken fohn ik het altijd maar daar had ik toen geen tijd voor, ik met
  nat haar naar buiten waar het … -??? was en toen wilde ik even met mijn handen door mijn
  haar NEEE was heel mijn haar keihard echt keihard er braken zelfs een paar haren gewoon af
  super slecht! Dus ga nooit met nat haar naar buiten als het vriest!!!
  dit waren mijn blunders :-( die ik liever NIET had willen meemaken

 • Avatar van Germaine
  Reply Germaine 4 juli 2011 at 16:49

  ik had vlechten ingehad,was gaan slapen en de volgende dag m'n haar vergeten te kammen!!
  je wil niet weten hoe ik er toen uitzag!!!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 4 juli 2011 at 16:47

  Mijn ergste haarblunder was toen ik een kapsal á la Avril Lavinge wilde.
  Zij staat met die roze en groene kleuren maar ik dus niet!!
  Ik nam een foto van haar mee naar mijn nicht (die kapster is!)
  Zij vond dat ik beter iets gewoons zou kiezen maar ik wilde persé hat kapsel van Avril!
  Ze kleurde m'n haar licht blond en en vooral fel roze en groene mesjes !!! Ö
  Toen het af was ben ik gillend buiten gelopen !!
  Ik schaamde me dood (:
  x

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 4 juli 2011 at 15:42

  Het was al laat en ik was moe, ik had even geen zin in conditioner, alleen even snelsnel shampoo. Pak ik de conditioner in plaats van de shampoo. Mijn haar was de volgende dag behoorlijk vet. Ik snapte niet waar door het kwam, Ik keek in de douche had door dat ik alleen conditioner had gebruikt. Haha

 • Avatar van Sillebil66
  Reply Sillebil66 4 juli 2011 at 15:19

  Leuk haar blunders haha.. iedereen heb er wel 1.. zoals ik .. ik kocht een styltang die je met nat haar kon gebruiken en gelijk droogde!!
  Nou aantal riviews had ik eerst gelezen , riviews gekeken ook op youtube.. nou dat was HET ideale manier om je haar te stylen haha zo makkelijk bla bla en moest je wel tuurlk spul gebruiken die je haar tegen hitte beschermd.. ook gedaan hoor!'
  Nou ik ging aan de slag..sisde en kwam me daar een stoom van me haar.. ik had daarna toen ik klaar was een coup of er tien ratte aan me haar hadde geknaagd !!
  Dooie droge punten dus…me haar was verpest dus.. doe ik never nooit meer ;))
  Al met al moest ik het laten knippen ..zit weer prima!!

 • Avatar van @simsalasam
  Reply @simsalasam 4 juli 2011 at 15:12

  Toen ik 14 was heb ik in Turkije vlechtjes laten maken. De vlechtjes werden onderaan vastgezet met een kraaltje, dat vond ik véél leuker dan elastiekjes. De kraaltjes werden vastgezet aan mijn haar met jawel… een lijmpistool. Eenmaal thuis was na 3 maanden vlechtjes het moment van het verwijderen aangebroken. Nog nooit heb ik zó veel spijt van iets gehad. Het leek onmogelijk om alles te verwijderen. Mijn mama en 2 buurvrouwen hebben 2,5 uur lang getrokken aan mijn haar (hallo migraine!) en uiteindelijk lag er een enorme berg haar op de grond. Daarna heb ik bijna 2 jaar lang extreme haaruitval gehad. Gelukkig is inmiddels weer alles oké, maar ik laat NOOIT meer vlechtjes zetten met kraaltjes aan de uiteinden! Nooit meer!

 • Avatar van roos
  Reply roos 4 juli 2011 at 15:12

  Leuke winactie, maar ik heb nog nooit echt een haar blunder gehad eigenlijk.
  My recent post Kamer inspiratie

  • Avatar van roos
   Reply roos 4 juli 2011 at 15:14

   Oh ik heb trouwens wel een keer mijn haarborstel in mijn haar gerold, het was namelijk zo'n ronde borstel. Ik was acht ofzo en ik dacht van: oh volgens mij krijg je dan krullen. Dus ik probeerde dat maar natuurlijk bleef die borstel in mijn haar hangen. Ik had vroeger erg dik, best lang haar.
   Maar niemand kreeg die borstel uit mijn haar, dus er hebben ongeveer 5 mensen aan mijn haar gezeten en na een uur ongeveer was hij er eindelijk uit.
   My recent post Kamer inspiratie

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 juli 2011 at 15:11

  Vroeder had ik mijn haren een keer blond geverfd,had niet op de verpakking gekeken, en mijn moeder had er alles ingedaan, toen ik zover klaar was begon ik heel hard te huilen, bleek dat ik superblond had gekocht ipv goudblond.Ik was net een spook, mijn moeder heeft er toen gauw een andere kleur in gedaan zodat ik weer een beetje toonbaar was.

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 4 juli 2011 at 15:10

  Ik denk dat mijn ergste ervaring is dat mijn broertje mijn haar in brand heeft gestoken, perongeluk .. Maar goed, van mooi lang dik haar ben ik gegaan naar een lelijke korte bobline :(

  Brrr…
  My recent post 30 Days Challenge – Day #4

 • Avatar van Jacky
  Reply Jacky 4 juli 2011 at 14:41

  Easypeasy, heb nog trauma's. Toen ik jong was (8-12jr) wisselde ik vaak van kapsel. Ik had lekker dik, super stijl haar dus kon er veel mee. Ben een paar keer heel kort gegaan want mijn haar groeide toch heel snel. Toen ik in groep 8 me haar weer zat was zat ik al snel op de kappersstoel. Lekker kort!

  De kapster zag van te voren geen problemen en ik ga zonder spiegel zitten omdat ik het leuker vond om alleen het eindresultaat te zien. Een paar keer hoorde ik de kapster wat binnensmondse kreten slagen maar ik had er geen erg in. Voor ik naar de spiegel liep kreeg ik een waarschuwing van de kapster: het is heel andere want je haar ging ineens wat krullen.
  Thuis heb ik de ogen uit m'n kop gejankt.. Mijn haar was verschrikkelijk gaan krullen en rolde op tot mijn hoofdhuid, behalve mijn nekharen. Met mijn licht blonde haarkleur had ik het kapsel van een geblondeerde neger met een 'maaskantjes matje' in me nek. Ik kon niks met die krullen, speldjes sprongen eruit, haarband bleef niet zitten en het pluisde als een ragebol. Probeerde het op te leuken met een bruine spoeling die peentjes oranje uitpakte en een paar weken later probeerde de kapper het met aubergine en dat werd lila/grijs..

  Het duurde bijna een jaar voor het een beetje een redelijke lengte had dat ik er wat anders mee kon. Nu heb ik inmiddels een prachtige bos lange krullen die soms nog wat lastig te temmen is kwa pluis. Maar kappers zijn nu enger dan de tandarts en bij elke zucht uit de mond van mijnkapper zit ik stijf in de stoel. End goed al goed in mijn geval, maar dat was echt horror!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 4 juli 2011 at 14:24

  Ik heb donkerbruin haar en ik had een aantal jaar geleden voor het eerst mijn haar geverfd. Ik ging mijn haar zwart verven maar ik had dus helemaal geen verfskills. Dus ik vrolijk gaan verven en alles ging goed (dacht ik tenminste). En toen ik de verf ging uitspoelen bleek dat niet alleen mijn haar maar ook groot deel van die donshaartjes op mijn gezicht en nek etc. zwart waren. Ik ging maar een tijdje niet naar buiten want het zag er echt vreselijk uit haha

 • Avatar van Ade
  Reply Ade 4 juli 2011 at 13:37

  Mmm producten van Dove! Ik heb nog niks kunnen proberen van hun haarlijn, ben benieuwd!

  Mijn ergste haarblunder:
  Inmiddels bijna 7 jaar geleden, had ik bijna wit-blond haar van mezelf. Ik zag allemaal plaatjes van mensen met zwarte plukken tussen hun haar en ik dacht: "Cool, dat wil ik ook!". Ik was toen nog een jong meisje en wist niks van extensions enzo. Ik ging een pakje zwarte haarverf kopen bij de drogist wat er na 24 wassingen uit zou gaan. Toen ik wilde afrekenen zei de verkoopster al dat ik te licht haar had voor zwarte verf, maar eigenwijs als ik was kocht ik het toch. Ik heb toen strepen in mijn haar gemaakt. Toen het eruit spoelde bleek het een soort van paarsige, vale en nog net niet grijze kleur te hebben. Ik heb mn haar heel veel gewassen en met een tijdje was het eruit gegaan. Nee, nooit meer zo'n donkere kleur!
  Inmiddels zou ik zoiets al écht niet meer willen hoor haha!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 4 juli 2011 at 13:10

  Mijn ergste haarblunder: dat ik dacht dat kort haar mij wel zou staan… ow wat was dat erg! Ik durfde bijna niet meer naar buiten. Het stond mij echt vreselijk! Sindsdien laat ik mijn haar wel in laagjes knippen, maar altijd met schouderlengte erbij! Want dit gebeurt mij niet nog eens. lol.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 4 juli 2011 at 12:42

  Mijn ergste haarblunder…. Was niet eens mijn schuld! Ik zat in de brugklas en had nog een pony. Die moest even bijgeknipt worden. MAAR… De kapster maakte hem steeds korter, tot er bijna niks meer over was! Uiteindelijk zette ze mijn pony maar overeind met wat gel, zodat ik net een jongetje leek! :'( huilhuilhuil :'(
  Dat is geen blunder meer, dat is een haartrauma! Sindsdien laat ik me ook niet meer door haar knippen…
  My recent post Tag – Your Mobile Phone

 • Avatar van Mabbina
  Reply Mabbina 4 juli 2011 at 12:07

  Had een keer een heel duur kapsel laten knippen en er rode highlights in laten aanbrengen. Kostte een kapitaal en eigenlijk had ik geen dikke portomonee maar ik moest een periode afsluiten en wilde iets heel anders. Het zag er prachtig uit en ik was blij dat ik,verlegen als ik was, dat gedurfd had. Helaas duurde de pret maar kort,na 1x wassen vervaagde het, en na 2x was het bijna weg. Boehoehoe,ik terug naar de kapper. Kwam doordat ik blond haar had zei ze. Had dat eerder gezegd! Of ze het nog een keer moest aanbrengen?Nou, nee, dat zou toch weer na 2x weg zijn?Grrr.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 4 juli 2011 at 11:55

  Ik was een paar geleden "emo" en ik vond het ontzettend tof om net als alle meisjes op Myspace twee haarkleuren te hebben. Ik verfde dus de bovenkant blond en de onderkant zwart. Helaas is mijn haar van zichzelf bruin en de kleuren pakten niet zo goed uit. Ik heb heel lang met half oranje, half donkerbruin haar rondgelopen…
  My recent post Geslaagd!

 • Avatar van Anniek
  Reply Anniek 4 juli 2011 at 11:53

  Mijn ergste ervaring was niet door mijn schuld maar door een kapster die dachtt dat ze mn bruine kleur wel blond kon krijgen :*( Oranje boven HOEZEE!

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 4 juli 2011 at 11:52

  Wat een toffe prijs! Mijn ergste blunder was denk ik dat ik het een paar jaar geleden kennelijk een goed idee vond om een pony te laten knippen. En dat bleek na een week toch niet zo leuk. De 'ramp' was compleet toen ik een paar weken later mijn rijbewijs haalde en ik nieuwe pasfoto's moest… Ik wil nu nog steeds niet naar mijn rijbewijs kijken ;) hahaha.
  My recent post Uit de oude doos: (foute?) haaraccessoires

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 4 juli 2011 at 11:45

  Leuk origineel idee!
  Toen ik een jaar of acht was, ging ik met een vriendin 'poppetjes maken'. Uit gekleurd papier hadden we poppetje geknipt en er kleertjes op getekend, maar ze hadden natuurlijk haren nodig. Dus, ik knipte mijn pony eraf. En niet een stukje, nee, tot bovenop mijn hoofd. Ik liep voor schut!!
  Mijn moeder nam me mee naar de kapper maar die kon er ook niks meer van maken. Dat doe ik echt nooooit meer!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 4 juli 2011 at 11:39

  mijn ergste haarblunder;
  een vriendin zette hairlights in mijn haar. Dit was helemaal verkeerd uitgepakt. Alle hairlights waren worteltjes-oranje en ik had een grote ronde vlek hartstikke blond! Ik leek wel een zebra met vlekken!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 4 juli 2011 at 11:35

  Oeh dit klinkt echt als een ideale winactie voor mijn droge pluishaar, met dank aan m'n kroesige roots ;)
  Okay, mijn eerste blunder is als volgt:
  Ik had mijn haar al jaren zwart, maar ik wilde het wel eens wat anders, licht rood kreeg mijn voorkeur. Met wat vrienden hadden we bedacht om het eerst te ontkleuren, en om daarna de rode verf erin te doen.
  Uiteindelijk bleek alleen de uitgroei rood te zijn. Maare…een beetje té rood: http://i102.photobucket.com/albums/m96/phoebe-ama
  Deze foto heet niet voor niets rooie rat..hahaha ik moest enorm m'n lachen inhouden, ik gaf gewoon licht in het donker! xD De volgende dag hebben we alles toch maar weer zwart gedaan…;)
  My recent post Uitslag: Winactie: de maand van het schrijven

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 juli 2011 at 11:33

  ik had een keer mijn haren laten krullen bij een kapperszaak en degene die dat bij mij had gedaan had ze verkeerd ingedraait.. alle krullen zaten dus mooi in m'n gezicht ipv er vanaf en toen ik het wilde uitkammen en wassen lukte het maar niet,. geen idee wat ze er mee gedaan had maar ik liep een week als een langharige krullende poedel rond XD
  My recent post Essence Lipstick 52 In The Nude.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 4 juli 2011 at 11:25

  Mijn ergste haar blunder….. een permanentje waardoor ik net een blonde poedel leek…..poe he, als ik die foto's zie….kan d'r nog nachtmerries over krijgen. En het ergste was dat ik het toen niet door had…vond mezelf heel cool en hip! Echt niet dus….
  Ik volg je ook op Twitter en Facebook (Anircha)

 • Avatar van Natje_9999
  Reply Natje_9999 4 juli 2011 at 11:16

  Leuke actie!
  Hoeveel kapselblunders moet je hebben? Ik kan er wel meerdere opnoemen! :D
  – In enkele maanden tijd 2 X naar dezelfde vrij dure kapper gaan omdat één van de kapster vroeger één van mijn beste vriendinnen was en na het knippen buitenkomen met een kapsel waar ik helemaal niet tevreden over was, slecht geknipt was en veel te kort was. Mijn vriendin was wel tevreden hoor want we hadden elkaar toch nog eens gezien dan en veel bijgepraat! :D
  – Mijn haar blond kleuren en in plaats van de mooie goudblonde kleur die op het pakje stond, liep ik rond met echt geel haar! :D
  – Als kind mijn haar laten knippen door mijn moeder of mijn opa, zodat mijn froe altijd megaschuin liep er er een heleboel happen uit waren, precies of onze kat had op mijn haren gebeten of zo… :D En zo ook naar school toe moeten natuurlijk! :D
  Mijn haar is zelfs nu één grote blunder eigenlijk, want door het vele kleuren is er gewoon niets meer met aan te vangen en is het megadroog, broos, beschadigd en absoluut niet mooi meer! Maar toch blijf ik het kleuren want ik vind mijn eigen kleur, waarvan je echt niet kan zeggen of het nu donkerblond of lichtbruin is, afschuwelijk! :D

  Ik volg je via alledrie de accounts, op Twitter onder de naam @Natje_9999 en op FB onder de naam Nathalie Madsen

  Ik duim alvast want mijn haren kunnen deze productjes zeker goed gebruiken! :)

  Liefs,
  Nathalie

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 4 juli 2011 at 11:08

  Ik heb deze op een andere blog al gewonnen, ik moet zeggen dat het fijne producten zijn!

 • Avatar van lindab
  Reply lindab 4 juli 2011 at 10:59

  Mijn ergste blunder was dat ik mijn haar paars wilde verfen met verf van de kinkykapper. Ik deed dit thuis en toen ik de verf eruit wilde spoelen hing voorover in de wasbak. na het uitspoelen bleek dat de verf die in mijn gezicht was uitgelopen niet meer te verwijderen was. Heb uiteindelijk met aceton en terpetine het grootste gedeelte eraf weten te krijgen, maar dat was geen fraai gezicht. Huid rood, paarse gloed op mijn huid en de verf bleek na één keer wassen ook nog een grijs te worden…..nooit meer paars dus.
  Ik volg je via bloglovin!

 • Avatar van Malika
  Reply Malika 4 juli 2011 at 10:45

  Mijn ergste haarervaring is toen mijn moeder besloot om mijn haar zelf te knippen. Ik heb kroezend, pluisend krulhaar en wat denk je…. ze knipte een pony!! Ik zeg je… alle haarclipjes van de Kruidvat waren niet genoeg om mijn 'pony' naar achter vast te houden. Zonder clipjes zag ik eruit als een poedel met een afro, ik kon wel janken :(

 • Avatar van eenmeninghebben
  Reply eenmeninghebben 4 juli 2011 at 10:45

  Ik heb toevallig mijn allerergste blunder van de week gehad. Wilde een keer naar blond. Ach ja, ik vermoedde al dat het met zwart geverft haar niet zou lukken, maar Nina is eigenwijs he…dus toch twee potten blondeersel door mijn haar gemikt…en toen had ik in ieder geval een superjeukerige hoofdhuid EN een prachtige blonde uitgroei. Ahum….Ben nu dus maar naar rood gegaan ;)
  My recent post Glitter Eyeliners Groen & Zwart, preparing for the DiscoDare!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 4 juli 2011 at 10:43

  Wat een superpakket :-) Daar maak je mijn bolletje pluis wel blij mee. Mijn ergste haarblunder? Mmm, deze vind ik meer een kappersblunder: Toen ik voor de eerste keer mijn lange haar kort liet knippen kwam ik er iets te laat achter dat mijn haar iets teveel krulkracht heeft voor een kort koppie. Werd een soort van schapenvacht die zich langzaam liet uitgroeien in een al even onhandelbare coup woest en onaantrekkelijk. Ik krijg er nog buikpijn van.

  En dan waren er de kappers die het beter dachten te weten. Vertelde ik ze dat ze mijn pony ter hoogte van mijn lippen moesten knippen terwijl het haar nat was, deden ze het toch op de standaard neushoogte. Ja, dat leverde een micro-pluis-pony op… (en een hekel aan kappers)

  En dan zijn er nog de OMG I can't believe that just happened situaties. Dat mijn lange haar achter een trapleuning bleef hangen (ja echt!) terwijl de rest van mij gewoon doorliep. Of achter iemands knoop na een onvervalste American hug… Ik moet het mezelf geloof ik maar vergeven dat ik soms weken achtereen mijn haar maar in een vlecht hou. Ach ja, het is een haat/liefde verhouding. Want als ik er echt mijn best op doe is mijn haar gewoon ook ontzettend mooi :-) Al zeg ik het zelf..

 • Avatar van Camilla
  Reply Camilla 4 juli 2011 at 10:12

  Ik heb er te vaak op vertrouwd dat de kapster wist wat zij met mijn haar aanmoest. Het ergste was nog een anekdote van vroeger toen ik nog op de middelbare school zat. Vlak voordat de schoolfotograaf langs zou komen, ben ik naar de kapper geweest. Geheel op haar vertrouwend heb ik mijn haar laten 'stylen'. Ze had een leuk model bedacht met goede verzorgingsproducten, dacht ze. Naarmate ik dichterbij school kwam kon ik wel huilen. Mijn haar was een pluizige bol a-la-Diana-Ross! Niet mijn idee van een geslaagd kapsel, helaas :( Daar sta je dan… en dan moet je ook nog op de foto! Ik kan er inmiddels ruim 10 jaar later, wel om lachen!

  Anyway, ik heb heeeeeel moeilijk haar en ik ben tot nu toe heeel erg tevreden met de nieuwe Dove lijn, dus ik doe zeker mee!! Leuke winactie, Desiree! <3

  xxx Camilla

 • Avatar van Jill
  Reply Jill 4 juli 2011 at 10:07

  Leuke actie ! Mijn ergste haarblunder was ten tijde van de Spice Girls. Ik wou toen net zo'n "leuke" strepen in mijn haar als Gerry Halliwell. Nu heb ik donkerbruin haar en geen rood en dikke blonde strepen bleken achteraf toch niet zo'n goed idee te zijn :-)
  My recent post NOTD: SinfulColors Dream On

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 4 juli 2011 at 10:03

  DEEL 2:
  Ik ging naar huis en heb gehuild.. vriendje mocht niet langskomen en ik heb een vriendin verf laten halen. Gelukkig groeide mijn haar echt snel en viel het na het verven al veel minder op, maar naar Kinki kapper ga ik niet meer! o.0
  (Twitter, Bloglovin' en Facebook-> I Follow!)
  Liefs,
  Melissa
  My recent post Kennen jullie HyKi.nl al?

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 4 juli 2011 at 10:03

  DEEl 1:
  Nou hier hoef ik niet lang over na te denken, dit is mijn blunder:
  :$
  Ik heb een tijd kort haar gehad. Ik ben blond van mezelf en ik had het heel donkerbruin/zwart laten verven. Echt super gaaf maar ik wilde er ook een gaaf kapsel bij. Het begon al ietsjes langer te worden en ik trok mijn stoute schoenen aan en ging naar Kinki kappers.
  Toen kwam de grote fout, ik zei: Doe maar wat! o.0
  Nou dat heb ik geweten! Ze vroeg nog wel of ze de voorkant iets korter mocht maken en dat vond ik prima! En toen keek ik in de spiegel.. (Ze was wel érg lang bezig met mijn voorkant)
  En neeeeeeeeeeeeeeeeeehj! -> :'( Ik had een matje en de voorkant was in een driehoekje met stekels!
  En het ergste was nog dat ik vette uitgroei had van mijn blonde haar, alleen op dat plekje met die stekels!
  Dus het leek ook nog eens een kale plek aan de linker kant van mijn hoofd! :'(
  My recent post Kennen jullie HyKi.nl al?

 • Avatar van sandyh37
  Reply sandyh37 4 juli 2011 at 09:59

  Mijn ergste haarervaring was toen ik 17 was. Ik had m'n haar geverft en het was paars/grijs geworden het leek net een stof nest. Ik wilde niet naar school maar moest van m'n moeder. Toen kwam die hele leuke jongen naar me toe en zei heb je op zolder gewerkt of zo met z'on stofnest op je hoofd. Ik kon wel door de grond zakken….

 • Avatar van Silke_Bouwes
  Reply Silke_Bouwes 4 juli 2011 at 09:58

  Leuke actie!
  Ik ben ooit eens naar de kapper geweest om mijn haar iets korter te laten knippen. Helaas had de kapster mij verkeerd begrepen want ik ging naar buiten als een jongetje, zo kort was het.
  Een paar dagen later met carnaval had ik toen mijn haar met spuitbussen geverfd. De ene kant groen, de andere kant rood. Alleen ik had niet goed opgelet bij het kopen en het bleek dus een verf te zijn die langer blijft zitten.
  Ik heb alles geprobeerd maar het wilde er echt niet uit. Ik heb er een week mee rond moeten lopen :|
  My recent post Catrice Photo Finish Foundation

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 4 juli 2011 at 09:57

  Hee!
  Ik had vorig jaar het lumineuze idee om mijn haar kort te knippen. Nu moet je weten dat ik normaal echt dik en krullend haar heb. Maar ik had de foto in 'n boekje gezien en dacht hé dat zal mij ook staan! Ik ging vol goede moed naar de kapper. Die vroeg toen zelf 'wil je het zo kort als op de foto?' Yes please! Ik zag het helemaal zit: een nieuwe kapsel MET froe (heb ik normaal niet) en kort!
  De kapper begon te knippen en hoe langer hoe meer werd ik onzekerder. Dan was er het 'eindresultaat'. Ik vond het zoooo lelijk dat ik zelfs wou beginnen wenen. Aangezien de kapster mij wel kent en mijn pruillip dus ook wel herkende, stelde ze voor om het alsnog uit te föhnen. Toen vond ik het wel leuk. Toch totdat ik het zelf moest wassen! Föhnen lukte mij niet, met de stijltang was het een ramp. Ik kon zelfs geen staartje meer maken. Wat ben ik blij dat mijn haar snel groeide! Zoiets doe ik NOOIT meer!

 • Avatar van corine
  Reply corine 4 juli 2011 at 09:55

  Hallo,
  mijn ergste haarervaring was toen ik mijn haar van blond naar donker wilde maken mijn haarkleur groen bleek te zijn!
  daar word je niet blij van .
  groetjes corine

  • Avatar van hellen
   Reply hellen 4 juli 2011 at 09:56

   ja ik dacht het ook een keer zelf te kunnen verven maar het was echt peentjes kleur, oeps…..nooit meer zelf gedaan ! Dat kan ik voor de mensen om me heen niet maken…..

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 4 juli 2011 at 09:52

  ik ben perongelijk te lang in de zon gebleven en toen was m`n haar heel erg hard, omdat ik er citroensap in had gedaan, en helemaal pluizig. geen leuke ervaring

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.